Orasje je samo sebe poslalo u nizi rang gubljenjem bodova kod kuće i to nema veze sa Zvijezdom.Remi Veleza u Modriči je bio dovoljan da opstanu u ligi ne ovisno o rezultatu koji je bio u Gradačcu izmedju Zvijezde i Orasja.Dok je Domininković pravio biznis davanjem bodova u Orasju,Zvijezda je trebala zbog toga rusiti postenje koje je prati od ulaska u PL.do danasnjeg dana.nazrnusoli je napisao/la:Istina je sve što si naveo, samo još da si kazao da ste vi pomogli ispadanje Orašja kad ste pustili Veležu u Gradačcu. Izbor je bio vaš, sad idite u Mostar umjesto u Orašje. Pozzastra1922 je napisao/la:nesto kontam koji smo i mi baksuziodkad smo usli u premijer ligu sve ekipe koje su nam bile blizu su ispadale.redom su ispadali orasje,modrica,buducnost,drina sloboda pa evo i gradina je na dobrom putu da ispadne.mislim da je bas steta, kad mi samo naumpadne utakmica u modrici gdje nas je brat bratu bilo izmedu 2-3000 prava atmosfera al eto hoce nam se da moramo ici na daleka gostovanja.od sledece sezone vjerovatno cemo samo mi biti iz tk sto je malo spram broja klubova.trenutno nam je najblizi radnik i nadam se da ce bar oni izboriti opstanak
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mirkovic je i sinocc i jutros bio na treningu bio sam sa njim kaze zavrseno je sve ostajem ovdje 

Pa koliko mi sada imamo golmana u prvom timu ?ludix je napisao/la:Mirkovic je i sinocc i jutros bio na treningu bio sam sa njim kaze zavrseno je sve ostajem ovdje

Shorty je napisao/la:Pa koliko mi sada imamo golmana u prvom timu ?ludix je napisao/la:Mirkovic je i sinocc i jutros bio na treningu bio sam sa njim kaze zavrseno je sve ostajem ovdje![]()
Hahaha 5 bogami

bogami golmanska akademija sve preko 2m
steta zbog snijega ovako koramo u tz igrati prijateljsku.nadam se jos ove pripreme bez naseg vlastitog terena sa umjetnom travom.jos malo i sve cemo imati 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- gradacac10
- Kontakt:
Ja bi Prljacu za prvog golmana stavio.
gradacac10 je napisao/la:Ja bi Prljacu za prvog golmana stavio.
Prljaca ne otiso u gracanicuu
Stigo nam je mirkovic danas.dobra vijest
- gradacac10
- Kontakt:
Ajmo Zvijezdaaaaa!
Ocetel bodeva
Ocetel bodeva
Izvini al sta ti znaci ovo ocetel ili hocetel bodova ti kao ne pripadas ovde!gradacac10 je napisao/la:Ajmo Zvijezdaaaaa!
Ocetel bodeva
-
- Kontakt:
Mirković karijeru nastavlja u NK Zvijezda

Mirković karijeru nastavlja u NK Zvijezda Dogovorom uprave dva kluba Nikola Mirković će karijeru nastaviti u NK Zvijezda (BiH). Mirković je u jesenjem delu prvenstva bio na pozajmici u Zvijezdi gde je zabeležio zapažene rezultate. Po ocenama bio je najbolji ocenjeni golman Premijer lige Bosne i Hercegovine. Nakom polusezone Mirković se vratio u Spartak Zlatibor vodu i odradio kompletne pripreme sa ekipom u Subotici.
Pre par dana uprave dva kluba su se dogovorila da talentovani golman karijeru nastavi u Zvijezdi, što je u ovom momentu najbolje za Mirkovića.
Mirković karijeru nastavlja u NK Zvijezda Dogovorom uprave dva kluba Nikola Mirković će karijeru nastaviti u NK Zvijezda (BiH). Mirković je u jesenjem delu prvenstva bio na pozajmici u Zvijezdi gde je zabeležio zapažene rezultate. Po ocenama bio je najbolji ocenjeni golman Premijer lige Bosne i Hercegovine. Nakom polusezone Mirković se vratio u Spartak Zlatibor vodu i odradio kompletne pripreme sa ekipom u Subotici.
Pre par dana uprave dva kluba su se dogovorila da talentovani golman karijeru nastavi u Zvijezdi, što je u ovom momentu najbolje za Mirkovića.
- gradacac10
- Kontakt:
Vidi se da si zelen, ovo je izreka sa starih utakmica zvijezde, kad se uz meze podjebavala gostujuca ekipa, par ih uzvikne ajmo zvijeezdaa, pa njih bockamo ocetel bodevaa..
Ovde si ljubicasti horan za svadju kako vidim!Prema tome zaobidji me a ja kako vidim u onome sto si napisao ti glumis gosta a ako me oci ne varaju kod tebe pise gradacac!gradacac10 je napisao/la:Vidi se da si zelen, ovo je izreka sa starih utakmica zvijezde, kad se uz meze podjebavala gostujuca ekipa, par ih uzvikne ajmo zvijeezdaa, pa njih bockamo ocetel bodevaa..
Sutra u 2 sata prijateljska utakmica Zvijezda Gradacac-Gradina Srebrenik u Obudovcu!
- nazrnusoli
- Kontakt:
Ima i ono:Zvijezda je............. ima nas 200 milionagradacac10 je napisao/la:Ajmo Zvijezdaaaaa!
Ocetel bodeva

jarane i ti haman pusis travu kao i jasmin...gradacac10 je napisao/la:Ajmo Zvijezdaaaaa!
Ocetel bodeva
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
elf1 je napisao/la:jarane i ti haman pusis travu kao i jasmin...gradacac10 je napisao/la:Ajmo Zvijezdaaaaa!
Ocetel bodeva

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
kako teku radovi na stadionu,teretani???kada su u planu restoran uradit znal se sta
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
ja kako sam cuo igra se u obudovcu ako ne bude snijega ako bude nece biti ni odigrana utakmicaKvota je napisao/la:Sutra u 2 sata prijateljska utakmica Zvijezda Gradacac-Gradina Srebrenik u Obudovcu!

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
gdje je to xDastra1922 je napisao/la:ja kako sam cuo igra se u obudovcu ako ne bude snijega ako bude nece biti ni odigrana utakmicaKvota je napisao/la:Sutra u 2 sata prijateljska utakmica Zvijezda Gradacac-Gradina Srebrenik u Obudovcu!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.