Citirat cu jednu veliku umjetnicu ovom prigodom "radujte se duše sitne prodane od iste ste rđe skovane"
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Nafakaski nas dobili, pusti buraniju legendo 
Citirat cu jednu veliku umjetnicu ovom prigodom "radujte se duše sitne prodane od iste ste rđe skovane"
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- pintol_TM87
- Kontakt:
samo da javim da za ekipu fc spartans vise nece igrati gonzales, pa se trazi novi igrac..evo vec tri sedmice trazim igraca al niko da se javi..tuga
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
sta ces drug kad neces da reklamiras ligu ni svoj klub, a koliko se sjecam i tebi sam dres napravio...sve je to povezano prijatelju u svijetu marketinga 
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
ili ti ne valja skaut sluzba 
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★

15. sezona SportSport.ba lige

Tabela poslije 7. KOLA

Tabela poslije 7. KOLA

Tabela poslije 7. KOLA

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- bavariapivo
- Kontakt:
e moj kapetanu, nije bio dovoljan tvoj pogodak u prvom poluvremenu...Captain4 je napisao/la:Ja ušao vidim 0-1 , ili su oni pogriješili ili sam ja otišao u kura.c.Mokes je napisao/la:Momcino igubili ste 2-1Captain4 je napisao/la:Garaže do 2. lige!
#captain4riješiomečsjajnimvolejom![]()
![]()
U tekmi Gongashi - Mislish united, domacinima je ponudjen par Bastia - Nantes. Ta se tekma ovaj vikend nije igrala, a rezultat ligaske tekme je rwgistrovan. Koliko znam, ta se tekma igra tek 09.03.2016.
Ne znam je li ovo pravo mjesto za pitanje, ali ispada malo bezveze, imali smo manje mogucnisti za pobjefu, tj.jedan par manje
Ne znam je li ovo pravo mjesto za pitanje, ali ispada malo bezveze, imali smo manje mogucnisti za pobjefu, tj.jedan par manje
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Koristio se bonus par za domaćine, upravo zbog togaackeey je napisao/la:U tekmi Gongashi - Mislish united, domacinima je ponudjen par Bastia - Nantes. Ta se tekma ovaj vikend nije igrala, a rezultat ligaske tekme je rwgistrovan. Koliko znam, ta se tekma igra tek 09.03.2016.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Zbog takvi stvari postoji bonus par.Mozda bi bilo dobro da novi igraci bar pregledaju pravilnik lige gdje je sve navedeno.ackeey je napisao/la:U tekmi Gongashi - Mislish united, domacinima je ponudjen par Bastia - Nantes. Ta se tekma ovaj vikend nije igrala, a rezultat ligaske tekme je rwgistrovan. Koliko znam, ta se tekma igra tek 09.03.2016.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Prolazimo lagano u 2. ligu.bavariapivo je napisao/la:e moj kapetanu, nije bio dovoljan tvoj pogodak u prvom poluvremenu...
"We need to suffer. And we need to fight."
A citao sam, ali sam mislio da je u pitanju greska, pa sam zato i pitao.123456 je napisao/la:Zbog takvi stvari postoji bonus par.Mozda bi bilo dobro da novi igraci bar pregledaju pravilnik lige gdje je sve navedeno.ackeey je napisao/la:U tekmi Gongashi - Mislish united, domacinima je ponudjen par Bastia - Nantes. Ta se tekma ovaj vikend nije igrala, a rezultat ligaske tekme je rwgistrovan. Koliko znam, ta se tekma igra tek 09.03.2016.
A vi odmah "u kost". Hvala u svakom slucaju.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Molim iz saveza da mi neko pojasni (posto mi kolega iz ekipe Spamm napusta ekipu ponajvise zbog sakrivanja kup kola) kad je to bilo tipovanje za prvo kolo kupa?
Ja stalno ulazim u onu rubriku kup i niko nista. Da li se moglo sta obavjestit u vezi toga. Stvarno se nesportski podnijelo.
Ako ima neki igrac da je zainteresovan da nastavi igrat ligu, napustam i ja ovo, jer stvarno nema smisla.
Ja stalno ulazim u onu rubriku kup i niko nista. Da li se moglo sta obavjestit u vezi toga. Stvarno se nesportski podnijelo.
Ako ima neki igrac da je zainteresovan da nastavi igrat ligu, napustam i ja ovo, jer stvarno nema smisla.
Kad udjes u rubriku kup, ima tema rapored utakmica i sve lijepo pise.FliX je napisao/la:Molim iz saveza da mi neko pojasni (posto mi kolega iz ekipe Spamm napusta ekipu ponajvise zbog sakrivanja kup kola) kad je to bilo tipovanje za prvo kolo kupa?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Gdje sta pise? Evo vidim samo jedan par.. gdje su ostali?Garfield je napisao/la:Kad udjes u rubriku kup, ima tema rapored utakmica i sve lijepo pise.FliX je napisao/la:Molim iz saveza da mi neko pojasni (posto mi kolega iz ekipe Spamm napusta ekipu ponajvise zbog sakrivanja kup kola) kad je to bilo tipovanje za prvo kolo kupa?

Stvarno ovo nema smisla. Savez skriva parove kupa i onda nam igraci napustaju ligu. Nista pozdravljam te koji napustaju ligu.

Obavijest za kup je bila, s tim da je došlo do greške prilikom označavanja kapitena i nisu dobili notifikacije, ali obavijest je bila. A 1.kolo kupa je bilo prije dvije sedmice, očito da si ti nešto pobrkao.FliX je napisao/la:Molim iz saveza da mi neko pojasni (posto mi kolega iz ekipe Spamm napusta ekipu ponajvise zbog sakrivanja kup kola) kad je to bilo tipovanje za prvo kolo kupa?
Na ovoj temi je bila obavijest.Prelistaj temu malo.Zar mislis da bi savez trebao svakoga igraca posebno obavjeetiti.Takodje na Kup temi imas podtemu raspored kupa I tamo je postavljen tacan datum odigravanja Kupa od prvoga kola do finala.Na temi nema utakmica prvoga kola jer sam ih ja arhivirao I nalaze se u Arhivo kupa.FliX je napisao/la:Molim iz saveza da mi neko pojasni (posto mi kolega iz ekipe Spamm napusta ekipu ponajvise zbog sakrivanja kup kola) kad je to bilo tipovanje za prvo kolo kupa?
Sve najbolje ti zelim al ne svaljuj krivicu na Savez ako se tebi ne igra liga.Nadam se da ces razmisliti o napustanju lige jos malp.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Samo da napomenem @padovanu da imas jos dvije utakmice.Nisi ih uredio.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pogrešan rezultat Stolac - Crazy Legs, 1-2, a ne 2-1
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Šef @aldin-8 danas poludio , 3 gola. Nije htio asistirati meni i @bavariapivo tri šanse pa smo zbog toga izvukli bod 
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.