FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ima na ss ovaj tekst od precjednika.Interesantno.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Svaka cast predsjedniku, nadam se da ce na skupstini dobit podrsku i da ce mu se u UO pridruzit neki privrednici sa parama, covjek zna i napravice klub nesto sa njim ne celu to je valjda sad svima jasno, samo je potrebna finansiska podrska, znanje i strucan tim oko sebe imaHPCompaq je napisao/la:Ima na ss ovaj tekst od precjednika.Interesantno.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Na zapadu nista novo 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
?sviunapad1010 je napisao/la:Na zapadu nista novo
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Nogometaši Slobode treći dan pripremaju se za nastavak prvenstva, a rad se za sada obavlja na pomoćnom terenu stadiona Tušanj.
Iako je prvobitno rečeno da će se do odlaska u Antaliju raditi isključivo u Tuzli, zbog niskih temperatura i zaleđenog terena odlučeno je da se dio priprema obavi u Međugorju.
Tako će Sloboda od 17. do 24. januara boraviti u Sport centru u Međugorju, a nakon povratka, na Tušnju će trenirati do 1. februara, a u Antaliji do 13. februara.
– U planu je odigravanje većeg broja pripremnih utakmica, ali za sada smo dogovorili samo dvije u Međugorju, sa Željezničarom (21. januara) i Igmanom iz Konjica (23. januara) – izjavio je za Fenu sportski direktor Slobode Denis Karić.
Iako je prvobitno rečeno da će se do odlaska u Antaliju raditi isključivo u Tuzli, zbog niskih temperatura i zaleđenog terena odlučeno je da se dio priprema obavi u Međugorju.
Tako će Sloboda od 17. do 24. januara boraviti u Sport centru u Međugorju, a nakon povratka, na Tušnju će trenirati do 1. februara, a u Antaliji do 13. februara.
– U planu je odigravanje većeg broja pripremnih utakmica, ali za sada smo dogovorili samo dvije u Međugorju, sa Željezničarom (21. januara) i Igmanom iz Konjica (23. januara) – izjavio je za Fenu sportski direktor Slobode Denis Karić.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Hajmo i mi navijači i simpatizeri sta pomoci klubu novcano,otvorit kakav ziro racun i koliko ko moze neka da.Sta nam fali
Sto ga novinar ne pita,koliko je dao svog novca u klub,zasto se nista ne rjesava povodom tuzbi protiv Fatica,Kostica,Zeca,Krpica,zbog cega su pisanje pozajmice kada je receno da toga vise nece biti,gdje je euro scena i borba za vrh koju obecava svaki put pred pocetak sezone,pa umalo ne ispadosmo da Petrovic ne dodje i dovede Rustema,Bekica itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa bolja opcija je da ne daje svoj novac u klub, nego da mu se duguje kasnije kad napusti funkciju. Da ne bude sad da pljujem po Azmiru, ali je to generalno problem i njega i skoro svih prethodnika koji su davali svoj novac u klub koji nije njihovo vlasnistvo. Posudis novac, kasnije ga potrazujes, pa malo tuzis klub, malo kamate skoce i njima super. Ovako, znas kad covjek ode da te nece zavaliti.harry_90 je napisao/la:Sto ga novinar ne pita,koliko je dao svog novca u klub,zasto se nista ne rjesava povodom tuzbi protiv Fatica,Kostica,Zeca,Krpica,zbog cega su pisanje pozajmice kada je receno da toga vise nece biti,gdje je euro scena i borba za vrh koju obecava svaki put pred pocetak sezone,pa umalo ne ispadosmo da Petrovic ne dodje i dovede Rustema,Bekica itd..
To treba biti praksa i za sve buduce predsjednike dokle god klubom upravlja Grad tj. nije privatno vlasnistvo, jer u konacnici, od tih pozajmica klub ima samo trenutnu korist, koju opet kasnije valja vratiti.
Jedan grad, jedna ljubav!
Imas pare od europe,wwina,grada i ti opet pises pozajmice,kojom logikom ? Na zadnjem finansijskom izvjestaju citam "povrat pozajmica 170 000 km",ako znamo da je Alic dao 90 000,ko je ubacio jos 80 000 km ??Gifron je napisao/la:Pa bolja opcija je da ne daje svoj novac u klub, nego da mu se duguje kasnije kad napusti funkciju. Da ne bude sad da pljujem po Azmiru, ali je to generalno problem i njega i skoro svih prethodnika koji su davali svoj novac u klub koji nije njihovo vlasnistvo. Posudis novac, kasnije ga potrazujes, pa malo tuzis klub, malo kamate skoce i njima super. Ovako, znas kad covjek ode da te nece zavaliti.harry_90 je napisao/la:Sto ga novinar ne pita,koliko je dao svog novca u klub,zasto se nista ne rjesava povodom tuzbi protiv Fatica,Kostica,Zeca,Krpica,zbog cega su pisanje pozajmice kada je receno da toga vise nece biti,gdje je euro scena i borba za vrh koju obecava svaki put pred pocetak sezone,pa umalo ne ispadosmo da Petrovic ne dodje i dovede Rustema,Bekica itd..
To treba biti praksa i za sve buduce predsjednike dokle god klubom upravlja Grad tj. nije privatno vlasnistvo, jer u konacnici, od tih pozajmica klub ima samo trenutnu korist, koju opet kasnije valja vratiti.
Vecina vas je ovdje zadovoljna kako se klub vodi,dosta nelogicnosti ima,nijedno obecanje nije ispunjeno,samo zahvalnost Nalicu sto iz ove ekipe izvlaci maksimum .. svima nam je cilj jaka Sloboda,misljenja se razilaze i to je to..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
strujasamo
- Kontakt:
Ja sam uvijek za pomoči SVETINJI Evo od mene 100 km za početakTz1986 je napisao/la:Hajmo i mi navijači i simpatizeri sta pomoci klubu novcano,otvorit kakav ziro racun i koliko ko moze neka da.Sta nam fali
...
Zadnja izmjena: Skojevska, dana/u 14 jan 2019, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Samo jako 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Radnik Bijeljina doveo momka 22 godine iz Priluka. Naši da su tog doveli ovdje bi bio cirkus. Vidjeti cemo sta ce dalje uraditi taj momak u Radniku.
Ne znam zasto to naši ne mogu ili ne znaju ili ne smiju ili...
Serbecic ode u Radnik pa u Rosenborg, Mulahusejnovic u Zrinjski pa u Maribor itd. To samo u skorije vrijeme sto je bilo sve momci sa TK.
Serbecic ode u Radnik pa u Rosenborg, Mulahusejnovic u Zrinjski pa u Maribor itd. To samo u skorije vrijeme sto je bilo sve momci sa TK.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Zato sto imas nesposobne ljude u klubu...Nije ni Darka prodala Sloboda,nego drugi ljudi,koji imaju slif za to,pa repka i td....Ko ce dovesti te momke,Karic...jos bolje pitanje,ko ce ih gurnut u vatru....imas dva-tri momka,strasan potencijal,griju klupu kod nas.....umjesto da im se daje sansa maltene u svakoj utakmici...Ako smo se okrenuli proizvodnji i prodaji....Smajic ima jos do ljeta fore,ne proradi li treba mu betonirat klupu....betonirat...Sansu dati nekome drugom.sviunapad1010 je napisao/la:Radnik Bijeljina doveo momka 22 godine iz Priluka. Naši da su tog doveli ovdje bi bio cirkus. Vidjeti cemo sta ce dalje uraditi taj momak u Radniku.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Super igrač.Godio bi nam baš, ali imamo milion igrača koji mogu po krilu igratTzBulevar87 je napisao/la:Emir Halilović...
Niko, niko, samo Sloboda
pregovaramo i mi sa nekoliko igraca iz TK klubova.sviunapad1010 je napisao/la:Radnik Bijeljina doveo momka 22 godine iz Priluka. Naši da su tog doveli ovdje bi bio cirkus. Vidjeti cemo sta ce dalje uraditi taj momak u Radniku.
Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne znam bas to, nama po krilu dosta vremena igrali spori igraci koji su vise poluspicovi ili srednji ofanzivni. Bas nam treba jedno dobro krilo jer Livancic ima status jokera, pa bi onda se moglo izbjeci igranje Saida, Vidovica ili Smajica na krilu sto je bio slucaj u dosta utakmica jer se nema sirine.katarakta je napisao/la:Super igrač.Godio bi nam baš, ali imamo milion igrača koji mogu po krilu igratTzBulevar87 je napisao/la:Emir Halilović...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Pozitivna stvar ako se desi.fukaratz je napisao/la:pregovaramo i mi sa nekoliko igraca iz TK klubova.sviunapad1010 je napisao/la:Radnik Bijeljina doveo momka 22 godine iz Priluka. Naši da su tog doveli ovdje bi bio cirkus. Vidjeti cemo sta ce dalje uraditi taj momak u Radniku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.