samo_lijevo je napisao/la:Ah, legenda me naucio.Tribalian je napisao/la:@ Svire jos muntas forumasice na chatu ?![]()
najpoznatiji svaler ss. ba foruma.
Moderator/ica: insider
samo_lijevo je napisao/la:Ah, legenda me naucio.Tribalian je napisao/la:@ Svire jos muntas forumasice na chatu ?![]()
Svaler, dabome, ponosan na brata.Tribalian je napisao/la:
![]()
najpoznatiji svaler ss. ba foruma.
samo_lijevo je napisao/la:mislis nisi diplas ?
U jednom momentu bilo 1-1DANTES je napisao/la:@Tribalian odlično. gubimo samo 3-1.alo je u jednom momentu bilo 1-1
To je tacno jer smo u tom momentu imali ukupno 13 igraca u sastavu i tek nekolicina njih igra u ovom sampionskom sastavu. Ali tamo gde se mi takmicimo imamo 19 bodova vise od vas.DANTES je napisao/la:
@trib yebiga neko nije mogao ni do 1:1 protiv moćnih kozoyebača iz kazaških stepa

Kakva god da je. 19 bodova vise je 19 bodova vise.DANTES je napisao/la:To nije takmičenje. To je tramvaj liga. Vaše riječi
Al' ne ide mu geografija od rukeDANTES je napisao/la:
@ljevače pa ti si diplomirani inženjer je li tako
Ma on će napraviti uređaj da mu pokazuje gš i gdFaraonTM je napisao/la:Al' ne ide mu geografija od rukeDANTES je napisao/la:
Ma moram ga malo upoznati sa geografijom okolice Visokog, vidi se da se nije zavlačio po šumama i goramaDANTES je napisao/la:Ma on će napraviti uređaj da mu pokazuje gš i gdFaraonTM je napisao/la:Al' ne ide mu geografija od rukeDANTES je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.