Pa ljudi od puta stalno putuju i nemaju kad na utakmiceCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 maj 2024, 23:19U pravu si i za to ali sto je najgore nije bila ni milja a ne dvije. Delegat im jos jednu zakacio ali necemo glumiti bolesne sarajlijeDirektorcic je napisao/la: ↑03 maj 2024, 23:13I josnto da je siroki udaljen 20 minuta i da je sigurno solidan broj se spustio na utakmicuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 maj 2024, 23:01
Pa red je da jedno kolo Zrinjski po suhom protiv Sirokog koji im je rival ima za 500 ljudi bolju posjetu. Ali to su nebitne stvari da bi svaku utakmicu mazla pjenio po forumu. Braniti ovakvog kompleksasa je ravno tome da si isti
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da li pričati o posjeti ili ne?
Mislim da je posjeta odgovor vici i raznim vicićima šta ljudi misle o njihovoj ligi. Super je što ispadaju zvijezda i Tuzla jer njih ni rodbina igrača ne prati. Da se još kako može otpremiti i GOŠK pa i Sloga bilo bi super. Konjic je pozitivna priča, za poprilično mal gradić odlična posjeta. Posušje takodjer izuzetno pozitivno.
Mislim da je posjeta odgovor vici i raznim vicićima šta ljudi misle o njihovoj ligi. Super je što ispadaju zvijezda i Tuzla jer njih ni rodbina igrača ne prati. Da se još kako može otpremiti i GOŠK pa i Sloga bilo bi super. Konjic je pozitivna priča, za poprilično mal gradić odlična posjeta. Posušje takodjer izuzetno pozitivno.
Najdebilnije raspraveerititerum je napisao/la: ↑03 maj 2024, 23:21Koja je fora sa prepiranjima oko broja gledatelja? Za navijače bar nekako razumijem makar se i tu najčešće rugaju ljudi iz najvećih gradova onima koji nemaju ni petinu toliko stanovnika?
Koja je pouka uopće? Da forumaši odavde odu u upravu kluba i objasne ljudima da se stariji trebaju topit na kiši, mladi ne ić u klubove kad je utakmica ili šta![]()
Najgori fudbal u Evropi,najgori uslovi na stadionima
Pola utakmica ne možeš svojim prijevozom na utakmicu a tamo gdje mozes u goste moliš Boga da ne dobiješ degenek
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ostaje realno pitanje ko bi od klubova iz nižeg ranga i imao neku gledanost. Mislim da iz ove B komponente bi imala većina. Od H možda Troglav da oživi ili Brotnjo, Tomislav, nagadjam samo. Od Srba, eh tu svakako samo borac postoji.
Nagadjas za sve tri. Ne znas kurca sto bi se reklo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne branim ja kompleksase, vec istinu, a istinu je i rekao. Sad da li je to 5 navijaca vise ili 500 vise, istina je istina.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 maj 2024, 23:01Pa red je da jedno kolo Zrinjski po suhom protiv Sirokog koji im je rival ima za 500 ljudi bolju posjetu. Ali to su nebitne stvari da bi svaku utakmicu mazla pjenio po forumu. Braniti ovakvog kompleksasa je ravno tome da si istiAllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 maj 2024, 22:58Pa mozda je i kompleks ako se stalno javlja, ali moze biti i istina da je vise gledalaca pod BB nego na Areni.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 maj 2024, 22:54Kakva istina nema utakmice Veleza da se ovaj degenerik nije javio. Sta je je drugo nego kompleks kakve istine spominjes
A opet, ne razumijem sto se i palite na takve stvari. Ako ste bili u mogucnosti i otisli na stadion, ne treba da vas dodiruju ovakve stvari. Zaboli mene koga je bilo vise, ja znam da ja svoju navijacku duznost ispunjavam.
Ovo u sustini moze pogoditi samo one koji su jaki po forumu, a nigdje ih nema na utakmicama.
Celik!3,2,2.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mirise na onu lijepu sezonu kad smo skoro Zelju gurnuli u provaliju, ali evo iskoprcase se nekako.
Ljudi od puta standardno
Ljudi od puta standardno

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čelik, Sloboda, Jedinstvo i Slavija. Ostali ne bi imali preko 1.000 navijača/simpatizera u prosjeku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Svirajte mi vi, tiho tiše...
Selam za raju sa kobilje glave.
Yebat ćemo vas opet, po navici
Yebat ćemo vas opet, po navici
Banovići, Rudar Kakanj, pa i ova Stupčanica, Zvijezda G, Radnički..... Mislim da bi svi oni imali solidnu posjetu. Nešto nisam siguran za Slaviju, Rudar P i Radnik isto tako dosta tanko spram gradova iz kojih dolaze.
- feniksptica
- Kontakt:
Yesu sebi nesto zabrijali u glavu..borili se za opstanak sa Igmanom Tuzlom I Goskom i sad nas yebali kaoo...nema sta jeste svaka vam cast

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Rudar Prijedor je imao preko 1000 prosjek nedavno kad su bili u PL iako su ispali.
Da imaju rezultate kao Sloga i Posusje, to bi islo i na 1500-2000.
Za Slaviju nisam siguran uopste da bi imali i 1000 samim povratkom u PL. Gledajuci istoriju prosjeka u PL, Rudar je otprilike imao najcesce duplo vise gledalaca nego Slavija, neracunaju one najslavnije dane Slavije kad su borili za titulu i uzeli kup.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kakav glupanavalPacidoroP je napisao/la: ↑04 maj 2024, 00:37Svirajte mi vi, tiho tiše...
Yebat ćemo vas opet, po navici![]()

-
- Kontakt:
kako se guraju ugašeni, bože dragi...
a hoće li oni premirati GOŠK-a ili oni neće preći centar?
a hoće li oni premirati GOŠK-a ili oni neće preći centar?
zar i ti sine Ivane!?
Istina je da imamo treću nominalnu gledanost u ligi.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑03 maj 2024, 22:58Pa mozda je i kompleks ako se stalno javlja, ali moze biti i istina da je vise gledalaca pod BB nego na Areni.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 maj 2024, 22:54Kakva istina nema utakmice Veleza da se ovaj degenerik nije javio. Sta je je drugo nego kompleks kakve istine spominjes
Sve ostalo su budalaštine i posljedice radijacije.
Što se tiče utakmice pod BB večeras, nije ni 1000 ljudi bilo, ne znam šta je delegat upisao.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Na koji nacin zemunci misle braniti grad, surovanjem sa cetnicima iz zemuna i Kragujevca????
Moze li neko postaviti statistiku dosudjenih penala ove sezone.
-
- Kontakt:
Slazem seAllGunsBlazing je napisao/la: ↑04 maj 2024, 00:25Ovo u sustini moze pogoditi samo one koji su jaki po forumu, a nigdje ih nema na utakmicama.