FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opet je aktuelizirana priča oko Ješića.
Uglavnom suština je kako će njegova plata u FKS biti cca 20,000E i kako je nevjerovatno da će ga Gazda iz Mijanmara pustiti prije isteka ugovora.Ističe se da su mišljenja o njegovoj stručnosti podijeljena,s jedne strane I.Osim o njemu ima visoko mišljenje dok u Srbiji o njemu baš i ne govore u pozitivnom kontekstu. Npr.,vlasnik je neslavnog rekorda sa Partizanom,a to je najslabiji start ovog kluba u prvenstvu. O ovome ima i dosta tekstova na srbijanskim i našim sportskim portalima pa koga zanima može pročitati.
Linkove ne mogu da postavljam zbog pravila foruma.
Uglavnom suština je kako će njegova plata u FKS biti cca 20,000E i kako je nevjerovatno da će ga Gazda iz Mijanmara pustiti prije isteka ugovora.Ističe se da su mišljenja o njegovoj stručnosti podijeljena,s jedne strane I.Osim o njemu ima visoko mišljenje dok u Srbiji o njemu baš i ne govore u pozitivnom kontekstu. Npr.,vlasnik je neslavnog rekorda sa Partizanom,a to je najslabiji start ovog kluba u prvenstvu. O ovome ima i dosta tekstova na srbijanskim i našim sportskim portalima pa koga zanima može pročitati.
Linkove ne mogu da postavljam zbog pravila foruma.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ješić nije rješenje. Živi bili pa vidjeli. A za 20 000 eura možeš dovesti stručni štab da gori. Šimundžu i 3 pomoćnika, Stojanovića i 4 pomoćnika, Milaniča i 0 pomoćnika što je opet bolje od ješića i 3 pomoćnika.
Ja se sve nadam da nasi ipak nisu toliko ozbiljno zagrizli za njega i da razmatraju i druge opcije,pogotovo ako je cifra koja se pominje tacnajurisicduska je napisao/la:Ješić nije rješenje. Živi bili pa vidjeli. A za 20 000 eura možeš dovesti stručni štab da gori. Šimundžu i 3 pomoćnika, Stojanovića i 4 pomoćnika, Milaniča i 0 pomoćnika što je opet bolje od ješića i 3 pomoćnika.
Ne volim ovakvo bahacenje seljacko,ovo je ono tipa "najjaci smo na Balkanu"..Partizan nula..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kad pomislim da Ješić nije nešto ekstra izbor samo pomislim da nam je do juče na klupi sjedio Dženan Uščuplić i oraspoložim se. Preporučujem i vama
1946
BitiSrcemVezan je napisao/la:Kad pomislim da Ješić nije nešto ekstra izbor samo pomislim da nam je do juče na klupi sjedio Dženan Uščuplić i oraspoložim se. Preporučujem i vama
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Od prvog dana govorim, ali komejurisicduska je napisao/la:Ješić nije rješenje. Živi bili pa vidjeli. A za 20 000 eura možeš dovesti stručni štab da gori. Šimundžu i 3 pomoćnika, Stojanovića i 4 pomoćnika, Milaniča i 0 pomoćnika što je opet bolje od ješića i 3 pomoćnika.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
BitiSrcemVezan je napisao/la:Kad pomislim da Ješić nije nešto ekstra izbor samo pomislim da nam je do juče na klupi sjedio Dženan Uščuplić i oraspoložim se. Preporučujem i vama
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- kenanbrajic
- Kontakt:
20.000 € mjesečno je ozbiljan novac. Nadam se da će se isplatiti.
Upravo to. Od ova 4 je Jesic najgore rjesenje. Milanic je mozda najbolji za razvoj svih sportskih segmenata kluba i na duze staze a ostali vecinom samo prvi tim. Ako hocemo ozbiljnog trenera - to kosta tako da je 20K mjera. Logika je razmisliti koliko donosi titula a koliko je bitno ustedjeti 240K - vidjeli smo kako izgleda ako stedis lovu na treneru.jurisicduska je napisao/la:Ješić nije rješenje. Živi bili pa vidjeli. A za 20 000 eura možeš dovesti stručni štab da gori. Šimundžu i 3 pomoćnika, Stojanovića i 4 pomoćnika, Milaniča i 0 pomoćnika što je opet bolje od ješića i 3 pomoćnika.
Meni je fakat, ali fakat, nevjerovatno da neko još uvijek vjeruje u stvari koje su napišu u tim novinama.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma ne možeš ti mahalaštinu iz ovoga prokletog naroda izbaciti taman da ga tučeš po glavi svaki dan!!!Steph je napisao/la:Meni je fakat, ali fakat, nevjerovatno da neko još uvijek vjeruje u stvari koje su napišu u tim novinama.
Ja bih zabranio bilo kome da iznosi stvari o platama i sl. osim uz jasan dokaz, a sve ostalo tretirati kao mahalaštinu i notornu laž te rigorozno kažnjavati!!!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kad pogledas unazad, tariguz je prvi objavio da je Dzeno bivsi, i da ce ga naslijediti Jesic. Dzenan dobi nogu, jos ako fakat Jesic dodje, koliko god bili kvazi-novinari, znaci znaju nesto. 'bem li ga, ne moze covjek biti pametan...Steph je napisao/la:Meni je fakat, ali fakat, nevjerovatno da neko još uvijek vjeruje u stvari koje su napišu u tim novinama.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ako pogode za Jesica, postace tariguz sa aloe verom za hemoroide.
Hoce i nemoj me vise banovati ziv bioaleksandar_veliki je napisao/la:Jesic novi trener Sarajeva, dan nako remija Celika i Sarajeva. Koliko ima od tog remija? Moras nekad nesto i pogoditi. Nego, sta vam je sa Ikandeom, hoce li biti spreman. Valjao bi vam u Bijeljini...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sikiraj se ti kako cete vi bez kokota sljedece kolo a nama je Ibrak obezbijedio bodove u BN

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Harmony poslije utakmice sa Borcem, sisao iz loze i prosao sa ekipom da izadje kroz tunel u svlacionicu. Djeluje da blago sepa jos.
Vjerovatnije mi je da ce u Mostaru igrati, nego u Bijeljini.
Vjerovatnije mi je da ce u Mostaru igrati, nego u Bijeljini.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Treba Ciru dovesti, jeste star, ali je strucnjak i pristao bi za te pare, a i igrao je nekad davno za nas klub i siguran sam da bi popravio atmosferu i doveo je do usijanja, ali ga zadrzati bar dvije tri godine...
Ako Zrinjskog prodjemo osvajamo kup
Ako Zrinjskog prodjemo osvajamo kup
Ja prije neki dan prvobitno pročitah da je u pitanju cifra od 20.000€ mjesečno a kasnije 15.000 al' KM mjesečno. Ma haj ti znaj.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
To je toaleksandar_veliki je napisao/la:Ama ti i pumpaju atmosferu zato sto se nista ne mogu vise pitati, zato sto ne mogu uzimati lovu od tata i mama obecavajuci im da ce im klince uvaliti u akademiju, ne mogu se zacesljati od irfe i slicnog polusvijeta jer nema talenata koje treba gurati. E takvi vam price silje, podmecu vam raznorazne price, a vi ko francuske sobarice...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Dadox, Djulboni, Hajdeee, HordasFks, mosarajvosa83, Mostarac12345, Vanja8 i 72 gosta.