pride_of_merseyside je napisao/la:E moj Meša, je l' to te uspjela ucijeniti da ideš s njom?![]()
pride_of_merseyside je napisao/la:Jadan ti sad, ne znaš u šta si se uvalio.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pride_of_merseyside je napisao/la:E moj Meša, je l' to te uspjela ucijeniti da ideš s njom?![]()
pride_of_merseyside je napisao/la:Jadan ti sad, ne znaš u šta si se uvalio.
Kojih? Deder, podsjeti me.samo_lijevo je napisao/la:
Zar moze gore od onih prijetnji ?![]()
![]()
pravim se da sam pogresno shvatio.
Evo ti sestra govori protiv pitara. Ruzi je malo.
Necu, teske su.uschtipak je napisao/la:
Kojih? Deder, podsjeti me.![]()
I primakni taj upitnik!
Bruder Jakob.![]()
E, pocela je i ona da se samosazalijeva. Sta je rec'?
Jaucjenjujem.
Davno počela. To se dešava nama koji smo emotivni, osjetljivi, imamo previše razvijenu samosvijest.uschtipak je napisao/la: E, pocela je i ona da se samosazalijeva. Sta je rec'?![]()
Bregović - plagijator, lopov i lažov!Bosniacum Lilium je napisao/la:Srecom znam neke uticajne osobe iz Srbije koje znaju Kusturicu, Bregovica. Kusturici ne bih nista ni rekao, a ovom drugom dvolicnjaku bih pljunuo u lice. I sve sto su mi oni rekli u vezi njega, vjerujem u to 100% Narkoman raspalifilip13 je napisao/la:koji šupak je ovaj bregovic,gledam ga na hrt u nedeljom u 2,ljigavac par exellance,kaze nije njegov rat bio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidis da se zali kako je zapostavljas.uschtipak je napisao/la:Sta ti 'eto ti sestre', ba?! Nemo' da ti dodjem u Visoko sad iz ovih stopa.![]()
Ona ti je sestra. Ja sam uljez.pride_of_merseyside je napisao/la:I ti me zapostavljaš, nju zoveš, a mene ne.
Nisam kusao, meni Nutelu.uschtipak je napisao/la: Pa je l' bar valja sta? Je l' fakat Nutella?![]()
Oca t'? MOjke t'?FaraonTM je napisao/la:De sugrađanin vodi ih na tu Nutellu kod Suleta, jedna se samo žali a druga se 'nači nalož'la na apostrofe djecem'