Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

samo_lijevo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la samo_lijevo » 31 okt 2015, 22:59

Ja
Dex je napisao/la:Včrs pijem :tralala:
ovo.
slika

:(
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 nov 2015, 03:40

Dex je napisao/la:
Včrs čaj pijem :tralala:
Biće nam zanimljiva iduća kafa. Kad ti opišem u kakvoj sam situaciji večeras bio. :tokralju:

Da odmah kažem, nažalost nije trojka. :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 nov 2015, 05:28

'jutro! Ima li domaćina? :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 01 nov 2015, 07:47

zizu1991 je napisao/la:'jutro! Ima li domaćina? :kafa:
Ima :D tek iz kafane se doslo :mrgreen:

:njanjanja:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 01 nov 2015, 08:55

Selam i dobro jutro forumskoj eliti.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 01 nov 2015, 09:41

Samo da pozdravim one koji su bili naivni i jedva dočekali da pljuju po Islamu i Muslimanima da ona vijest da u S. Arabiji čovjek može pojesti ženu totalna glupost i laž.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 nov 2015, 11:28

jasmin10 je napisao/la:Samo da pozdravim one koji su bili naivni i jedva dočekali da pljuju po Islamu i Muslimanima da ona vijest da u S. Arabiji čovjek može pojesti ženu totalna glupost i laž.

niko nije rekao da može već da je to bolesnik predložio. i to nema veze sa muslimanima ili islamom već sa SA, najzatucanijom zemljom na kugli zemaljskoj
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 nov 2015, 11:45

jasmin10 je napisao/la:Samo da pozdravim one koji su bili naivni i jedva dočekali da pljuju po Islamu i Muslimanima da ona vijest da u S. Arabiji čovjek može pojesti ženu totalna glupost i laž.

A žena nije čovjek? :P ili da i žena može pojest ženu :P

ja jučer izašao s nekom ženskom na piće i ženska me lagano odhe.bala jer nemam moderni mobitel (onaj na diranje, touch) :lol: :lol: ja nisam mogao doć sebi, al sam se nasmijao...

- A kako to da imaš taj mobitel? - pita ona gledajući na moju Nokiu na stolu
- Pa, eto, tako, služi mi fino i dobar je i nema razloga da kupujem novi dok mi ovaj funkcionira - odgovorih
- a watsup ili viber, to nemas?
- nemam
- pa kolko ti imas godina?
- 30
- ne kuzim, pa to svi imaju - reče ona
- oke, ali ja nisam svi
- pa sto si ne kupis neki bolji?
- pa reko sam ti već, zato sto mi ovaj još radi
- aa dobro - i zakoluta ona očima
:lol: :lol:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 nov 2015, 11:50

:rol:

Jel, brate, 2310 ?

U mene je taj model.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 nov 2015, 11:54

samo_lijevo je napisao/la::rol:

Jel, brate, 2310 ?

U mene je taj model.
C1, malo moderniji :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 01 nov 2015, 11:58

:rol:

Guten Tag. :wave:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 nov 2015, 12:01

@dubrava crni pa ti ne živiš u tehnološkom dobu. ima ona jedna slika gdje su Android okružili telefon, radio, kalendar, kasetofon, sat, pismo, i pitaju ga zašto im je uzeo posao. ti si onaj što njih podržava
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 nov 2015, 12:07

samo_lijevo je napisao/la::rol:

Jel, brate, 2310 ?

U mene je taj model.
I još mi pade jedna situacija s tim mobitelom na pamet :D
Prije 3-4 godine sam radio svakojakih gluparija po gradu, još dok sam studirao, bilo pravo dobro.. I pade mi na um da odem sa frendom u jedan klub u centru grada di izlaze sponzoruše i takav soj i muških i ženskih. Još sam se tad bavio veslanjem pa nisam izgledao ko štap ko što sad izgledam (+ trbušina se lagano nazire). I pošto znamo kakvi tamo izlaze, a htjeli kakvu takvu za neki provod naći, stavio ja u novčanik podosta starih računa i papira i toliko natrpao novčanik da se nije mogao preklopiti kad se izvadi iz džepa... i dođemo prijatelj i ja u klub, sjednemo za stol, izvadim novčanik na stol (to uvijek radim jer mi smeta u džepu), naručimo piće i čekamo... nije prošlo desetak minuta kad jedna visoka crnak ( hebla sunce, baš je bila visoka ko jablan, a ne volim visoke cure), sigurno malo niža od mene, a ja sam 185cm.. i pozdravi ona nas...
- bok - reče
- bok - kažem ja, pa i frend
- kak ste dečki?
- a evo, ide - odgovori ja, ko fol kulerski iako se već počeo znojiti...
- nisam vas prije ovdje vidjela
- prvi put smo ovdje, pa da vidimo kak je
- a čim se bavite?
- ja imam svoju firmu, a frend je student ( ovo mi frend nikad nije oprostio sto sam ga sje.bo :mrgreen: )

i uglavnom, da skratim, tako mi pričali neko vrijeme, i došlo doba da razmijenimo brojeve mobitela, i vadim ja iz džepa svoju Nokiu C1.. kad je ona vidjela mobitel promijenila boju lica.... naravno, onda je i frend upropastio stvar jer se počeo smijati...
:mrgreen:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 nov 2015, 12:10

DANTES je napisao/la:@dubrava crni pa ti ne živiš u tehnološkom dobu. ima ona jedna slika gdje su Android okružili telefon, radio, kalendar, kasetofon, sat, pismo, i pitaju ga zašto im je uzeo posao. ti si onaj što njih podržava
a ne znam što da ti velim Dantes... radio sam kod šefa koji je također bio tehnološki zaostao kao i ja, doduše šef ima preko 60 godina...
a gledam velika većina advokatskih kancelarija u zagrebu gleda na takve stvari (zbog mejlova, brže komunikacije itd)... ne znam, meni je to malo pretjerano... a i zatupljuje čovjeka :D

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 nov 2015, 12:11

dubrava je napisao/la:
C1, malo moderniji :mrgreen:
Ja imam i Lumiu 630. :tralala: Doduse, slabo je koristim, vise sluzi kao ukras na regalu.

EDIT: ipak je Lumia 620 :damn:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 nov 2015, 12:24

dubrava je napisao/la:
DANTES je napisao/la:@dubrava crni pa ti ne živiš u tehnološkom dobu. ima ona jedna slika gdje su Android okružili telefon, radio, kalendar, kasetofon, sat, pismo, i pitaju ga zašto im je uzeo posao. ti si onaj što njih podržava
a ne znam što da ti velim Dantes... radio sam kod šefa koji je također bio tehnološki zaostao kao i ja, doduše šef ima preko 60 godina...
a gledam velika većina advokatskih kancelarija u zagrebu gleda na takve stvari (zbog mejlova, brže komunikacije itd)... ne znam, meni je to malo pretjerano... a i zatupljuje čovjeka :D
sram te bilo. pa ja sam sve pametniji i pametniji. evo sad s tobom komuniciram preko Android uređaja. a znaš koliko knjiga imam? oko 3gb na telefonu. vidiš? :D
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 nov 2015, 12:31

DANTES je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
sram te bilo. pa ja sam sve pametniji i pametniji. evo sad s tobom komuniciram preko Android uređaja. a znaš koliko knjiga imam? oko 3gb na telefonu. vidiš? :D
hehe, da, takve stvari olakšavaju život, to je točno. Ali ujedno i tvoje moždane vijuge zakržljavaju jer na tom čudu imaš sve. Imaš popis najbližih restorana, kafića, gps i što sve već ne (znaš bolje od mene), ali tebe čine na neki način ovisnim o tome ( s vremenom) i uče te kako lakše doći do nekog cilja... sve ti je omogućeno, sve servirano i gotovo.. tebi je samo da klikneš i pronađeš.. nema preznojavanja :D

Možda zvučim glupo, ali to su te neke sitnice koje s drugim cjelinama čine malo veći krug (sitnica)..
a knjige su mi ipak draže imati u fizičkom obliku i imati kakvu malu biblioteku nego na kompu ili sličnom uređaju..

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 nov 2015, 13:12

SA nema veze sa islamom. Izrael je više islamski nego SA.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 nov 2015, 13:14

Nema mi brudera @legende. :|

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 nov 2015, 14:26

dubrava je napisao/la: hehe, da, takve stvari olakšavaju život, to je točno. Ali ujedno i tvoje moždane vijuge zakržljavaju jer na tom čudu imaš sve. Imaš popis najbližih restorana, kafića, gps i što sve već ne (znaš bolje od mene), ali tebe čine na neki način ovisnim o tome ( s vremenom) i uče te kako lakše doći do nekog cilja... sve ti je omogućeno, sve servirano i gotovo.. tebi je samo da klikneš i pronađeš.. nema preznojavanja :D

Možda zvučim glupo, ali to su te neke sitnice koje s drugim cjelinama čine malo veći krug (sitnica)..
a knjige su mi ipak draže imati u fizičkom obliku i imati kakvu malu biblioteku nego na kompu ili sličnom uređaju..
što se knjiga tiče imam ja finu malu biblioteku, ali ovako imam sve što želim. nema šanse da bih mogao imati sve štampane knjige koje imam na telefonu, em su knjige skupe em ja sam ko narkoman kad su knjige u pitanju, dao bih zadnji dinar na njih. mada nisam zavisan od telefona. nisam od onih koji u kafiću sa društvom drže mobtel u rukama i riječ ne govore a na fb im iskaču statusi kako im je provod do j. aja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 182 gosta.