FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Бањалучанин
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
? " $. &, ? сјевер је $ $ & $ ?.
', ? ' & ствар за $ " """ " ?.
" $ су " на & "...
% ' " & је $, а & "...
$ се "!
', ? ' & ствар за $ " """ " ?.
" $ су " на & "...
% ' " & је $, а & "...
$ се "!
Let's go, Fighter!
"!
"!
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Ma pusti te njihove price,ali nazalost realnost je da i takvi timovi kao Zeljeznicar egzistiraju u ovoj ligi,nazalost!
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
šibicarska posla.ako Bog da da uzmemo ovo jadno prvenstvo bez i jedne mrlje tokom citave sezone,pa nek crknu papci od muke 
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
cestitke borcu na 100. pobjedi u premijer ligi!
i da... cestitam vam na tituli!
i da... cestitam vam na tituli!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Не $ &!? je napisao/la:? $ ' $ & ?, не $ &...
vidjeli smo protiv drine kakav vam je penal svirao , ne daj bozeDejan, BL je napisao/la:Не $ &!? je napisao/la:? $ ' $ & ?, не $ &...
Da li je taj penal realizovan?Nije,eto pravda je zadovoljena,i nikakvog uticaja nije bilo na dalji tok utakmice,osim mozda to da je nasim igracima bilo jos teze.S druge strane,kod vas potpuno obrnuto,penal je bio pocetak kraja Veleza.lottdogg je napisao/la: vidjeli smo protiv drine kakav vam je penal svirao , ne daj boze
jubitubi je napisao/la:Da li je taj penal realizovan?Nije,eto pravda je zadovoljena,i nikakvog uticaja nije bilo na dalji tok utakmice,osim mozda to da je nasim igracima bilo jos teze.S druge strane,kod vas potpuno obrnuto,penal je bio pocetak kraja Veleza.lottdogg je napisao/la: vidjeli smo protiv drine kakav vam je penal svirao , ne daj boze
Znas li neki argument napisati,ili je smajli vrhunac tvoje inteligencije?

- Бањалучанин
- Kontakt:
Тај ? " " " ? " ? онај " " ?... Оно је за ?.
" ? тог % је тај ? & " у % "...
&, / ?.
Не зове ' се ? & /....
П.С. & -?- &
&, / ?.
Не зове ' се ? & /....
П.С. & -?- &
Let's go, Fighter!
"!
"!
Koji bot? je napisao/la:Тај ? " " " ? " ? онај " " ?... Оно је за ?.
&, / ?.
Не зове ' се ? & /....
П.С. & -?- &
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
A cuj ovoga,navija za Barselonu,i Zeljeznicar...A majko moja sta sve necu vidjeti.
Sada se i ja moram nasmijati.
Vidi ovog jos veci bot hahahahhahahahahhahahahahjubitubi je napisao/la:A cuj ovoga,navija za Barselonu,i Zeljeznicar...A majko moja sta sve necu vidjeti.Sada se i ja moram nasmijati.
DRŽAVA ŽELJO!
Napisi neki post koji ima smisla.Ako znas,ako ne,onda bolje nemoj nista ni pisati.
Inace stvarno lijep gol Vidakovica sinoc,vjerujem da smo dobili golgetera za ovaj proljetni dio.
Inace stvarno lijep gol Vidakovica sinoc,vjerujem da smo dobili golgetera za ovaj proljetni dio.
Znam, ali sa smajlijem mogu lakse iskazat koliko si smijesan
Svaki ti je post neko opravdanje vasih penala i trazenje neke pravde, a nas (skoro)svaki penal za tebe je ne postojeci i svaki je promjenio tok igre, mi lopovi mi kupujemo bla bla bla.
Lp
Svaki ti je post neko opravdanje vasih penala i trazenje neke pravde, a nas (skoro)svaki penal za tebe je ne postojeci i svaki je promjenio tok igre, mi lopovi mi kupujemo bla bla bla.
Lp
Sretan vaskrs svim navijacima Borca
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Nije tacno.Ja ako nisam objektivan,nije niko.I sta tu palamudis bezveze.I vi isto kada god je Borac uvaljivao golove u 90+,govorili kupio,igra se dok Borac ne pobjedi,i slicne stvari.Buddy je napisao/la:Znam, ali sa smajlijem mogu lakse iskazat koliko si smijesan
Lp
Ti očigledno nogomet pratiš zadnje dvije godine, i usudiš se reći tako nešto za Želju,najuspješniji,najpoznatiji i najtrofejniji klub u BiH. Pogledaj malo historiju svog kluba, godinama ste tavorili u drugoj ligi, ulazili pa ispadali i opet iznova. Sad kada vas je tatica pogurao milionima da nešto osvojite daješ sebi za pravo da tako govoriš za najbolji klub koji je naša država ikada imala, a zaboravljaš vaša ispadanja iz lige i seljakluk i fašizam kojim ste godinama sljedbenici bili a i danas ostali, sa poznatim parolama i prekidima utakmica. Vas čeka sudbina Modriče, Leotara i sličnih klubova, opet će te vi s BSK-om gradske derbije igrati, stoga uživajte u svojih 5 minuta slave, jer nećete još dugo. A Željo, trebate mirno stajati kada se ime Želje spomene!Denis Ispušlić je napisao/la:Ma pusti te njihove price,ali nazalost realnost je da i takvi timovi kao Zeljeznicar egzistiraju u ovoj ligi,nazalost!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
jubitubi je napisao/la:Da li je taj penal realizovan?Nije,eto pravda je zadovoljena,i nikakvog uticaja nije bilo na dalji tok utakmice,osim mozda to da je nasim igracima bilo jos teze.S druge strane,kod vas potpuno obrnuto,penal je bio pocetak kraja Veleza.lottdogg je napisao/la: vidjeli smo protiv drine kakav vam je penal svirao , ne daj boze
Da, da, Borcu penal kod 0-0, Zelji kod 0-2. Jasno ko dan koji je bitniji za tok utakmice. A to sto vas nije realizovan ne popravlja stvar nimalo (sigurno nije namjerno promasen).
Penal sinoc jeste bio prestrog, al' bas je glupo kad jedni druge napdamo zbog stvari o kojima i ne odlucujemo. Ja nemam naviku komentarisati sudjenje ni Želji, a ni drugim ekipama, samo sam sada bio ponukan da reagujem tvrdnjom da je penal kod rezultata 0-2 u 70. minuti vise vrijedan od onog kod 0-0 za tok utakmice. Kako da ne...
PS: Sretan vam Vaskrs.
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Ma mozes ti vrijedjati koliko hoces,ali ja znam da ovoj Ligi nema napretka dok su klubovi kao Zeljeznicar i Velez u njoj,tj klubovi cija je svaka druga utakmica sumnjiva i koji se,umjesto stvaranjem tima,samo bave mesetarenjem sa sudijama,protivnicima,delegatima...!Ti očigledno nogomet pratiš zadnje dvije godine, i usudiš se reći tako nešto za Želju,najuspješniji,najpoznatiji i najtrofejniji klub u BiH. Pogledaj malo historiju svog kluba, godinama ste tavorili u drugoj ligi, ulazili pa ispadali i opet iznova. Sad kada vas je tatica pogurao milionima da nešto osvojite daješ sebi za pravo da tako govoriš za najbolji klub koji je naša država ikada imala, a zaboravljaš vaša ispadanja iz lige i seljakluk i fašizam kojim ste godinama sljedbenici bili a i danas ostali, sa poznatim parolama i prekidima utakmica. Vas čeka sudbina Modriče, Leotara i sličnih klubova, opet će te vi s BSK-om gradske derbije igrati, stoga uživajte u svojih 5 minuta slave, jer nećete još dugo. A Željo, trebate mirno stajati kada se ime Želje spomene!
Zajedno sa njima jos treba eliminisati jos samo Leotar i odstraniti to kancerogeno tkivo da bi se mogao igrati posten fudbal u ovoj drzavi!
Dobro da iko dolazi na stadion dok postoje takvi klubovi,pa nisu ljudi b u d a l e.
ŽEPČE 2005.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.