Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drummer
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la drummer » 05 feb 2014, 12:56

Ovo za Prcica da igra u losem klubu a istovremeno su Hajduk,Istanbul,Bohum,Zoria,Rijeka,Alen,Sturm,Gornik,Gent,ovi turski Sporovi... jaki klubovi je najjace.Ovoje epic fail :lol: :lol: :lol: :lol: Frajer nam se ruga u facu.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 05 feb 2014, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2014, 12:57

gost je napisao/la:I ne pada mi na pamet da zbog našeg dvadeset i drugog igrača kvarim taj doživljaj. Ponoć, 16 juna, neka od mostarskih bašti, litar bijelog litar kisele, malo mezice.....i puno srce. Žao mi vas je. Al eto, svatko ima svoj odabir.
:!:

Hvala bogu pa utakmicu gledam kao utakmicu, bez brojanja krvnih zrnaca i uspješnih i neuspješnih pasova. Neko će to doživiti kao ti, ekipa na okupu, gajba ledenog piva, malo nakoso, atmosfera u kojoj nikoga ne zanima ni sastav ni Sušić... a neko će sat prije utakmice na forumu pisati o sastavu i davati svoje taktičke zamisli... sva sreća pa sam u ovoj prvoj grupi 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 feb 2014, 12:57

HZSA1991 je napisao/la:slika
Zamisli Zahirovic igrac mj. cvajte :mrgreen: :lol:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 05 feb 2014, 12:58

Papetova logika:

2. Turska > Ligue 1 :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 feb 2014, 13:00

Principatus je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: Zasto ce nam Arslanagic, Gudelj, Tankovic, nisu nam potrebni, svijet ce ionako stati nakon SP u Brazilu, Dzeko, Spahic, Ibisevic, Salihovic, Begovic ce uci u vremensku masinu i iz nje izaci kao 20 godisnjaci itd...
Haha koji car. :mrgreen:
Pa tako ovi razmisljaju burazeru. Eto, on ce sjesti u Mostaru u kafanu i pit vino i kiselu, isto kao da ja necu u svom gradu sjesti u baštu, narucit tocenu lašku i uzivat. Ili se nervirat i pojest sve nokte dok ne dadnemo jedan yebeni gol.

Sta kad prodje tih 10, 15 dana, kad se vratimo u realnost, sta ce nas tamo docekati?

Susic ce svakako ici poslije SP, zelio to neko ili ne. Sam je izjavio da se ne voli zadrzavati mnogo i da to dovede do zasicensti. Spahic i Misimovic ce se oprostiti, Dzeko ce biti godinu stariji, a Ibisevic i Salihovic vec pocet padat u formu zbog godina.

Ko ce ti onda biti taj stoper koji je trebao biti Arslanagic? Ko ce biti taj zadnji vezni koji je trebao biti Gudelj? Bit ce Sunjic i Tincek ili Hadzic ili Zahirovic.

Lahko je tudjim kurcem glogonje mlatit, lahko je sad govorit, znas mi smo na SP, sad je sve uredu, nakon SP ce Zahirovic i Vrsajevic potpisat za Barcu, a Hadzic i Tincek za Real. Odmah nakon svjetskog ce silni skauti pocet posjecivat ove nase fudbalske livade i odvodit nase talente u svjetske klubove.

Zato nikad ni u cemu necemo uspjet, jer razmisljamo od danas do sutra, a za prekosutra? hah, pa sta Bog dande.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 feb 2014, 13:00

Virtu4l je napisao/la:
gost je napisao/la:I ne pada mi na pamet da zbog našeg dvadeset i drugog igrača kvarim taj doživljaj. Ponoć, 16 juna, neka od mostarskih bašti, litar bijelog litar kisele, malo mezice.....i puno srce. Žao mi vas je. Al eto, svatko ima svoj odabir.
:!:

Hvala bogu pa utakmicu gledam kao utakmicu, bez brojanja krvnih zrnaca i uspješnih i neuspješnih pasova. Neko će to doživiti kao ti, ekipa na okupu, gajba ledenog piva, malo nakoso, atmosfera u kojoj nikoga ne zanima ni sastav ni Sušić... a neko će sat prije utakmice na forumu pisati o sastavu i davati svoje taktičke zamisli... sva sreća pa sam u ovoj prvoj grupi 8-)
A najjaci su oni sto pisu tokom tekme komentare, prenose prilike itd.. ili prije tekme upravu si :lol:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 feb 2014, 13:01

Amar Dzeko je napisao/la:Papetova logika:

Na osnovu cega si ti zakljucio? Na osnovu izjave da je Soso slab klub?

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 05 feb 2014, 13:02

_dreamer_ je napisao/la:ne stavlja se igrac drito u A reprezentaciju nakon sto odigra par utakmica u nekom osrednjem ili malo jacem klubu. Evo sada Tankovic i Arslanagic.
A nakon sto igra u Hajduku? Tankovic igra u Fulhamu, Arslanagic drzi odbranu Belgijskog buduceg sampiona.
Sta radi Tino?
Jedan ima pravo nastupa za reprezentaciju BiH, drugi nema!
_dreamer_ je napisao/la:Ne mozes ti otici na noge Arslanagicu, Tankovicu ili do jucer Atajicu i nuditi im minute u reprezentaciji ili sta ti ja znam. To je nerealno i neprofesionalno i donosi vecu stetu nego korist, jer bi to povrh svega bila uvreda prema trenutnim reprezentativcima. Ne moze nista preko reda
A Susic Junior nije uvreda trenutnim reprezentativcima?
Ne moze nista preko reda? Pa moze, vidis da moze. ;)
Pogledaj prethodni odgovor!
Virtu4l je napisao/la:Kad su shvatili da su Gudelj i Arslanagić veoma blizu reprezentaciji, okrenuli su se Tankoviću.
Blizu reprezentaciji? Pa tek ih sad zovu da "osjete atmosferu", a Bakovic sam kaze, da Susic nije jos nista rekao o tome. Ako je to blizu, super.

Ovo sa Tankovicem je samo primjer da se pokaze kako otprilike normalni selektori rade i kakav je to kontrast prema Susicu koji ni nezna za igrace, dok mu ih neko ne natjera, sto se moze citati iz izjava Jagodica (Kolasinac) i Bakovica.
Treba da ih zovu..da pricaju... mozda i oni hoce zagarantovane minute....Mozda imaju svoje uslove, zahtjeve... Zovu ih da popricaju o eventualnom nastupu za nas! Sta tu nije jasno?!

Kad vec vidis Tankovicev primjer hajde da uporedimo....

Tankovic igra za mladje kategorije Svedske reprezentacije, i kako je zaigrao za prvi tim Fulhama, tako je postao interesantan selektoru A reprezentacije Svedske, te je isti otisao da ga pogleda!

Znas li za primjere nasih najboljih mladih reprezentativaca koji su prekomandovani u A selekciju??? Zaboravio? Neces da se sjetis?
gost je napisao/la:Uostalom, meni svejedno, znam da mi nećete uspjeti pokvariti događaj koji čekam toliko godina.
Nece ni meni Susic, dakle nema ti sta biti zao. Ja cu uzivati u utakmici nasih momaka, koji su sebi ovo znojem zaradili, kako bi sad neki ublehe na njima zaradjivale. A boze moj selektori dolaze i odlaze, pa ce i ovaj. Uzivaj.
Hajde da uzivamo u SP! ;)

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 05 feb 2014, 13:03

samson je napisao/la:

Ispravka: nedovoljno dobar klub da bi se od tamo zvao igrac u reprezentaciju. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2014, 13:05

Mozambik je napisao/la:Zato nikad ni u cemu necemo uspjet, jer razmisljamo od danas do sutra, a za prekosutra? hah, pa sta Bog dande.
Nazalost je tako.

Gudelju svaka cast, igrac mjeseca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 feb 2014, 13:06

Amar Dzeko je napisao/la:
samson je napisao/la:

Ispravka: nedovoljno dobar klub da bi se od tamo zvao igrac u reprezentaciju. ;)
I, kakve veze to ima sa tvojim napisom izvađenim iz konteksta? A, sada se nes ispravljas ... Pokvaren si. Da imas priliku covjeku bi o glavi radio ..

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 05 feb 2014, 13:08

samson je napisao/la:I, kakve veze to ima sa tvojim napisom izvađenim iz konteksta? A, sada se nes ispravljas ... Pokvaren si. Da imas priliku covjeku bi o glavi radio ..
Nisam uopste sebe ispravljao.

Ako ti tako kazes.
Ronaldo - Isco - Bale

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2014, 13:08

Kako god. Sveukupno kad se pregleda preko ovih vecih portala, vidi se da ljudi negoduju zbog ovoga svega, i to sve vise. Bar nesto. SS.ba pise, druge novine isto. Mislim da je to ok.

Susic kaze upravo za Avaz da mu je svejedno sta ce drugi reci za poziv Sven Tine. Dobro...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2014, 13:10

Principatus je napisao/la:Susic kaze upravo za Avaz da mu je svejedno sta ce drugi reci za poziv Sven Tine.
To me veoma raduje. Nema pritisaka, a ako ih i ima, bezuspješni su.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 feb 2014, 13:12

Naravno da mu je svejedno. Kada bi Bosnjama sve argumentirao, mi ekipe sastavili ne bi ... Bosnju je inace tesko zadovoljiti ..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2014, 13:13

Virtu4l je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Susic kaze upravo za Avaz da mu je svejedno sta ce drugi reci za poziv Sven Tine.
To me veoma raduje. Nema pritisaka, a ako ih i ima, bezuspješni su.
To isto mozes reci za korupciju u BiH i za rad politicara. Nema pritiska, i da ga ima, bezuspjesan je.
To se zove napredak.

Covjek kaze: Pozvacu bratica iz Hajduka, da braco zaradi, boli me ona stvar sta navijaci misle. Ok.

No vidjecemo, bit ce zanimljivi ovi sljedeci mjeseci do SPa.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 05 feb 2014, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2014, 13:13

Susic kaze upravo za Avaz da mu je svejedno sta ce drugi reci za poziv Sven Tine. Dobro...
Slicno je bilo i za Vrsajevica.Oprobana ista taktika :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 feb 2014, 13:19

Taj Avdija se jos mota oko rep. i jos pola godine prije pocetka prica za hrv. medije tj. HRT2 kako mu se san ispunio sto ce igrati na SP :? jbtm. ko on Dzeko.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 05 feb 2014, 13:20

Mozambik je napisao/la:
Zato nikad ni u cemu necemo uspjet,,,
Al kako da ti kažem......ono, uspjeli smo...

Ponoć, 16 juna, neka od mostarskih bašti, litar bijelog litar kisele, malo mezice.....i puno srce.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 05 feb 2014, 13:21

ZutiMrav je napisao/la:Taj Avdija se jos mota oko rep. i jos pola godine prije pocetka prica za hrv. medije tj. HRT2 kako mu se san ispunio sto ce igrati na SP :? jbtm. ko on Dzeko.
Covjek je standardni clan ekipe. Moze izjaviti i da ocekuje prvih 11 ..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 43 gosta.