La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Rajaz
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la Rajaz » 24 okt 2017, 00:54

Epidaurus je napisao/la:Al najjace je sto je u svom ovom napadu ocaja Messijevih idelopoklonika @Rajaz sam sebe citirao sa drugog mu profila poznatijeg i kao @Petarda :urnebes:
Pozivam te kao moderatora pred forumskim pučanstvom da objaviš IP adresu jednog i drugog profila. Ukoliko dođe do poklapanja banuj oba računa. U slučaju da nemaš ovlaštenja zovi Admina ili @Monologa.

Ukoliko pak ne objaviš ispast ćeš lažov i nedojebani lobotomac u očima forumaša :kava

Blejzer10
Kontakt:

Re: RE: Re: La Liga

Post Postao/la Blejzer10 » 24 okt 2017, 00:55

Kecko je napisao/la:
Blejzer10 je napisao/la:I ja se našao s polupismenim likom rasparavljat krv ti je.bem [emoji38]
raspravljati*
Znaš i sam da za mene vrijedi srpski pravopis, a ne bošnjački
slika
:kafa:
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 24 okt 2017, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 okt 2017, 00:57

sagitarius je napisao/la:Realno i Messi i Ronaldo su sa druge planete, samo sto na toj "drugoj planeti" Ronaldo pojede Messi-a.
Realno, najgluplji post večeras.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 okt 2017, 00:59

I dva veoma dobra posta
Policeman je napisao/la:Jedina veca retardiranost od toga kad madridisti govore da je Ronaldo bolji od Messija jeste to kad navijaci Barce krenu dokazivati da nije
Kecko je napisao/la:Ovo mu je mozda i najzasluzeniji balon ikad kad pogledas kakve je osvajao.
@curry je ponovo na pravoj strani

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 24 okt 2017, 01:02

Rajaz je napisao/la:
Kecko je napisao/la:Ovo mu je mozda i najzasluzeniji balon ikad kad pogledas kakve je osvajao.
@curry je ponovo na pravoj strani
Da sam ovo vidio na vrijeme, ne bi postavljao gif :tokralju:

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 24 okt 2017, 01:16

BoixosNois1899 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ova nagrada se dodjeljuje za sezonu 2016-17, u kojoj je otac popisao midzu i ovaj je imao iste sanse da osvoji kao i Nemanja Bilbija, prema tome prestanite cmizdrit.

Pise onaj gore "memorable hat-trick" protiv juniora Ekvadora od koji je pola jos u bilo mahmurno prije utakmice [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Nemaš pojma o čemu pričaš. Ova nagrada, kao i Balon, je nagrada koja se dodjeljuje najboljem U JEDNOJ KALENDARSKOJ GODINI. Dok s druge strane imaš onu smijuriju koju UEFA dodjeljuje u augustu i to ti je nagrada za najboljeg igrača SEZONE.
I ova se dodjeljuje za sezonu, od ove godine su promjenili.

Ne znam cemu konstantna rasprava. Dvojica najvecih ove igre ce u decembru vjerovatno imati po 5 balona.

Eh kad bi se kockice slozile da na Mundijalu u finalu gledamo Portugal - Argentina...
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 okt 2017, 01:21

Jeftha je napisao/la: Ne znam cemu konstantna rasprava. Dvojica najvecih ove igre ce u decembru vjerovatno imati po 5 balona.
To i jest najveci urnebes kod ovih PR nagrada , nakvarcana portugalska kar.ina ima isto balončića kao i pejgamber fudbala :urnebes: :urnebes:

To ti je otprilike kao kad bi Shia Labeouf imao isto oskara i slicne nagrade, kao i De Niro.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 24 okt 2017, 01:24

let3 je napisao/la:
Jeftha je napisao/la: Ne znam cemu konstantna rasprava. Dvojica najvecih ove igre ce u decembru vjerovatno imati po 5 balona.
To i jest najveci urnebes kod ovih PR nagrada , nakvarcana portugalska kar.ina ima isto balončića kao i pejgamber fudbala :urnebes: :urnebes:

To ti je otprilike kao kad bi Shia Labeouf imao isto oskara i slicne nagrade, kao i De Niro.
Dubokoumno.

Sve je usrala FIFA 2010. kad su se spojili sa France Footballom. Da nije bilo spajanja, glasali bi novinari kao sto se samo njihovo racuna od prethodnog Ballona.
Da nije bilo ovog spajanja, bilo bi 4-3 za Messija. Ribery bi dobio onu 2013., a Sneijder 2010.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 24 okt 2017, 01:27

Ja čemu i vi pridajete pažnju, običnoj reklami od sat vremena.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 24 okt 2017, 02:17

Donnie Darko je napisao/la:
Policeman je napisao/la:Cuj ovaj nije 40% ovaj nije 5% pa kakve to veze ima znaci takve igrace ne treba nagraditi ako imaju dobru sezonu jer je eto neko je bolji igrac generalno

FIFA UEFA njihove nagrade i najboljih 11 je vec 10g retardiran gdje se sve dijeli izmedju 2 tima bez obzira na sezone ostalih

Porediti Messija s bilo kim zadnjih 10g je smijesno
Naravno da ih ne treba nagrađivati ako imaju dobru sezonu. Ne zlatnom loptom naravno. Treba ih nagraditi ako imaju bolju sezonu, a to niko od njih nije imao, ma koliko trofeja više osvojili u datoj godini, od Messija ili Ronalda, ovisno od godine.
kada neko uzme tripletu kao u slucaju Intera i Bayerna mislim da je to podvig koji zasluzuje da se i najuticajniji igrac tog dostignuca nagradi kao najboljim te sezone barem ja tako zamisljam da bi bilo najpravednije davati nagradu i prekinuo bi se ovaj cirkus oko nagrade koji traje vec 10g i prepucavanja nakon ceremonije da li je zasluzeno

Kazes treba ih nagraditi ako imaju bolju sezonu od ove dvojice a kud ces bolju od triplete ali dobro znam ti si potencirao na bolju individualno dakle golovi i asist. ali upravo zbog toga i jeste ova nagrada izgubila svaki smisao

Ako si dao najvise golova izvoli zlatnu kopacku

I ovim trenutnim sistemom dodjele ni jedan igrac u polju osim napadaca vise nema nikakvu sansu da uzme nagradu za najboljeg a to po mom misljenju nije pravedno
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 okt 2017, 02:28

Policeman je napisao/la: kada neko uzme tripletu kao u slucaju Intera i Bayerna mislim da je to podvig koji zasluzuje da se i najuticajniji igrac tog dostignuca nagradi kao najboljim te sezone barem ja tako zamisljam da bi bilo najpravednije davati nagradu i prekinuo bi se ovaj cirkus oko nagrade koji traje vec 10g i prepucavanja nakon ceremonije da li je zasluzeno

Kazes treba ih nagraditi ako imaju bolju sezonu od ove dvojice a kud ces bolju od triplete ali dobro znam ti si potencirao na bolju individualno dakle golovi i asist. ali upravo zbog toga i jeste ova nagrada izgubila svaki smisao

I ovim trenutnim sistemom dodjele ni jedan igrac u polju osim napadaca vise nema nikakvu sansu da uzme nagradu za najboljeg a to po mom misljenju nije pravedno
:clap: :clap: bravo policija, posebno za podvuceno

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 okt 2017, 08:17

Policeman je napisao/la: kada neko uzme tripletu kao u slucaju Intera i Bayerna mislim da je to podvig koji zasluzuje da se i najuticajniji igrac tog dostignuca nagradi kao najboljim te sezone barem ja tako zamisljam da bi bilo najpravednije davati nagradu i prekinuo bi se ovaj cirkus oko nagrade koji traje vec 10g i prepucavanja nakon ceremonije da li je zasluzeno

Nisam mislio na golove, odnosno individualnu statistiku, mislio sam na sveukupni dojam. Statistika, igra, utjecaj na terenu, trofeji, sve.

Sto se zadnjih 10 godina tice, razlog sto samo dva igraca osvajaju je taj sto su nekoliko klasa iznad ostatka, sasvim jednostavno. Oni kad se povuku vratit ce se u normalu, ako se ne pojavi neko jednako dominantan u sta sumnjam. Pogledaj samo ko je bio iza njih u izborima zadnjih 10 godina, odnosno ko bi osvajao da ih nije bilo, ima cak i golman.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 24 okt 2017, 08:21

Epidaurus je napisao/la:Jel realno da ovoliko kmece :rol:

Al najjace je sto je u svom ovom napadu ocaja Messijevih idelopoklonika @Rajaz sam sebe citirao sa drugog mu profila poznatijeg i kao @Petarda :urnebes:
O ybmti pa kakvi su tu prenosi u pitanju
:urnebes: :urnebes:
Ali kmecanje koje ne prestaje..
Cristiano, covjek u godinama vec ,izdominira, opet.
Vidim all star ekipa u standardnoj depresiji.
Predlazem da se nazovu " mood and butthurts"
:urnebes:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 okt 2017, 09:19

ma nek osvaja koliko hoce, zadnje 2 godine nije top 3, 2017 nije bio ni top 3 Real Madrida, svaka cast za onih 5-6 utakmica pri kraju sezone, nagrade macku o rep kad nisu zasluzene.
Takodjer i ovih najboljih 11 je obicna smijurija, pocevsi od Buffona, pa sve do Neymara.

Prave holywood od ovih igraca i dodjela, normalno da ce pratiti trend i dijeliti nagrade najpopularnijim.
I ovo ne bi trebalo biti za 2017god nego sezonu 2016/2017, 2mj prije kraja 2017 je dodjeluju i pola ovih igraca su zivi ocaj ove sezone.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 24 okt 2017, 09:44

"Kada bih mogao mijenjati svoj trofej prvaka svijeta za Modrićeve nogometne sposobnosti, napravio bih to bez razmišljanja! Ja sam prosječna roba, Modrić je nogometni bog", rekao je sjajni njemački veznjak.
:bow:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 okt 2017, 09:46

:lol: :lol:

Dani komedije ne prestaju :bow:

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 24 okt 2017, 09:50

Neda mi se ulazit u rasprave ali objasnio sam tamo na pdfu engleske lige..sto recimo hazard i kante nisu bili u ovih najboljih 11 jedan koji je iza messija najbolji dribler i situacije 1 na 1 gdje debelo sisa Ronalda koji je zadnji put preso igraca ima decenija a ne yebeni neymar koji je imo ocajnu sezonu a kante kao najbolji dmf u najjacoj ligi svjeta,nemojte mi rec da nisu igrali lp jer da su i igrali i osvojili nprsumnjam da bi je i dobili ..to je dokaz da je ovo sat vremena obicmog marketinga

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 okt 2017, 10:04

KpbKaka22 je napisao/la:Neda mi se ulazit u rasprave ali objasnio sam tamo na pdfu engleske lige..sto recimo hazard i kante nisu bili u ovih najboljih 11 jedan koji je iza messija najbolji dribler i situacije 1 na 1 gdje debelo sisa Ronalda koji je zadnji put preso igraca ima decenija a ne yebeni neymar koji je imo ocajnu sezonu a kante kao najbolji dmf u najjacoj ligi svjeta,nemojte mi rec da nisu igrali lp jer da su i igrali i osvojili nprsumnjam da bi je i dobili ..to je dokaz da je ovo sat vremena obicmog marketinga
e jbg sad, najjaca liga svijeta, ni na pesu, a kante kao najbolji dmf iste, a frajer dodati ne zna, pusti suplju..
Hazard je odlican, al nije bio bolji ni od Dybale

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 24 okt 2017, 10:39

Najgore od svega sto ovo sinoc uopste nije bio Ballon d'Or, a neki to zele predstaviti da je tako jer sto puta ponovljena laz postaje istina.

Kante i Hazard ne mogu biti ni u drugom timu godine.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 24 okt 2017, 10:48

Da igraju u La ligi bili bi jer se gledaju samo ta dva tima ,isto ko 2010 Milito je rjesio i finale lp i sve bitne utk nalo vise nego Ronaldo sada pa ga nije bilo ni u ovih prvih 11.Sjecam se da za 2014 god je bio david luiz uvrsten nakon onakih blamaza s Brazilom a ne npr Godin koji je tad s Atleticom osvojio prvenstvo zabivsi gol u "finalu "prvenstva protiv Barce pa onda u finalu lp ,neke bitne golove za urugvaj na mundijalu ako se sjecam

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.