Fakat, ne znam sta se uopste on nesto mijesa, odlazi prevaro !!!WestTrebina je napisao/la:Ovdje nisi dobrodosao. Trujes nam temu svojim prisustvom i kvaris ostale forumase nebulozama koje pises. Ovo ti je zadnje upozorenje. Odlazi dok jos nije kasno!!!admin je napisao/la:
Mi smo bili u Ugljeviku, vjerovatno za razliku od tebe. Tako da ti komentar nije na mjestu
Osime djelujes da si na strani fukara sto se tice spora Sloboda-Tuzla CityOsim13 je napisao/la:Panka Haldum
Yebem vam Usru obojicisimidobar je napisao/la:Fakat, ne znam sta se uopste on nesto mijesa, odlazi prevaro !!!WestTrebina je napisao/la:Ovdje nisi dobrodosao. Trujes nam temu svojim prisustvom i kvaris ostale forumase nebulozama koje pises. Ovo ti je zadnje upozorenje. Odlazi dok jos nije kasno!!!admin je napisao/la:
Mi smo bili u Ugljeviku, vjerovatno za razliku od tebe. Tako da ti komentar nije na mjestu
Sloboda bar postoji više od 10 godinaBosniaBoston je napisao/la:Osime djelujes da si na strani fukara sto se tice spora Sloboda-Tuzla CityOsim13 je napisao/la:Panka Haldum
Nije ti to uredu
Pa i simin han postoji 64Osim13 je napisao/la:Sloboda bar postoji više od 10 godinaBosniaBoston je napisao/la:Osime djelujes da si na strani fukara sto se tice spora Sloboda-Tuzla CityOsim13 je napisao/la:Panka Haldum
Nije ti to uredu
http://live.bhrt.baKaunas je napisao/la:Imal kakav stream za Zrinju?
Muhoni čestitam i ja vama na bodu. Borili ste se i nogama i rukama.MocMahale444 je napisao/la:@1010 cestitam vam na bodu.
A zamisli da niste bili sta bi tek pisaliWestTrebina je napisao/la:Ovdje nisi dobrodosao. Trujes nam temu svojim prisustvom i kvaris ostale forumase nebulozama koje pises. Ovo ti je zadnje upozorenje. Odlazi dok jos nije kasno!!!admin je napisao/la:
Dobrica Cosic je za njih amater sjebali su svojim mitovima Homera i ilijadu i odisejuprisonbreak je napisao/la:Selam, mitomani ostaju mitomani.
Ima na običnom BHT, ali i daljezeRoberto je napisao/la:Je*o ih hrvatski glazbeni festival u pakas, jel realno ovo da se desi, u pola prenosa!?
Platni pretplatu državni neprijatelju, nama koji plaćamo se to nije desilozeRoberto je napisao/la:Je*o ih hrvatski glazbeni festival u pakas, jel realno ovo da se desi, u pola prenosa!?
Trenutno korisnika/ca: delko, supervizor i 7 gostiju.