Kad smo već kod ostrva, krajem godine idem na Svalbard, ali na vašu žalost i gore imaju internet. Tako da vam ponovo slijedi karanje uz Auroru iliti polarnu svjetlost.staragarda je napisao/la:Svjetsko, a naše...![]()
![]()
![]()
...a idi ,tuljane.....da te hoće kakva Maršalska ostrva zakačit makar na godinu...bez internet konekcije ako je moguće pa da i mi odmorimo iako smo kuci
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Samo se ne treba bahatiti pred derbi! I jedni i drugi neka zadrže skromnost i bit će mirnih 0:0 na Grbavici.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Valjda bude kartoniran ili povrijeđen za derbi.Virtu4l je napisao/la:Sve osim pobjede je neuspjeh, naravno.joker90 je napisao/la:Samo se ne treba bahatiti pred derbi! I jedni i drugi neka zadrže skromnost i bit će mirnih 0:0 na Grbavici.![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Prognoze za hrvatski derbi Lištica - Željezničar?
1Giljotina je napisao/la:Prognoze za hrvatski derbi Lištica - Željezničar?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ubice vs CiganiGiljotina je napisao/la:Prognoze za hrvatski derbi Lištica - Željezničar?
Stari športski prijatelji
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Željkan uzima jedan razlike i opet kreće priča o tituli i LP.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A meni vas kvocijent intelegencije i broj zuba jos viseVirtu4l je napisao/la:Uvijek su mi bili simpatični pitarski pokušaji humora, ono, trude se, ali ne ide.
Nisi se valjda okrenuo hazarderstvu dangubo jedna, prekvalificiraj seGiljotina je napisao/la:Prognoze za hrvatski derbi Lištica - Željezničar?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovakve stvari su me uvijek fascinirale.Stroj1946 je napisao/la:A meni vas kvocijent intelegencije i broj zuba jos viseVirtu4l je napisao/la:Uvijek su mi bili simpatični pitarski pokušaji humora, ono, trude se, ali ne ide.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Haj ziniVirtu4l je napisao/la:Ovakve stvari su me uvijek fascinirale.Stroj1946 je napisao/la:A meni vas kvocijent intelegencije i broj zuba jos viseVirtu4l je napisao/la:Uvijek su mi bili simpatični pitarski pokušaji humora, ono, trude se, ali ne ide.
Šta kažeš, intelegencija, a? 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Ovakve stvari su me uvijek fascinirale.Stroj1946 je napisao/la:A meni vas kvocijent intelegencije i broj zuba jos viseVirtu4l je napisao/la:Uvijek su mi bili simpatični pitarski pokušaji humora, ono, trude se, ali ne ide.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pismeni, humoristični, stameni i prije svega bahati pitari.:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Godišnji odmor od 30 dana. Ezelska milina. Dokle si ti? Još ležiš na kamenu?Rigoletto je napisao/la:Nisi se valjda okrenuo hazarderstvu dangubo jedna, prekvalificiraj seGiljotina je napisao/la:Prognoze za hrvatski derbi Lištica - Željezničar?
Škutori su po defaultu Šiptari, a navijači Želješćara su istinski nosioci evropskih vrijednosti i predstavnici hrvatske manjine u Bosni i Hercegovini.
Zar nije Željezničar prosrpski klub, otkad je rvacki?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Srbi u Želješćar dolaze nakon 2. svjetskog rata, šljeganja sa brda i protjerivanja domicilnih 'rvata.Riziko je napisao/la:Zar nije Željezničar prosrpski klub, otkad je rvacki?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako je fino kad se mali klubovi udruze da kritikuju golemi Zeljeznicar
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.