FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la anton 1983 » 19 dec 2010, 15:46

Sad gledam tekmu od Kusen, užas od vremena + Snijeg...Onda znate kaj nas u Stuttgartu ćeka...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 19 dec 2010, 16:08

geronimo je napisao/la:Šalim se šećko :) eto vidi sa doktorom kako to da organizuješ. Koliko je po tebi dovoljno učesnika da bi ovo počelo.
Mislim da možemo sakupiti 10-ak (koji bez pratnje roditelja mogu napustiti zemlju :D ).
Šta god vi smislite, ja sam ZA. Eto pogađat ćemo rezultate (plus strijelce).
deset bi bilo tamam.
ps
efenberg serenda :evil: vidi se da nea blage 8-)
bomelcina je ispuho ko dusica :lol:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 19 dec 2010, 16:19

Momci pozz vama svima i igrajte taj kviz bez mene , em cu tek napuniti osamnaest u Januaru, em nemam pasosa.Tako da bit ce mi drago ko god od vas ode navijati za naseg Bayerna,naravno navijajte za sve nas koji to rade i srcem i dusom ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Klare

Post Postao/la Klare » 19 dec 2010, 16:22

Ova rasprava nigdje ne vodi. Treba priznati :arrow: Inter je bio kvalitetniji i taktički i individualno u tom finalu. Nema se šta dalje raspravljati, prošle godine je stvarno Inter bila ta ekipa koja je najviše zaslužila titulu, i ja im na tome čestitam. Ove sezone su šanse podjednake, ali nešto mi govori da ćemo im vratiti za to finale.
Istina rekao je Geronimo da je bila kup utakmica, ali imao je još jednu grešku koju niko nije ispravio, pa tako bilo je i meni mrsko govoriti. :mrgreen: Vidio je da je to bilo 2009 godine, pa je napisao prošle sezone, ali nije znao da je utakmica bila odigrana u zimu kada je još trajala pretprošla sezona.
Inače, danas očekujem pobjedu. :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 dec 2010, 16:26

@Magica: polako, polako...nemoj da se palis???vidi ga jos on bi ko meni da sukne...a zacrvenili ti se ti djeciji obrazcici, pa polako, pa ti si neutralan :D :D :D :D :D gdje nestade neutralnost.....protiv chelsea u prvoj utakmici nisu bili bolji, chelsea sjecam se da je trebao i pobijedit i tu je neka sudijska svinjarija bila, protiv barce bili bolji u prvoj utakmici, u drugoj barca puno, puno bolja, falio joj taj jos jedan gol....i dobro znas da inter pored velikana fudbala bayerna, reala, barce, manchestera, milana, liverpoola spada tek u drugi razred....ja mislim da morati i sad sprema neke igrice van terena kako bi bayern izbacio....italijani su uvijek takticki skolovani, izuzetno dobro....tako da inter na izuzetno ozbiljnu taktiku i dozu srece moze jedino dobit velikane fudbala

gero: a sta ak izganjamo vise karata sta onda??mozda se i ja potrudim preko neki relacija...trebali nam onda kviz :D :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 dec 2010, 16:37

@schweinsteiger, ja dobro kako si ti? :geek:
@Klare, ja sam samo "pogriješio" što sam stavio prošlu sezonu umjesto prošle godine.
Gero bio aktivan na ovom forumu kada je ta utakmica bila sa Klinsijem na čelu.
Ne mogu da vjerujem oko čega vi palamudite. I kao takve da vas smatram konkurentima u kvizu godine. :lol:
Mada će ovaj kviz više biti lutrija nego neko znanje.
Imate odličnu stranicu gdje možete sve živo provjeriti od nastanka Bundeslige. Sa sadržajem svake utakmice, strijelcima itd.
Evo svih susreta sa Stuttgartom od 1965. http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... en-14.html
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 dec 2010, 16:43

@effe, veoma interesantno. 8-)
Hajd da vidimo ko je za kviz i ko misli ići na Allianz. Ja sam izbrojao 5, fali nam još toliko pa da igra započne.

Dvojica Ribery-ja, šta čekate? Pasha iz Tuzle uskači :) , bistrikboy tebi se haman ne ide. :?
Ima vas još puno, nemojte biti stidni. :D
Vom Jäger zum Gejagten

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 19 dec 2010, 16:46

geronimo je napisao/la:@effe, veoma interesantno. 8-)
Hajd da vidimo ko je za kviz i ko misli ići na Allianz. Ja sam izbrojao 5, fali nam još toliko pa da igra započne.

Dvojica Ribery-ja, šta čekate? Pasha iz Tuzle uskači :) , bistrikboy tebi se haman ne ide. :?
Ima vas još puno, nemojte biti stidni. :D
Ide se i meni, napunio 18, imam biometrijski pasos...dakle, kako sam shvatio ispunjavam sve uslove :D

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 19 dec 2010, 16:47

Ej ljudi , samo ako neko ima kakv dobar link za pracenje predstojece utakmice da ga postavi ovdje , mislim da pogledam utakmicu.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 19 dec 2010, 16:52

Kakav kviz,igrica,sta,ko,kad,kako,evo ja,imal mene gdje,mozel :D bitne god ili ne,imam uglavnom preko 20 :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 dec 2010, 16:56

van gall je napisao/la:Kakav kviz,igrica,sta,ko,kad,kako,evo ja,imal mene gdje,mozel :D bitne god ili ne,imam uglavnom preko 20 :D
Bolje bi ti bilo da pažljivije čitaš ovu stranicu nego da švrljaš po "tuđim" temama. :D Ako ti je šta promaklo, imaš sve na prethodnim stranicama, s tim da ćemo se još dogovoriti kako će to sve ići. Sad nam je bitan broj igrača koji moramo prikupiti.
Eto šećko već 7. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 19 dec 2010, 16:59

geronimo je napisao/la:
van gall je napisao/la:Kakav kviz,igrica,sta,ko,kad,kako,evo ja,imal mene gdje,mozel :D bitne god ili ne,imam uglavnom preko 20 :D
Bolje bi ti bilo da pažljivije čitaš ovu stranicu nego da švrljaš po "tuđim" temama. :D Ako ti je šta promaklo, imaš sve na prethodnim stranicama, s tim da ćemo se još dogovoriti kako će to sve ići. Sad nam je bitan broj igrača koji moramo prikupiti.
Eto šećko već 7. 8-)
Ma procitao sam sve pazljivo al jbg nisam skonto,uglavnom sam skonto da je kviz i pobjednik putuje na Arenu i da nas mora biti 10,a mora se malo i na "tudje" teme zalutati..kako god skontacu dok to bude toplije sve al et racunajte na mene :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Klare

Post Postao/la Klare » 19 dec 2010, 17:03

Ima te na Alianzu tamo u martu ako Bog da. 8-) BUJRUM :D
@Gero, pa brate mili ja ti onda ukazao na pogrešku, ali jok ti nećeš da priznaš, nego mi neki tipa filozofski post postavljaš. To je unazad nekoliko stranica.
Geronimo, svi mi griješimo. ;)
Evo, za one koji još ne znaju, jednu stranicu gdje možete pratiti sve utakmice, tako da više ne pitate
http://www.atdhe.net

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 19 dec 2010, 17:10

eto, napreduje 8-)
bitno je da se sto prije iskupi pa da pocnemo vec u utorak na utakmici kupa izmedju naseg baye i stutgarta.
ponavljam: putovanje je planirano za kraj marta ili pocetak aprila tako da bi mogao ucestvovati i onaj delija koji postaje punoljetan u januaru.
el ima ko zivi???

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 dec 2010, 17:11

Jel' igramo kviz ili ne? :D

I ja sam tu, mene ne zaboravljajte. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 19 dec 2010, 17:17

Omerbavarac je napisao/la:Jel' igramo kviz ili ne? :D

I ja sam tu, mene ne zaboravljajte. 8-)
Eto jos par nas da se sakupi, i kviz moze poceti.

Kontam da napravim jos jedan - dva profila i da ucestvujem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P.S. Nema Schweinija u sastavu, njegovo mjesto zauzeo Ottl. :? :?
Zadnja izmjena: JetSet_Hantraga, dana/u 19 dec 2010, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 dec 2010, 17:19

Pocinjemo bez svinje.
Je*** ti krec! :evil:

Navodno je prehlada u pitanju. Bommel i Ottl na pozicijama veznjaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 19 dec 2010, 17:29

JetSet_Hantraga je napisao/la:
Kontam da napravim jos jedan - dva profila i da ucestvujem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P.S. Nema Schweinija u sastavu, njegovo mjesto zauzeo Ottl. :? :?
sam se sigraj s tim profilima i nama si diskvalifikovan :twisted: :lol:
eto, pobjednik ce imati pravo da izabere(ako bude dostupno) mjesto s kojeg ce da se divi roberiju i co 8-)
http://www.fcbayern.telekom.de/media/na ... 051110.pdf
ps
zasto ne igra svajni?
procit´o sam :oops:
fc bolnica :lol:
el ima ko zivi???

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 19 dec 2010, 17:44

Bem ti punoljetnost :lol: :lol:
al oticu ja na jednu utakmicu Bayerna kad-tad :lol: :lol: a da pitam jel moze da ucestvuju ovi mladji od 18 pa da poklone nekome to putovanje za koje se zivi ili ??? :D :?
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 19 dec 2010, 17:49

effe_sa je napisao/la:@Magica: polako, polako...nemoj da se palis???vidi ga jos on bi ko meni da sukne...a zacrvenili ti se ti djeciji obrazcici, pa polako, pa ti si neutralan :D :D :D :D :D gdje nestade neutralnost.....protiv chelsea u prvoj utakmici nisu bili bolji, chelsea sjecam se da je trebao i pobijedit i tu je neka sudijska svinjarija bila, protiv barce bili bolji u prvoj utakmici, u drugoj barca puno, puno bolja, falio joj taj jos jedan gol....i dobro znas da inter pored velikana fudbala bayerna, reala, barce, manchestera, milana, liverpoola spada tek u drugi razred....ja mislim da morati i sad sprema neke igrice van terena kako bi bayern izbacio....italijani su uvijek takticki skolovani, izuzetno dobro....tako da inter na izuzetno ozbiljnu taktiku i dozu srece moze jedino dobit velikane fudbala
ti veze nemas,..ovoliko nebuloza odavno nisam procitao :roll:
mogu misliti kojeg cete sada sudca kupiti,....al hajd prosle sezone vam se isplatilo nije sala prosli ste osminu tako :roll:

velikan fudbala u ekipi ima igrace Breno :lol: D. Contento :lol: Tymoschuk :lol: Ottl :lol: Altıntop :lol: Pranjic :lol: Alaba :lol: i neizostavna dva balvana Van buuuYten i DemiKelis.....citava evropa zavidi na talentima Bayerna ,....Barca, Manch, Milan, Real, Liverpool su u pravoj pometnji,,,,svi su ludi za talentima Bayerna i samo se ceka neka velika ponuda od 100 miliona da se dovedu Ottl i ostali kvazitalenti :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []