1.Borac 26
7.Zeljeznicar 16
poslije 18.kola:
1.Zeljeznicar 35 (+19)
2.Borac 34 (+8)
strasno sta smo uradili konkurentima... oni nas otpisase (cak i mi) a mi ovako bezobrazni i vratimo se na prvo mjesto
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
ovu sezonu ne smijemo ispustiti. tek ovom sezonom bi poprilično dokrajčili ove bolesne ambicije pojedinaca i dokazali da se radom uspijeva.jovanmaksimovic je napisao/la:poslije 11.kola:
1.Borac 26
7.Zeljeznicar 16
poslije 18.kola:
1.Zeljeznicar 35 (+19)
2.Borac 34 (+8)
strasno sta smo uradili konkurentima... oni nas otpisase (cak i mi) a mi ovako bezobrazni i vratimo se na prvo mjesto
Vidjet cemo kad prodje pripreme hoce li to biti stari Zola, ako ne bude sta onda? Hasanovic se vec ustalio na toj poziciji i veoma je borben i siguran u zadnjim utakmicama.Baja_Zvjerka je napisao/la:Cuj Hasanovic prije Zole naseg najboljeg igraca ubjedljivo...
Ovo je lijep sastav. Od 11 igrača, takoreći 7 "naših" iz juniora.bhsport je napisao/la:-----Loncaric----------------
Benjo-Kerla-Zeljkovic-Kvesa
-----Zola---Tomic---------
Bajic-----Svraka------Stanic
-------Hodzic-----------------
Ja bi malog Sadikovića umjesto Svrake, a Svraku bi prodaoavlami97 je napisao/la:Ovo je lijep sastav. Od 11 igrača, takoreći 7 "naših" iz juniora.bhsport je napisao/la:-----Loncaric----------------
Benjo-Kerla-Zeljkovic-Kvesa
-----Zola---Tomic---------
Bajic-----Svraka------Stanic
-------Hodzic-----------------
amerosm je napisao/la:Utakmica protiv Borca je u Nedjelju u 14 h...
S obzirom na trenutno niske temperature u Sarajevu odlican termin, mada je vecina navijaca na stadionu prizeljkivala nocni termin, no sta je tu je. Samo se nadam da nam snijeg nece upropastiti utakmicu.
znaci igraju se dvije utakmicebagrcavi je napisao/la:Utakmica je u subotu u 14:00.
Samo da hoće prestati ovaj snijeg.
Lijevo krilo nam fali. Još ako pustimo E.Čolićagojzerica je napisao/la:Možda bi bio dobar onaj Perišić iz Slavije, igra lijevo krilo.
bez njega smo se preporodili, mislim da ne bi trebalo biti problema oko njegovog odlaska. Valjda Bajic moze odgovoriti na lijevom veznomzaboljisportuBiH je napisao/la:Lijevo krilo nam fali. Još ako pustimo E.Čolića
Ima Stana ali treba ti jedno klasično LK jer su i Stana i Baja više DK a i treba još jedno krilo ne mogu samo njih dvojica jer koliko znam i Amar i sad DIno najviše mijenjaju krila. TU poziciju krpimo već godinama od VIšće. Doduše imaju i Bučan (koji lagano izlazi iz forme i mislim da poslije ove sezone ništa od njega) i mali Enis Sadiković koji je meni više krilo nego ovaj zadnji vezni gdje ga ubacuje DIno jer ima dobar šut i brži je od npr Svrake.bhsport je napisao/la:Za lijevo krio ima Stanic, moze i Rijad odigrati, to nam nije problem.![]()
Sta igra Gojak? Njega treba ukljuciti u prvi tim. To je nasa buducnost.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Paromlinac, ZeljoManijaci i 63 gosta.