Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- pazzoetoogol
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Mancini ce uci oprezno u utakmicu tako da ce najvjerovatnije sam Tevez u spicu poceti 

non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
- pazzoetoogol
- Kontakt:
da, bash ko i uvijekThunderstruck je napisao/la:Normalno da ima, k'o i uvijekrobijasi zenica je napisao/la:sutra dzeko zabija imal prijenos na bht

non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
Ajd valjda će se vremenom nametnut.Al nebi valjalo za repku da Mancini stalno pruža Džeki šansu posljednjih 30 minuta,jer će mu to spustit moral.
Ma jbo ti to što on njega ubacuje zanjdih 30 minuta, kada moli Papeta da ga poštedi, pa onda Džeku ostavi na klupi...braco je napisao/la:Ajd valjda će se vremenom nametnut.Al nebi valjalo za repku da Mancini stalno pruža Džeki šansu posljednjih 30 minuta,jer će mu to spustit moral.
Njesra pravo...
Baš sam ljut što nije igro Džeko protiv Mexika.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko dijamantu, zablistaj protiv Manchestera

-
- Kontakt:
Ne znam na koga se baš ova tvoja konstatacija odnosila.Ali isto tako ne možeš dovoditi u pitanje ničiji patriotizam ili ti osjećanja prema državi na osnovu jedne ličnosti pa makar to bio i Džeko.Isto tako bar ja nikada nisam našeg Edina stavio u kontekst izdajice,babetine, banderaša i slično.Virtu4l je napisao/la:Vidim da su pojedinci brzo zaboravili...
Jednostavno on je napadač koji je opštepoznat u svijetu fudbala i bez obzira ko na ovom ili na miilion drugih foruma pisao dobro ili loše o njemu to neće uticati na odnos prema samoj državi. Ja prvi bih volio da on bude najbolji strijelac PL,ali isto tako sutra ću svim srcem biti uz Djavole i navijati kao da igra naša reprezentacija.Volio bih da i on sutra odigra dobro,ne bude ozlijedjen,da bude strijelac het trika al da City izgubi.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Nisi ti sav svojmelanholicar je napisao/la:Ne znam na koga se baš ova tvoja konstatacija odnosila.Ali isto tako ne možeš dovoditi u pitanje ničiji patriotizam ili ti osjećanja prema državi na osnovu jedne ličnosti pa makar to bio i Džeko.Isto tako bar ja nikada nisam našeg Edina stavio u kontekst izdajice,babetine, banderaša i slično.Virtu4l je napisao/la:Vidim da su pojedinci brzo zaboravili...
Jednostavno on je napadač koji je opštepoznat u svijetu fudbala i bez obzira ko na ovom ili na miilion drugih foruma pisao dobro ili loše o njemu to neće uticati na odnos prema samoj državi. Ja prvi bih volio da on bude najbolji strijelac PL,ali isto tako sutra ću svim srcem biti uz Djavole i navijati kao da igra naša reprezentacija.Volio bih da i on sutra odigra dobro,ne bude ozlijedjen,da bude strijelac het trika al da City izgubi.

RIP SALE VILENJAK
Pozdravljam.Hoce li biti prijenos United-City na BHT-u?
Nece.dodaj je napisao/la:Pozdravljam.Hoce li biti prijenos United-City na BHT-u?
-
- Kontakt:
ako vec imas net,odes lagano na google,ukucas tv profil,otvori ti sve moguce kanale sto postoje,kliknes npr.na bht i vidi čuda,otvori ti pregled programa i pogledas svojim okicama imal ta tekma na tv-u..jel to tesko ???dodaj je napisao/la:Pozdravljam.Hoce li biti prijenos United-City na BHT-u?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
ee dzeko igra od prve minute
- Los_Blanos2
- Kontakt:
hvala na infoVirtu4l je napisao/la:Sportklub 1, 13:45h.
Dzeko razbija danas

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
robijasi zenica je napisao/la:ee dzeko igra od prve minute
je l' to ti pretpostavljas ili je informacija pouzdana?

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
bgm on i tevez igraju zajedno u napadu millner neigra i dejong
Pa da, trebao je Mancini reći da Edin ne igra kako treba, pa ga je zbog toga stavio na klupu.RKO je napisao/la:Smjesan ovaj clanak na ss.ba "Dzeko s klupe ceka priliku",ko je gledao/slusao izjavu Mancinija shvatit ce zasto......jer je novinarsko pitanje bilo nesto u fazonu dali ce igrati napadacki....a Mancini kaze da uvijek igraju na pobjedu,i kad igra jedan napadac(kao kad su razbili Liverpool 3:0 a Tevez sam bio u napadu) kao i kad igraju bez napadaca konkretnog...a ovi izvukli da ce Dzeko biti na klupi![]()
![]()
Moguce je sutra da i pocne ali da bude i na klupi,nista se nezna trenutno...tek par sati prije utakmice cemo saznat.
Nadam se da ce Edin sutra zabiti gol bilo da pocne utakmicu ili udje s klupe
da znam da ce Dzeko biti prva postava danas,sad bi otisao u kladionicu igrro dvicuu// 

The big difference in this match though could come in the form of Edin Dzeko. The lanky Bosnian didn’t play the last time these sides got together and if Mancini decided to play two forwards, it could be a tricky task for United’s defense. He’s strength and surprising quickness are a rare combination and he’s already proven he can work well with Tevez. Could be trouble.
posto nisam bas dobar,mozel nam neko prevest!!!
posto nisam bas dobar,mozel nam neko prevest!!!

ma nece dzeko igrat u prvoj,,vidio je mancini da su ubojitiji kako su navikli da igraju,,tevez u sredini silva na lijevoj i desno a jonson ilil milner,,dzeko ce uc negdje u 60,70. min zavisi kak ce se rezultat kretat
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.