FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 10 maj 2012, 16:00

Pisalo se uvijek ali se ne mora!
Dovoljno je da neko od navijaca snimi na mobitel seljacine i stavi na youtube, neka ih kcerke gledaju kao pisaju, kada nemaju obzira na zenski dio Fukara!
Treba postovati ono djevojaka koje dodju na utakmicu.
A pocelo se pisati davnih sedamdesetih godina i to po neki pijandura. Tada nije bilo zenskog dijela publike!
Pozdrav zenskoj populaciji navijacica i izvinjenje u ime debila koji nemaju ni malo respekta prema vama.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 10 maj 2012, 16:03

Probisvjet je napisao/la:Pisalo se uvijek ali se ne mora!
Dovoljno je da neko od navijaca snimi na mobitel seljacine i stavi na youtube, neka ih kcerke gledaju kao pisaju, kada nemaju obzira na zenski dio Fukara!
A pocelo se pisati davnih sedamdesetih godina i to po neki pijandura. Tada nije bilo zenskog dijela publike!
Pozdrav zenskoj populaciji navijacica i izvinjenje u ime debila koji nemaju ni malo respekta prema vama.
Više to nije samo ženska populacija, nego cijele porodice dolaze. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 10 maj 2012, 16:39

Ma vole one vidjeti prangiju pusti pricu :lol: kome smeta i kome se gadi nek ne gleda, spusti pogled il gledaj preda se, joj sto ne mogu ovih dusebriznika. Ja nikad nisam piso na onaj zid niti cu, međutim ko mora nek šora. Kome se ne svidja nek ne gleda i zdraooo. Kad su krenule od kuce znale su one dobro gdje dolaze i kakva raja ide na tekme tako da manite se te feministicke price

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 maj 2012, 16:47

Jbg jest nekulturno da se pisa po zidu ali wc-ova nema dovoljno(tacnije pisoara) a bilo je preko 4000 ljudi , ja ne pamtim kad sam zadnji put pisao uopste kad sam na utakmici, al jedini razlog tome je sto ne konzumiram pivo prije utakmice i u toku utakmice, i to je jedini razlog zasto se pisa po zidu, i prije je toga bilo jer nije mi prvi put da sam na tekmi, na Sjever nam nedaju ljudi i imaju dobar razlog za to, puste nas fino ljudi a mi unesemo 100 baklji jos frajeri unesu par dvolitri Piva i iskoriste situaciju jer nema obezbjedjenja a da stvar bude gora pisaju po toj istoj tribini e zato kad mi ne znamo cuvat svoje i ne trebaju nas pustat nikako, jos i bacaju flase posle i ostavljaju nered iza sebe. Bio sam par puta na A tribini i tacno znam sta se tu sve prica, stvarno ima indijanaca i polovkasa. A da stvar bude gora neki se uvlace igracima u supak kad odu na sastanak i ti isti ljudi jebu mater igracima, necu da imenujem te ljude jer to me ne zanima. Jedva cekam samo da se zavrsi Sjeverna tribina onda se lijepo organizovati i navijaci ko ljudi a ne ovako da slusam istu pricu na tribini i te iste ljude kako bale po igracima i tako to.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 10 maj 2012, 18:00

Čitam temu o Slobodi i uglavnom rasprava o pišanju :mrgreen: , jaki ste neki pišonje :lol: .

Šalim se ljudi ozbiljno, malo sam se nasmijao, a na našim stadionima fali kulture u svakom smislu, od psovanja, vrijeđanja, gađanja, pišanja, .......
Sretno u borbi za opstanak!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 10 maj 2012, 18:20

Meni se na stadionu ne svidja najvise sto izmedju stolica ima kospa iz sedamdesetih :)

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 10 maj 2012, 19:18

Meni se najvise na stadionu ne svidja sto stolice nisu oprali od rata.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 10 maj 2012, 20:27

MakeTZ je napisao/la:Meni se najvise na stadionu ne svidja sto stolice nisu oprali od rata.
To bi možda bio problem na sjeveru, a ovako na zapadu svake druge sedmice kiša opere. 8-)

Znaš ti koliki je to račun za vodu. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 10 maj 2012, 22:10

juče sam gledao borac -gošk na BHT pa onda na grbavici željo-slavija i realno slavija je za gošk real i mislim da ste puno bliže bodovima u gabeli nego u lukavici.SRETNO

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 maj 2012, 22:18

nidi je napisao/la:juče sam gledao borac -gošk na BHT pa onda na grbavici željo-slavija i realno slavija je za gošk real i mislim da ste puno bliže bodovima u gabeli nego u lukavici.SRETNO
sad sam posao to napisat....nasa JEDINA sansa je da u direktnom duelu dobijemo GOSK....nemaju jake lobije a i atmosfera je pozorisna na stadionu...fol je u tome sto smo i mi prelosi pa neznam sa kojim igracima ih dobit u gabeli toj....ako zijanimo i budemo se cupali u sarajevu na slaviji gotovi smo..slavija ce nas demolirat sa 3 razlike...hem sto su bolja ekipa hem sto imaju cika kulinu..mada i dalje stojim kod toga da smo mi svoje sanse vec prokockali al et...ljudski se nadat....zato....gabela je POSLJEDNJA I JEDINA SANSA...ako to uzmemo ostajemo garant....inace cvajta....i ako neko zna....jel vazi zabrana za gostujuce navijace u toj federalnoj ligi :D :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 maj 2012, 22:22

VolimTz je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Pisalo se uvijek ali se ne mora!
Više to nije samo ženska populacija, nego cijele porodice dolaze. ;)
Od sada se ne moze uci na Tusanj bez
Koprivit forte® kapsule

Napomena: Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Proizvođač/Dobavljač: Dietpharm (Ostali proizvodi)
Recept: NE

Opis
Primjena
Doziranje
Mjere opreza
Napomene

Namjena

ublažava smetnje kod mokrenja
kod učestalog, otežanog i nepotpunog pražnjenja mjehura

SVOJSTVA I PODRUČJA PRIMJENE

Koprivit forte® kapsule sadrže djelatne tvari koje mogu povoljno djelovati kod smetnji mokrenja (učestalo i nepotpuno pražnjenje mjehura) nastalih uslijed benigne hiperplazije prostate i smanjenog mišićnog tonusa mjehura. Korijen koprive sadrži trijeslovine, tvari koje vežu bjelančevine i uklanjaju pogodno tlo za razvoj bakterija. Time se postiže povoljan učinak kod akutnih i kroničnih upala u mokraćno-spolnom sustavu. Sjemenke bundeve i ekstrakt korijena koprive bogati su fitosterolima i bioaktivatorima koji toniziraju muskulaturu mokraćnog mjehura. Također imaju i poticajni, tonizirajući učinak na čitav organizam. Vitamin E poznat je kao vitamin s antioksidativnim djelovanjem, čime štiti stanice i njihove membrane od oksidativnog oštećenja, te pridonosi njihovoj boljoj funkciji.
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 10 maj 2012, 22:25

tuzlaci, sta se to desava, odakle toliki ljudi na tribinama odjednom?

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 10 maj 2012, 22:26

MakeTZ je napisao/la:Meni se najvise na stadionu ne svidja sto stolice nisu oprali od rata.
Meni se na stadionu ne svidja najvise sto izmedju stolica ima kospa iz sedamdesetih
Meni se najviše ne svidja što zadnje 3 godine ima čuvar pa ne mogu rahat guzit na D tribini...tako da sam ponekad i u loži završavao (mislim i svršavao :mrgreen: )

Prije, 2 litra crnog vina, na D tribinu, skinem joj majicu pa joj ganjam sise po tribini :mrgreen: :mrgreen:

Eh, mladosti...

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 10 maj 2012, 22:29

diplomatija je napisao/la:tuzlaci, sta se to desava, odakle toliki ljudi na tribinama odjednom?
Sloboda je uvijek imala najveću posjetu kad zagusti

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2012, 22:31

Bilo bi dobro otici do Gabele ispratit mec koji je bitan u ovom trenutku .. Dugooo se nisam ismijao kao jucer na stadionu,koji su oni kraljevi :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 maj 2012, 22:39

delpiero20 je napisao/la:Meni se na stadionu ne svidja najvise sto izmedju stolica ima kospa iz sedamdesetih :)
:) Sedamdesetih nije bilo stolica, bile daske, one letve, parmaci, pa kada se natope vodom ni novine ne pomazu, a tek trn kada se zabode. :lol: :lol: :lol: Zato nas je na tribinama kada nije bilo stolica moglo stati duplo vise. Nikada se u izvjestaj sa utakmice nije prikazivao tacan broj gledalaca, uvijek je prikazivan manji broj koji je kupio kartu valjda zbog poreza. :)
Samo tada se nije zakidalo zbog Sabovica, nego da se igracima obezbjede stanovi, lokali, plate...
Imali su tada igraci solidnu zaradu i novcano i materijalno.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 10 maj 2012, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 maj 2012, 22:39

sad zamisli isfura da se milja ljudi spremi i prebaci do gabele na tekmu...koja bolest bi to bila :D :D ....pa da vidimo onda ko je domacin :lol: :lol: :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 10 maj 2012, 22:40

diplomatija je napisao/la:tuzlaci, sta se to desava, odakle toliki ljudi na tribinama odjednom?
Dzaba ulaz .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 maj 2012, 22:47

damirfile je napisao/la:
Dzaba ulaz .
Dosao ja na utakmicu i tamo gdje sjedim dosli neki momci (kod nas na tribini se uvijek zna gdje ko sjedi, isti godinama) kad neki pioniri Aljini sjeli i zauzeli pet mjesta kaze cekaju drugove. Nikada ih vidio niti u Tuzli niti na stadionu. Poslije u prici sam skontao da su iz Lukavca, dosli da navijaju za Slobodu. :lol: :lol: :lol: bolje da je savez umjesto sto je zabranio gostujucim navijacima da odlaze na utakmice, zabranio naplatu karata tj.naredio ulaz djaba.
:lol: :lol: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 maj 2012, 22:49

Bilo bi furka otici do Gabele,samo koliko treba vremena ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 3 gosta.