Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Ma Terry je civilizovani Englez, oni su posebno kulturna i fina gospoda, posebno kad im sretnes pijane turiste po citavom svijetu. Moras priznati da je izuzetno elegantno gadjao flasom izbacivaca, to bosanceros tako nebi znao.
Ma kazem, ko je shvatio, shvatio je. A drugi nek se udruze sa Rolfesom i nek liju iskrene suze. Hebiga.
Ma kazem, ko je shvatio, shvatio je. A drugi nek se udruze sa Rolfesom i nek liju iskrene suze. Hebiga.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Rolfes je pravi Evropljanin. Solidaran je sa redarom a Emir je Balkanac jer je solidaran sa bratom. Pa nisam jednom bio u Hamburgu i Frankfurtu da bi znao da redare ne kupe po crkvama i dzamijama. I oni su makar vecina njih polusvijet. Emir ih je masakrirao jednim udarcem glavom. Sta bi bilo da je i Kolasinac bio sa njim. Pogrijesio jest ali da smo mi doktori napuhivanja to je sada i vise nego jasno. Rolfes bi podrzao Emira da mu je tako receno.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Eno ni Rolfes sada ne valja, hinjavac pravi, ma ja vidilo se odmah da mrzi Balkance. kuknjava
Sta je naredno ? Hajde ispucali ste od "pokazivanja" mud. , drzanja do sebe, pa su ih provocirali, pa psovali, pa su redari bili agresivni
...
Mozda do ispusnih gasova iz aviona ?
Sta je naredno ? Hajde ispucali ste od "pokazivanja" mud. , drzanja do sebe, pa su ih provocirali, pa psovali, pa su redari bili agresivni
Mozda do ispusnih gasova iz aviona ?
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 14 apr 2015, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Pretjerao je, kažnjen je.
Nije poenta u odbrani, zna on i sam da je pogriješio, a i da ne zna, jasno mu je kad vidi koliko ga košta.
Poenta je u tome da je taj čovjek dio reprezentacije i da je naša obaveza da ga podržimo, a ne pljujemo.
Neću ga podržati u mlaćenju i izbijanju zuba, ali mu želim da se što prije oporavi od povrede i nađe klub.
Nije poenta u odbrani, zna on i sam da je pogriješio, a i da ne zna, jasno mu je kad vidi koliko ga košta.
Poenta je u tome da je taj čovjek dio reprezentacije i da je naša obaveza da ga podržimo, a ne pljujemo.
Neću ga podržati u mlaćenju i izbijanju zuba, ali mu želim da se što prije oporavi od povrede i nađe klub.
#Salihović
- Juventinisimo
- Kontakt:
Meni ga je iskreno zao..igrao je najbolju sezonu karijere...
Iskreno,da je meni neko brata dirao i ja bi ovako postupio(mozda i gore)...ne znam tacno sta i kako se desilo(snimka ne pokazuje pocetak) ali barem je Spaha(javna licnost) trebao to pokusati smiriti...mi samo mozemo da nagadjamo,to najvise i volimo..
Zastitari(volili ih ili ne) su radili svoj posao..smatram malo prestrogo,ipak je Spaha tamo igrac a ne neko sa ulice...medjutim,Spaha je to trebao da regulise prije a ne da dodje do ovoga..ali sta je,tu je..valjda nadje neki pristojan klub..
Mi ko mi...volimo to da prepricavamo,dodajemo...za dvadeset godina forumasi ce davati djeci/unucima stripove sa Blekom Stjenom i pricati "ovako je Spaha mlatio zastitare,jednim udarcem slozio ih dvadeset"..
Iskreno,da je meni neko brata dirao i ja bi ovako postupio(mozda i gore)...ne znam tacno sta i kako se desilo(snimka ne pokazuje pocetak) ali barem je Spaha(javna licnost) trebao to pokusati smiriti...mi samo mozemo da nagadjamo,to najvise i volimo..
Zastitari(volili ih ili ne) su radili svoj posao..smatram malo prestrogo,ipak je Spaha tamo igrac a ne neko sa ulice...medjutim,Spaha je to trebao da regulise prije a ne da dodje do ovoga..ali sta je,tu je..valjda nadje neki pristojan klub..
Mi ko mi...volimo to da prepricavamo,dodajemo...za dvadeset godina forumasi ce davati djeci/unucima stripove sa Blekom Stjenom i pricati "ovako je Spaha mlatio zastitare,jednim udarcem slozio ih dvadeset"..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Dzaba mlatite.
Jesmo vam rekli da ce opet napraviti belaj? Jesmo. Jeli napravio? Jeste...
Opet ga brane isti ljudi... Dzaba diskutujemo, Spahic sutra da ubije trojicu na mrtvo opet bi mu tražili i našli opravdanje. Jbg, do vas je, previse ste glorificirali lik i djelo Emira Spahica a radi se o jednom običnom mangupu koji se bavi fudbalom i ulazi iz skandala u skandal.... Zajednički sadrzilac u jednacini je očigledan!!!
Sent from Angelina's bed
Jesmo vam rekli da ce opet napraviti belaj? Jesmo. Jeli napravio? Jeste...
Opet ga brane isti ljudi... Dzaba diskutujemo, Spahic sutra da ubije trojicu na mrtvo opet bi mu tražili i našli opravdanje. Jbg, do vas je, previse ste glorificirali lik i djelo Emira Spahica a radi se o jednom običnom mangupu koji se bavi fudbalom i ulazi iz skandala u skandal.... Zajednički sadrzilac u jednacini je očigledan!!!
Sent from Angelina's bed
-
SjeverniVjetar
Ni prvi , ni posljednji fudbaler koji pravi i ponavlja greske,a voljen je , podrzavan i kristan timovima i reprezentaciji za koje igra.
Mnogi od njih imaju status fudbalskih ikona, kako sada , tako i kroz istoriju fudbala. Treba li da nabrajam ?
Spahic je takav kakav je, niko ga ne opravdava za kapric i povremenu agresivnost. Da li ponavlja greske? Ponavlja, za to je i kaznjavan,...sve stoji, ali ovi sto hoce od njega da naprave Al Caponea, da ga proglase zlocincem, istjeraju iz svih fudbalskih aktivnosti, e pa nece ici ! Zasto nece ici ? Jednostavno, zato sto to nije zasluzio, sto Spahic nije to sto hoce od njega da naprave. Opet ce naci dobar klub, opet ce igrati za reprezentaciju (nadam se, to je do njega) i opet, kao stotinu puta do sada, biti najbolji igrac reprezentacije i lider. I opet ce napraviti neko sranje, ali ce mu doprinos uvijek biti veci od stete koju pravi...
To je tako, uzmi ili ostavi, sto se mene tice Spaha
Mnogi od njih imaju status fudbalskih ikona, kako sada , tako i kroz istoriju fudbala. Treba li da nabrajam ?
Spahic je takav kakav je, niko ga ne opravdava za kapric i povremenu agresivnost. Da li ponavlja greske? Ponavlja, za to je i kaznjavan,...sve stoji, ali ovi sto hoce od njega da naprave Al Caponea, da ga proglase zlocincem, istjeraju iz svih fudbalskih aktivnosti, e pa nece ici ! Zasto nece ici ? Jednostavno, zato sto to nije zasluzio, sto Spahic nije to sto hoce od njega da naprave. Opet ce naci dobar klub, opet ce igrati za reprezentaciju (nadam se, to je do njega) i opet, kao stotinu puta do sada, biti najbolji igrac reprezentacije i lider. I opet ce napraviti neko sranje, ali ce mu doprinos uvijek biti veci od stete koju pravi...
To je tako, uzmi ili ostavi, sto se mene tice Spaha
Emir Spahić
Sve i da je odigrao 70 dobrih tekmi u repki a nije, važnije je da nas je koštao odlazka na euro 2012 te ispadanja sa SPa...
Najlošiju utakmicu u karijeri je odigrao u najvažnijoj našoj tekmi ikada (Nigerija)...
Protiv Francuske je bio dobar ali zbog svog ega i lude glave napravi penal i košta nas Eura...
Krava koja daje 20 litara mlijeka pa sve na kraju prospe... To je fraza koja ga je pratila kroz klubove i repku!!!!
Da ne pominjemo ostale afere oko kabadshisanja oko i u repki meni je dovoljno ovo gore da ga ne smatram nekim herojem i nekim igračem koji je jedan od većih u BiH kroz vremena... O njegovom karakteru ne trebamo ni raspravljati!!!
Sent from Angelina's bed
Najlošiju utakmicu u karijeri je odigrao u najvažnijoj našoj tekmi ikada (Nigerija)...
Protiv Francuske je bio dobar ali zbog svog ega i lude glave napravi penal i košta nas Eura...
Krava koja daje 20 litara mlijeka pa sve na kraju prospe... To je fraza koja ga je pratila kroz klubove i repku!!!!
Da ne pominjemo ostale afere oko kabadshisanja oko i u repki meni je dovoljno ovo gore da ga ne smatram nekim herojem i nekim igračem koji je jedan od većih u BiH kroz vremena... O njegovom karakteru ne trebamo ni raspravljati!!!
Sent from Angelina's bed
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 14 apr 2015, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
SjeverniVjetar
Evo , bas me interesuje, ne znam ni kako se prave ankete ni moze li se to, ali napraviti nesto u ovom fazonu, u vezi ovoga sto se desava Spahi.
Kazna Spahicu u Leverkuzenu je:
a) prestroga ?
b) adekvatna ?
c) preblaga ?
U kontekstu reprezentacije:
Spahica treba:
a) odstraniti ?
b) pokrenuti disciplinski postupak ?
c) podrzati* ?
* podrzati ga da izadje iz krize, ne da saketa raju!
a) prestroga ?
b) adekvatna ?
c) preblaga ?
Spahica treba:
a) odstraniti ?
c) podrzati* ?
Ma kod nas su i ratni zlocinci heroji, tako da me ovo u opste ne cudi.Saurman je napisao/la:U civiliziranoj državi poput Njemačke ovaj način ponašanja je za svaku osudu.Potez uprave Bayera je sasvim logičan slijed događaja.Dok se u Evropi zgražavaju na ponašenje Spahića kod nas je dočekan kao heroj, ništa novo na brdovitom Balkanu.
Da je ovakvo sto uradio neki politicar, svi bi drvlje i kamenje. Ali, posto je to uradio, Spahic, onda je ok.
Da je uradio i gore, opet bi ga pojedini pravdali.
To je samo dokaz naseg civilizacijskog zaostatka za normalnim svijetom.
"Udri ga Spaha, neka vide sta su bosnjaci". Sta onda napisati nakon ovakvog u slicnih komentara?
Mozes samo sjesti i plakati kad skontas gdje i sa kakvim zivis.
Re: AW: Emir Spahić
Podrska zastitaru!!!
P.S. Jel pronasao sva cetiri zuba?
P.S. Jel pronasao sva cetiri zuba?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
-
SjeverniVjetar
To je tvoje vidjenje.Batko je napisao/la:Sve i da je odigrao 70 dobrih tekmi u repki a nije, važnije je da nas je koštao odlazka na euro 2012 te ispadanja sa SPa...
Sent from Angelina's bed
Po meni, greske se desavaju, najcesce ih prave oni koji su najsamouvjereniji i od kojih se najmanje ocekuje, u smislu crvenih kartona, ekscesa, promasenih ili napravljenih penala, primijera desetine na velikoj sceni.
Nije korektno jednog igraca optuziti da nas je "kostao" kvalifikacija, ispadanja sa SP. Narocito ne igraca koji snosi ponajvece zasluge sto smo se, uopste, nasli u situaciji da igramo na SP ili da se borimo za direktan plasman na EP.
Stoperi prave greske, penale, fasuju crvene..."radi njih" padaju golovi, to je tako.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kazna Spahiću u Leverkuzenu je adekvatna.SjeverniVjetar je napisao/la:Evo , bas me interesuje, ne znam ni kako se prave ankete ni moze li se to, ali napraviti nesto u ovom fazonu, u vezi ovoga sto se desava Spahi.
a) prestroga ?
b) adekvatna ?
c) preblaga ?
Spahica treba:
a) odstraniti ?
c) podrzati* ?
U kontekstu reprezentacije ne treba učiniti ništa. Ovaj incident nema veze sa reprezentacijom.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 14 apr 2015, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
U normalnim okolnostima igraču onog kvaliteta se ne smiju dešavati onakve greške u najvažnijim trenutcima!!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
-
SjeverniVjetar
To i ja mislim i dati mu podrsku da se psihofizicki spremi za reprezentacijuDonnie Darko je napisao/la:Kazna Spahiću u Leverkuzenu je adekvatna.SjeverniVjetar je napisao/la:Evo , bas me interesuje, ne znam ni kako se prave ankete ni moze li se to, ali napraviti nesto u ovom fazonu, u vezi ovoga sto se desava Spahi.
a) prestroga ?
b) adekvatna ?
c) preblaga ?
Spahica treba:
a) odstraniti ?
c) podrzati* ?
U kontekstu reprezentacije ne treba učiniti ništa. Ovaj incident nema veze sa reprezentacijom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema potrebe ga u reprezentaciji za to kaznjavati. I dalje treba da ostane clan repke.
A to sto je izbacen iz Leverkusena, velikim dijelom je opravdano, tu nema price. Ucinio je sranje, i to je to.
A to sto je izbacen iz Leverkusena, velikim dijelom je opravdano, tu nema price. Ucinio je sranje, i to je to.
Siguran sam da je npr. Leno ili Calhanoglu isto uradio ne bi bilo izbacivanja.Goalgetter je napisao/la:Nema potrebe ga u reprezentaciji za to kaznjavati. I dalje treba da ostane clan repke.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Goalgetter
- Kontakt:
Da se diskutovati, jer prije svega Leno i Calhanoglu nisu ucinili nikakvo sranje prije toga, a Spahic je vec davio nekoga iz kluba. Mada mislim da bi bilo koji to da je uradio izbacen bio, napao je ljude koji su zaposleni u klubu, te jos + sve se desilo u stadionu, prema tome Njemci nemaju uopste tolerancije, tako da mislim da bi svaki drugi dobio nogu radi iste stvari.Greivis je napisao/la:Siguran sam da je npr. Leno ili Calhanoglu isto uradio ne bi bilo izbacivanja.Goalgetter je napisao/la:Nema potrebe ga u reprezentaciji za to kaznjavati. I dalje treba da ostane clan repke.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 14 apr 2015, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
noga iz repke, po kratkom postupku .. proklet bio dan kad se vratio u repku!