Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Re: Chat
Zavidim ljudima koji studiraju u pravom smislu te riječi. Ja 10 dana nemam predavanja, fol online sedmica.
A i kad imam isto k'o da nemam, ove sedmice sat i po ukupno. 
Studiralo se i onda, doduse, kako-ko.Dex je napisao/la:
Studira se
A nije da nas prvi ciklus nije ogulio. Ka' se sjetim, od 8 do 20 na faksu. Ne d'o Bog nikome.
Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 30 okt 2015, 22:31, ukupno mijenjano 2 puta.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa i na masinstvu sam prvi dolazioreds_forever je napisao/la:Uzorni studentBosniacum Lilium je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Je l' to izbivas sa fakulteta?![]()
Mene pitas ? Ja dosao prije 45. min. kuci
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@prajd
zato ja toliko odugovlacim, ne isplati mi se da zavrsim
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
je li to studiraš da dizajn?pride_of_merseyside je napisao/la:Zavidim ljudima koji studiraju u pravom smislu te riječi. Ja 10 dana nemam predavanja, fol online sedmica.A i kad imam isto k'o da nemam, ove sedmice sat i po ukupno.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ne. Zašto?DANTES je napisao/la: je li to studiraš da dizajn?
Ekonomiju studiram.
[youtube][/youtube]
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ima li te raje sa treće smjene? 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
iako ih ne volim, moramo kazati istinu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kakva Saudijska Arabija, nemaju skoro nikakve veze sa islamom. Zene su imale veca prava prije 1400 godina.CashMan je napisao/la:I o tome odluči neki muftija, e svašta... Odavno su vjere otišle u racku, sve do jedne...filip13 je napisao/la:Fetvom dozvoljeno muškarcima da pojedu suprugu ako “trpe veliku glad”
Veliki muftija Saudijske Arabije Abdul Aziz bin Abdulah izdao je fatvu kojom je ozvaničeno pravo muškaraca da postanu kanibali ako nemaju šta da jedu i “trpe veliku glad”. On se u svojoj zakonskoj izjavi poziva na islamsko “žrtvovanje žene i poslušnost suprugu”.
“Fatva iza koje stoji muftija Saudijske Arabije Abdul Aziz bin Abdulah, koja omogućava muškarcu da pojede ženu ili dijelove njenog tijela, ukoliko ga muči velika glad, sinoć je izazvala je zabrinutost i pokrenula rasprave na društvenim mrežama.
Fatva znači dokaz žrtvovanja žene i poslušnosti mužu, kao i njene želje da njih dvoje postanu jedno”, navodi se u saopštenju kancelarije velikog muftije.
Ovo je najmanje potrebno saudijskim ženama u trenutku kada ih nemilosrdno bičuju zbog običnih aktivnosti kao što je vožnja automobila.
Saudijska Arabija je nedavno dozvolila ženama da glasaju, a mogu i da otvore račun u banci, piše indiatimes.com.
taj njihov muftija nikada nije izdao tu fetvu. dakle, fetva je lazna.
i da, vrlo je smjelo s tvoje strane kazati da nemaju gotovo nikakve veze sa islamom.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- legenda reala
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Ima li te raje sa treće smjene?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A da trebam, ne bih sigurno u ova doba ustala. 

LANET OLSUN!
- Suljo20002
- Kontakt:
Sabahajrula 
zbog one pjesme Upisala dizajn samo nešto da studira.pride_of_merseyside je napisao/la:Ne. Zašto?DANTES je napisao/la: je li to studiraš da dizajn?
Ekonomiju studiram.
đe kažeš nema nikad predavanja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Donnie Darko
- Kontakt:
puno ti drakea nešto postavljaš u zadnje vrijeme, al dobro nije amer tako da i ne čudiBosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]
gdje su mi @Gre i @DD
btw

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Moram @DD, hocu da se uklopim u mladju raju malo 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Drake ima dobar outfit u Only 
Pošto je baby ulje
Pošto je baby ulje
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Jesi to dobio priliku za analDex je napisao/la:Drake ima dobar outfit u Only
Pošto je baby ulje
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Ništa prije braka momčino 
A anal volim samo gledat
A anal volim samo gledat
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Včrs čaj pijemsamo_lijevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.