Ovo Kitari nam je ime od zadnjeg derbija ili?BosniaBoston je napisao/la:Kitari se smiju,a njih ce Usref zavalit onim bonusima od milion maraka
Selam sefeMocMahale444 je napisao/la:Sto pominjete te ustasko-cetnicke klubove ovdje babelosevic28 je napisao/la:Imamo nekih uplatnica za popuniti pa onda.svrakino1921 je napisao/la:Pitari
Gledajte kako se igra u Europi
Dinamo Zagreb i Zvezda
Kad ce te vise vi ovako
Al cuj bota ono se kuHci dinamom i zvezdom a klub mu nije evrope ni vidio hahah![]()
Dva zuta kartona za vas dva havera.
Laznjak je napisao/la:Ovo Kitari nam je ime od zadnjeg derbija ili?BosniaBoston je napisao/la:Kitari se smiju,a njih ce Usref zavalit onim bonusima od milion maraka
Meni vrh ime za grupu koja ima velike kite.
Koju kod da staviš, ispravna je, jučer Madrid, danas Kopenhagen, sutra Barcelona, prekosutra Rim, između svega toga plavi Jadran. Malo liga šampiona, malo Serija A, pa malo Primera i Bundesliga, ukratko sve ono što imaš na Sportklubu. Svje'cki čo'ek, tako volim o sebi da razmišljam.Zip je napisao/la:Promjeni lokaciju ziv bio na ispravnuVirtu4l je napisao/la:Uvijek su mi bili simpatični pitarski pokušaji humora, ono, trude se, ali ne ide.![]()
Vi za sada prednjačite, vidjet ćemojoker90 je napisao/la:Samo se ne treba bahatiti pred derbi! I jedni i drugi neka zadrže skromnost i bit će mirnih 0:0 na Grbavici.
Svjetsko, a naše...Virtu4l je napisao/la:Koju kod da staviš, ispravna je, jučer Madrid, danas Kopenhagen, sutra Barcelona, prekosutra Rim, između svega toga plavi Jadran. Malo liga šampiona, malo Serija A, pa malo Primera i Bundesliga, ukratko sve ono što imaš na Sportklubu. Svje'cki čo'ek, tako volim o sebi da razmišljam.Zip je napisao/la:Promjeni lokaciju ziv bio na ispravnuVirtu4l je napisao/la:Uvijek su mi bili simpatični pitarski pokušaji humora, ono, trude se, ali ne ide.![]()
Sve osim pobjede je neuspjeh, naravno.joker90 je napisao/la:Samo se ne treba bahatiti pred derbi! I jedni i drugi neka zadrže skromnost i bit će mirnih 0:0 na Grbavici.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, riki46 i 28 gostiju.