Postao/la jurisicduska » 17 sep 2015, 21:04
Nije istina, od Leha se povlači priča protiv njega kad je naružio puzigaću da je pič.ka i tu je potpisao sebi šut kartu. Kulminiralo je u Travniku kad ga je Džemo ogovarao sa tribina i govorio kako je Ivan za njeg nesta, sukob se nastavio i pred busom i u njemu. I to se vuklo, Stepanov je pričao i sa upravom i sa Dženom nije dobio odgovore, u srijedu na treningu (u svlačionici) dok su razgovarali o razlozima zašto se šikanira, kad je iznio šta misli o njima pred ekipom, Džemal je fizički nasrnuo na njeg zajedno sa svoja dva brata i ovaj im je je.bo mamu, zbog tog je suspendovan. Džemalov menadžeri, on, i ostali kad odu znat će se red ovdje. Nije mahalaska nikakva, lično znam da je tako bilo. Ništa čovjek nije kriv sem što je bolji od njih i što traže da igraju kad igraju il da ih se stavi na klupu jer su amateri. I šta je problem?? Nemojte dezinformacije širiti, prije izlaska u medijima sam napisao namjerno jer bi bilo kasno da sam koji minut poslije napisao, onda niko vjerovao ne bi, Stepanov bi bio kriv, ovi bi prošli neokrznuto, pojeo je vrag šalu, trebamo stati u kraj tome.
Vjerovali ne vjerovali tako je. I on je najbolji igrač ovog kluba pa vi pričajte šta hoćete i jedini čovjek koji se javno usprotivio debilima u klubu ali i njega izgleda zguziše mahalci. Ja nikad nisam pisao pikanterije jer štete klubu, OVA JE ŠTETILA AKO SE NE NAPIŠE, jer se ovo mora zaustaviti.