ne kazem da nas neko ne moze zajebat, ali prije Sloga nego klocevi...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 18:13Imam traume od zadnjih 10ak godina. Koliko smo puta 100% bili u evropi pa nista na kraju. Moramo biti oprezni. Prosla sezona, polusezone 2006/07 i 2009/10 itd...mobih je napisao/la: ↑02 mar 2024, 18:11jel ti stvarno strumfove vidis kao relevantne u borbi za Evropu??? sretni su ako ostanu u ligi...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 17:18
Slazem se!
Kakav je vakat dosao moramo natezati sa zrinjski, valjda ne izgube od Sloge danas. Jer ako Sloga pobjedi, onda im samo bjezimo 1 bod, a i oni su jos uvijek u kupu. Sreca pa je sljedece kolo Siroki - Sloga, pa ce tu neko bodove izgubiti. Zelji bjezimo 15 bodova i oni dvije sljedece igraju protiv Sarajeva i protiv Zvijezde u gostima, ako ne pobjede obe onda ih mozemo otpisati za borbu u evropu. Dvomec sa Sirokim u kupu su dvije najbitnije utakmice u sezoni za nas, jer ako ih prodjemo onda 4. mjesto vjerovatno vodi u evropu.
Sutra Sarajevski derbi.
Pobjeda Zelje - Sarajevo ostaje na 4. mjestu
Nula - Sarajevo ostaje na istom mjestu, Zeljo jedan bod blize nas
Pobjeda Sarajeva - Zelju mozemo otpisati
Uglavnom nas ocekuje jedna jako teska utakmica u gostima, los teren, oni su u najboljoj formi u cijeloj ligi. 4 pobjede zaredom.
[PRIJAVE ZA POSUŠJE]
Klub navijača "Red Army" organizuje prevoz na gostovanje u Posušje. Cijena prevoza iznosi 15 KM. Broj mjesta je ograničen. Termini za prijavljivanje 19:00 - 22:00 od četvrtka do subote.
AGRESIVNO RODJENI !
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Niko nas ne može zeznuti, samo mi možemo sami sebe utopiti. Naime sutra kad abd odradimo Posušje kako treba i u srijedu Široki pobjedimo minimalno, opet krećemo prema vrhu tabele...Iskreno, volio bih da Sarajevo izgubi sutra u derbiju, ali bogami teško jer u Želji nema ko da da gol...ili se varam...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Koga sutra očekivat u vezi? Pršeš, Čaić, i Lohan? Ili rahmetli Emir Halilović...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Možda Pršeš - Čaić, a ispred njih, na mjestu Ede da igra Mlinarić. Emir Halilović mi izgleda kao neko ko može odigrati maksimalno dvadesetak minuta...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Vakat da nam posusje vrati one bodove sto su dobili za opstanak prosle godine 

Previše kritike za ovaj tim koji ima mane ali i drugi timovi imaju stotinu mana. Naša rak rana je pozicija stopera i krilo. Doslovno u napadu igramo s igračem manje kad je Asmir na travnjaku. Valjda će Denis odraditi svoje.
Široki izgubio, utiče to na psihu. Ne vidim načina da nas oni izbace u dvomeču.
Idemo Posušje odraditi, bodom bi bio zadovoljan.
Široki izgubio, utiče to na psihu. Ne vidim načina da nas oni izbace u dvomeču.
Idemo Posušje odraditi, bodom bi bio zadovoljan.
Republika Bosna i Hercegovina
- crveniratnik
- Kontakt:

Jel sramota ovog držati u ekipi? Ovakav igrač dobija redovno platu u Veležu, vodi se na pripreme u Antaliju i zauzima mjesto nekom mladom talentu? Šta je radio u Antaliji? Samo jeo u hotelu?
Pa jel moguce da mi nemamo neku vagu u klubu, da im se ne postave neke granice i optimalna kilaža u kojoj igrač mora biti? Zatjerati ovo odmah večeras. Mene stid i sramota, isto medo brundo medju njima. To nam je rezervni napadač.
DŽAFIĆU ODLAZI IZ SVETINJE
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
-
- Kontakt:
Uz to je star i bezveze igrač , ali to su Alagicevi i Fejini asovi iz rukava. On je skup (koliko sam cuo) i sada je taj raskid naravno isto tako skup, predpostavljam kao i Halilovic.Zato cemo istrpit do ljetacrveniratnik je napisao/la: ↑02 mar 2024, 22:13
Jel sramota ovog držati u ekipi? Ovakav igrač dobija redovno platu u Veležu, vodi se na pripreme u Antaliju i zauzima mjesto nekom mladom talentu? Šta je radio u Antaliji? Samo jeo u hotelu?
Pa jel moguce da mi nemamo neku vagu u klubu, da im se ne postave neke granice i optimalna kilaža u kojoj igrač mora biti? Zatjerati ovo odmah večeras. Mene stid i sramota, isto medo brundo medju njima. To nam je rezervni napadač.
DŽAFIĆU ODLAZI IZ SVETINJE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gdje se moze gledati utakmica danas na internetu?
Hercegovka loza,hašiš trava,neka živi Mostar naša država!
-
- Kontakt:
rdlivenekazivimostarr je napisao/la: ↑03 mar 2024, 13:34gdje se moze gledati utakmica danas na internetu?
Mostar u srcu, Velež do groba
nemas sta gledati ,grozni smo. bolje potpalit rostilj nego gledat ovu patnju.RASanticeva je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:12rdlivenekazivimostarr je napisao/la: ↑03 mar 2024, 13:34gdje se moze gledati utakmica danas na internetu?
-
- Kontakt:
Teren jeste loš alhp mi nemamo igru.Brzo gubimo lopte,nemamo kontrolu na sredini terena i sve u svemu loše.Nadam se nekakvoj promjeni.Ako ništa da i kaznimo za propuštenu šansu koju nisu realizirali. 

-
- Kontakt:
Samo nek neko još nešto napiše protiv Ede Vehabovića!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- Bazinga12345
- Kontakt:
Prespora nam je sredina bez njega, lagano nas preskaču. On napada kao osica, dok Halilović nakon izgubljene lopte šeta. Pritom nisu dali upotrebljivu loptu naprijed.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
ama dosli igrat na nulu ko i u modrici. alo udje frljoka dobro i jest
-
- Kontakt:
Mi kakimo po stoperima, 2 pasa nismo svezali, a ni u prosloj nismo briljirali sa igrom nekom i taktikom. Posusje je vrlo dobra i skolovana ekipa, disciplina na mjestu ali su bolji od nas sada
-
- Kontakt:
Brate preslabi smo na sredini.Edo iako ima 50kg ima znanje i muda do poda.Bazinga12345 je napisao/la: ↑03 mar 2024, 14:36Prespora nam je sredina bez njega, lagano nas preskaču. On napada kao osica, dok Halilović nakon izgubljene lopte šeta. Pritom nisu dali upotrebljivu loptu naprijed.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Uzas, sta je ovo
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.