ovo.Dex je napisao/la:Včrs pijem
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
Ja

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Biće nam zanimljiva iduća kafa. Kad ti opišem u kakvoj sam situaciji večeras bio.Dex je napisao/la:
Včrs čaj pijem
Da odmah kažem, nažalost nije trojka.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
'jutro! Ima li domaćina? 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Imazizu1991 je napisao/la:'jutro! Ima li domaćina?
Selam i dobro jutro forumskoj eliti.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Samo da pozdravim one koji su bili naivni i jedva dočekali da pljuju po Islamu i Muslimanima da ona vijest da u S. Arabiji čovjek može pojesti ženu totalna glupost i laž.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
niko nije rekao da može već da je to bolesnik predložio. i to nema veze sa muslimanima ili islamom već sa SA, najzatucanijom zemljom na kugli zemaljskojjasmin10 je napisao/la:Samo da pozdravim one koji su bili naivni i jedva dočekali da pljuju po Islamu i Muslimanima da ona vijest da u S. Arabiji čovjek može pojesti ženu totalna glupost i laž.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A žena nije čovjek?jasmin10 je napisao/la:Samo da pozdravim one koji su bili naivni i jedva dočekali da pljuju po Islamu i Muslimanima da ona vijest da u S. Arabiji čovjek može pojesti ženu totalna glupost i laž.
ja jučer izašao s nekom ženskom na piće i ženska me lagano odhe.bala jer nemam moderni mobitel (onaj na diranje, touch)
- A kako to da imaš taj mobitel? - pita ona gledajući na moju Nokiu na stolu
- Pa, eto, tako, služi mi fino i dobar je i nema razloga da kupujem novi dok mi ovaj funkcionira - odgovorih
- a watsup ili viber, to nemas?
- nemam
- pa kolko ti imas godina?
- 30
- ne kuzim, pa to svi imaju - reče ona
- oke, ali ja nisam svi
- pa sto si ne kupis neki bolji?
- pa reko sam ti već, zato sto mi ovaj još radi
- aa dobro - i zakoluta ona očima
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jel, brate, 2310 ?
U mene je taj model.
C1, malo modernijisamo_lijevo je napisao/la:![]()
Jel, brate, 2310 ?
U mene je taj model.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Guten Tag.
@dubrava crni pa ti ne živiš u tehnološkom dobu. ima ona jedna slika gdje su Android okružili telefon, radio, kalendar, kasetofon, sat, pismo, i pitaju ga zašto im je uzeo posao. ti si onaj što njih podržava
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
I još mi pade jedna situacija s tim mobitelom na pametsamo_lijevo je napisao/la:![]()
Jel, brate, 2310 ?
U mene je taj model.
Prije 3-4 godine sam radio svakojakih gluparija po gradu, još dok sam studirao, bilo pravo dobro.. I pade mi na um da odem sa frendom u jedan klub u centru grada di izlaze sponzoruše i takav soj i muških i ženskih. Još sam se tad bavio veslanjem pa nisam izgledao ko štap ko što sad izgledam (+ trbušina se lagano nazire). I pošto znamo kakvi tamo izlaze, a htjeli kakvu takvu za neki provod naći, stavio ja u novčanik podosta starih računa i papira i toliko natrpao novčanik da se nije mogao preklopiti kad se izvadi iz džepa... i dođemo prijatelj i ja u klub, sjednemo za stol, izvadim novčanik na stol (to uvijek radim jer mi smeta u džepu), naručimo piće i čekamo... nije prošlo desetak minuta kad jedna visoka crnak ( hebla sunce, baš je bila visoka ko jablan, a ne volim visoke cure), sigurno malo niža od mene, a ja sam 185cm.. i pozdravi ona nas...
- bok - reče
- bok - kažem ja, pa i frend
- kak ste dečki?
- a evo, ide - odgovori ja, ko fol kulerski iako se već počeo znojiti...
- nisam vas prije ovdje vidjela
- prvi put smo ovdje, pa da vidimo kak je
- a čim se bavite?
- ja imam svoju firmu, a frend je student ( ovo mi frend nikad nije oprostio sto sam ga sje.bo
i uglavnom, da skratim, tako mi pričali neko vrijeme, i došlo doba da razmijenimo brojeve mobitela, i vadim ja iz džepa svoju Nokiu C1.. kad je ona vidjela mobitel promijenila boju lica.... naravno, onda je i frend upropastio stvar jer se počeo smijati...
a ne znam što da ti velim Dantes... radio sam kod šefa koji je također bio tehnološki zaostao kao i ja, doduše šef ima preko 60 godina...DANTES je napisao/la:@dubrava crni pa ti ne živiš u tehnološkom dobu. ima ona jedna slika gdje su Android okružili telefon, radio, kalendar, kasetofon, sat, pismo, i pitaju ga zašto im je uzeo posao. ti si onaj što njih podržava
a gledam velika većina advokatskih kancelarija u zagrebu gleda na takve stvari (zbog mejlova, brže komunikacije itd)... ne znam, meni je to malo pretjerano... a i zatupljuje čovjeka
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ja imam i Lumiu 630.dubrava je napisao/la:
C1, malo moderniji
EDIT: ipak je Lumia 620
sram te bilo. pa ja sam sve pametniji i pametniji. evo sad s tobom komuniciram preko Android uređaja. a znaš koliko knjiga imam? oko 3gb na telefonu. vidiš?dubrava je napisao/la:a ne znam što da ti velim Dantes... radio sam kod šefa koji je također bio tehnološki zaostao kao i ja, doduše šef ima preko 60 godina...DANTES je napisao/la:@dubrava crni pa ti ne živiš u tehnološkom dobu. ima ona jedna slika gdje su Android okružili telefon, radio, kalendar, kasetofon, sat, pismo, i pitaju ga zašto im je uzeo posao. ti si onaj što njih podržava
a gledam velika većina advokatskih kancelarija u zagrebu gleda na takve stvari (zbog mejlova, brže komunikacije itd)... ne znam, meni je to malo pretjerano... a i zatupljuje čovjeka
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
hehe, da, takve stvari olakšavaju život, to je točno. Ali ujedno i tvoje moždane vijuge zakržljavaju jer na tom čudu imaš sve. Imaš popis najbližih restorana, kafića, gps i što sve već ne (znaš bolje od mene), ali tebe čine na neki način ovisnim o tome ( s vremenom) i uče te kako lakše doći do nekog cilja... sve ti je omogućeno, sve servirano i gotovo.. tebi je samo da klikneš i pronađeš.. nema preznojavanjaDANTES je napisao/la:sram te bilo. pa ja sam sve pametniji i pametniji. evo sad s tobom komuniciram preko Android uređaja. a znaš koliko knjiga imam? oko 3gb na telefonu. vidiš?dubrava je napisao/la:a ne znam što da ti velim Dantes... radio sam kod šefa koji je također bio tehnološki zaostao kao i ja, doduše šef ima preko 60 godina...DANTES je napisao/la:@dubrava crni pa ti ne živiš u tehnološkom dobu. ima ona jedna slika gdje su Android okružili telefon, radio, kalendar, kasetofon, sat, pismo, i pitaju ga zašto im je uzeo posao. ti si onaj što njih podržava
Možda zvučim glupo, ali to su te neke sitnice koje s drugim cjelinama čine malo veći krug (sitnica)..
a knjige su mi ipak draže imati u fizičkom obliku i imati kakvu malu biblioteku nego na kompu ili sličnom uređaju..
SA nema veze sa islamom. Izrael je više islamski nego SA.jasmin10 je napisao/la:Samo da pozdravim one koji su bili naivni i jedva dočekali da pljuju po Islamu i Muslimanima da ona vijest da u S. Arabiji čovjek može pojesti ženu totalna glupost i laž.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nema mi brudera @legende. 
što se knjiga tiče imam ja finu malu biblioteku, ali ovako imam sve što želim. nema šanse da bih mogao imati sve štampane knjige koje imam na telefonu, em su knjige skupe em ja sam ko narkoman kad su knjige u pitanju, dao bih zadnji dinar na njih. mada nisam zavisan od telefona. nisam od onih koji u kafiću sa društvom drže mobtel u rukama i riječ ne govore a na fb im iskaču statusi kako im je provod do j. ajadubrava je napisao/la: hehe, da, takve stvari olakšavaju život, to je točno. Ali ujedno i tvoje moždane vijuge zakržljavaju jer na tom čudu imaš sve. Imaš popis najbližih restorana, kafića, gps i što sve već ne (znaš bolje od mene), ali tebe čine na neki način ovisnim o tome ( s vremenom) i uče te kako lakše doći do nekog cilja... sve ti je omogućeno, sve servirano i gotovo.. tebi je samo da klikneš i pronađeš.. nema preznojavanja
Možda zvučim glupo, ali to su te neke sitnice koje s drugim cjelinama čine malo veći krug (sitnica)..
a knjige su mi ipak draže imati u fizičkom obliku i imati kakvu malu biblioteku nego na kompu ili sličnom uređaju..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 182 gosta.