FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta radi Ajla u ime Kluba kod ministra?! Bojim se da ce ovako Mirvić okrenuti nas protiv sebe. Savez napolje, Ajla napolje!
- napoleon72
- Kontakt:
Kad ce ova klocina bit banovana?
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Malo teze ide to s banom. Ocito jedino ignore debila i slicne.
Dulja moze dati ruke. Iako mu nikad nisam halalio onaj odlazak na istek ugovora, al hajd bice halal ako pogine na terenu. Mozda nam i fali malo igraca koji su tu bas domaci, on je jedan od njih.
Kako bi nam legao Rahman vol 694
- napoleon72
- Kontakt:
I meni je ohladio tad, al da zna lopte, zna itekako. Jos na poziciji gdje nam bas treba igrac, a moze igrat i oba krila ako zatreba. Ne znam, nisam nikad bio za povratnike, al u ovom trenutku nismo u situaciji da biramo.nokee je napisao/la: ↑20 mar 2024, 07:28Malo teze ide to s banom. Ocito jedino ignore debila i slicne.
Dulja moze dati ruke. Iako mu nikad nisam halalio onaj odlazak na istek ugovora, al hajd bice halal ako pogine na terenu. Mozda nam i fali malo igraca koji su tu bas domaci, on je jedan od njih.
Kako bi nam legao Rahman vol 694
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
napoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 05:23Cardiff kupi igraca kojem se na putu do Walesa avion srusi i pogine. Kod nas bi rekli da je Mirvic mrtvog lika kupio i da peremo pare na lesevima.NazorUso je napisao/la: ↑20 mar 2024, 04:17Tako su strucnjaci i za Ilieva govorili.napoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 04:01
Krdzalic nije dosao povrijedjen, to je tesko spinovanje. Pa svi smo ga vidjeli na pripremama kako igra. Ili hoces da kazes da je covjek sa povrijedjenim koljenom igrao 3-4 pripremne utakmice po 45 minuta i onda se vratio u Sarajevo da se operise?
Oni gledali nalaz da je povrijedjen...
Imam osjecaj da "navijaju" i da se neko povrijedi pa da kazu "jesam vam ja rekao da povrijedjene igrace dovode" !!!
- luckystrike
- Kontakt:
i Cardiff je amidžin. samo kažem.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nisam bio za Duljevića kad se spominjao onomad, ali sad bi nam dobro došao. Vjerovatno je u katastrofalno spreman, ali može poslužiti s klupe, pa postepeno mu dizati intenzitet.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Duljevici su inače iz FočeNazorUso je napisao/la: ↑19 mar 2024, 22:26To svakako ! Nemoj Dulju i sandzackog oacova u istu recenicu nikako.
Hahahahahahaha ovaj komentar je pobjeda bgm nema dalje....napoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 05:23Cardiff kupi igraca kojem se na putu do Walesa avion srusi i pogine. Kod nas bi rekli da je Mirvic mrtvog lika kupio i da peremo pare na lesevima.NazorUso je napisao/la: ↑20 mar 2024, 04:17Tako su strucnjaci i za Ilieva govorili.napoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 04:01
Krdzalic nije dosao povrijedjen, to je tesko spinovanje. Pa svi smo ga vidjeli na pripremama kako igra. Ili hoces da kazes da je covjek sa povrijedjenim koljenom igrao 3-4 pripremne utakmice po 45 minuta i onda se vratio u Sarajevo da se operise?
Imam osjecaj da "navijaju" i da se neko povrijedi pa da kazu "jesam vam ja rekao da povrijedjene igrace dovode" !!!
- Maroon1946
- Kontakt:
Ma Dulja kvalitet ala Said. Ne moraju oni biti nesto spremni da uzmu loptu i nanižu 3-4, povuku loptu 50m, podvale. Nama baš fali taj zadnji pas i ta desetka koja je opasna cim primi loptu. Mislim da bi morao biti odrijesen defanzive, ako ne jos bolje ali sve u svemu zakljucak je da nam fali takav igrac jer je Mehmedovic jedina konkurencija. A i na krilu moze biti koristan.
Ne bi bilo loše na ljeto ovako nešto opet
Dobrodošao Harise 
Samo mu dati ugovor do kraja sezone ili do januara.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Istina.napoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 05:23Cardiff kupi igraca kojem se na putu do Walesa avion srusi i pogine. Kod nas bi rekli da je Mirvic mrtvog lika kupio i da peremo pare na lesevima.NazorUso je napisao/la: ↑20 mar 2024, 04:17Tako su strucnjaci i za Ilieva govorili.napoleon72 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 04:01
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Ako Duljevic bude sada dolazio, ne ocekujte nista da ce napraviti. Kada prodje pripreme za novu sezonu, tek mozda tada se mozemo nadati dobrom igracu.
- belosevic23
- Kontakt:
Mi svake godine gazimo ligu al sa 4. mjesta.. malo treba spustit očekivanja od ovih igrača. Šta je trebao Zrinjski kad je doveo Bradarica, a vidimo da imena ne igrajuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 mar 2024, 22:11Tako se prica.
Hasic-Duljevic-Penaranda
Renan
Svi tehnicari u napaduNek ga probaju spremiti ovi 7-8 dana za vrijeme pauze koliko toliko mada siguran sam da ce sa jednom nogom pregazit ligu ako potpise.
Dajte nam i Rahmana vratite pa da ligu prvaka zajmimo dogodine 

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Za rezerve može
I za Penarandu smo tako pričali, sačekaj da prođe pripreme, bit će na proljeće top...
Dulja je daleko od svog prajma kad je igrao dobro lopte, u padu je već neko vrijeme. Vratiti ga sada sa 30 godina, bez motivacije, bez želje, ne može nikako biti pametan potez. Ne sviđa mi se ovo ali eto, valjda i nas bog jednom pogleda da ubodemo sa ovim povratnicima i da bude nešto od njih.
Nama treba zadržavanje/otkup Hasića biti glavni cilj za ljeto. To je igrač koji donosi razliku u svakom meču, kvalitet daleko iznad ove lige. Ako njega izgubimo, crno nam se piše i dogodine. Sve ovo ostalo je zamjenjivo, uključujući i Renana od kojeg recimo Hamza igra trenutno bolji fudbal.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 20 mar 2024, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- TurkishAirlines
Mislim da je ovo u zadnje vrijeme najveca ublehaska recenica. Daje ti velika ocekivanja a dobijes ogromna razocarenja.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"