FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

jubitubi
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la jubitubi » 24 apr 2011, 21:45

krivajaš je napisao/la: Ti očigledno nogomet pratiš zadnje dvije godine, i usudiš se reći tako nešto za Želju,najuspješniji,najpoznatiji i najtrofejniji klub u BiH. Pogledaj malo historiju svog kluba, godinama ste tavorili u drugoj ligi, ulazili pa ispadali i opet iznova. Sad kada vas je tatica pogurao milionima da nešto osvojite daješ sebi za pravo da tako govoriš za najbolji klub koji je naša država ikada imala, a zaboravljaš vaša ispadanja iz lige i seljakluk i fašizam kojim ste godinama sljedbenici bili a i danas ostali, sa poznatim parolama i prekidima utakmica. Vas čeka sudbina Modriče, Leotara i sličnih klubova, opet će te vi s BSK-om gradske derbije igrati, stoga uživajte u svojih 5 minuta slave, jer nećete još dugo. A Željo, trebate mirno stajati kada se ime Želje spomene!
Pa neka smo tavorili po drugim ligama!Tavorili smo jer smo igrali posteno,jer nismo spustali svoj nivo,nismo se nikome prilagodjavali,nismo imali svoje ljude!A taj tvoj najuspjesniji,najpoznatiji i najtrofejniji klub je odigrao jedan mec,zbog kojeg se poklopi tim usima svojim,i bolje ti je cuti!Jer veliki klubovi ne rade to sto ste vi uradili!

Koji tatica,tatica Dodik?!Borac je kada je ispadao veci budzet imao,sada ima skoro duplo manji!Tako da i tu cuti,o stvarima koje ne znas.Za tvoju informaciju Dodik navija za Partizan,i ima svoj klub Igokeu u koju ulaze sve zivo,i nema nikakve veze s Borcem,niti ga iko voli!

Fasizam,kazes?!?!Pa znas li ti da je najvise Srba pobijeno pod okriljem tog fasizma i nacizma,znas li ti koliko se Srba borilo protiv toga,sta pricas ti covjece,kako te nije sramota?

Nas ceka sudbina Modrice,i Leotara?Pa i ne znam bas,Banjaluka je ipak glavni grad RS,sa 300 000 stanovnika,cisto sumnjam da smo bas na istom nivou.A to sto smo ti trn u oku,to je vec tvoja stvar,a Borac ce zivjeti i prebijati ovom ligom u buducnosti.

Ustani kada pricas o Borcu,ustani.

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 24 apr 2011, 21:53

Jubitubi,nemoj se nervirati,ne moze ni to njihovo vjecno trajati,morace neki dokazi isplivati,pa vec 6 godina od Zepca oni mesetare,a od prosle godine i povratka NB je sve to vec preslo granice dobrog ukusa i izaziva na povracanje!
Uvjeren sam da ce Uefa to uskoro izbaciti u nizi rang gdje im je i mjesto,pa kad odluce da igraju fudbal na zelenom terenu a ne uticajem u Savezu,sudijskoj organizaciji i dogovaranju sa kriminalizovanim upravama jos nekih klubova,neka se vrate,za par godina u Premijer Ligu.
Nicija nije do zore sjala,pa nece ni njihova,ili-mozes kako hoces,ali ne mozes dokle hoces!
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 24 apr 2011, 22:03

krivajaš je napisao/la:
Denis Ispušlić je napisao/la:Ma pusti te njihove price,ali nazalost realnost je da i takvi timovi kao Zeljeznicar egzistiraju u ovoj ligi,nazalost!
Ti očigledno nogomet pratiš zadnje dvije godine, i usudiš se reći tako nešto za Želju,najuspješniji,najpoznatiji i najtrofejniji klub u BiH. Pogledaj malo historiju svog kluba, godinama ste tavorili u drugoj ligi, ulazili pa ispadali i opet iznova. Sad kada vas je tatica pogurao milionima da nešto osvojite daješ sebi za pravo da tako govoriš za najbolji klub koji je naša država ikada imala, a zaboravljaš vaša ispadanja iz lige i seljakluk i fašizam kojim ste godinama sljedbenici bili a i danas ostali, sa poznatim parolama i prekidima utakmica. Vas čeka sudbina Modriče, Leotara i sličnih klubova, opet će te vi s BSK-om gradske derbije igrati, stoga uživajte u svojih 5 minuta slave, jer nećete još dugo. A Željo, trebate mirno stajati kada se ime Želje spomene!
Па ово $ " & са стране % " " повјеровао " ?...
Ајој, $ $ ?...

Па не зове се & / :lol:
/ ?...

П.С. $ " је за " :"? ? не" :o
Let's go, Fighter!

"!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 apr 2011, 22:06

jubitubi je napisao/la:
Buddy je napisao/la:Znam, ali sa smajlijem mogu lakse iskazat koliko si smijesan
Svaki ti je post neko opravdanje vasih penala i trazenje neke pravde, a nas (skoro)svaki penal za tebe je ne postojeci i svaki je promjenio tok igre, mi lopovi mi kupujemo bla bla bla.
Lp
Nije tacno.Ja ako nisam objektivan,nije niko.I sta tu palamudis bezveze.I vi isto kada god je Borac uvaljivao golove u 90+,govorili kupio,igra se dok Borac ne pobjedi,i slicne stvari.
Kako nije ubi nas na nasu temu o ovom zadnjem penalu. Isfrustrirani navijaci ce uvijek tako reagirat, ko sto i vi to sada radite. Mi koliko god da gubimo vi opet ne mozete otici u tu dvocifrenu bodovnu prednost i to vas nervira( neke cak toliko da i znaju opsovat) :mrgreen:

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 24 apr 2011, 22:11

Mi koliko god da gubimo vi opet ne mozete otici u tu dvocifrenu bodovnu prednost i to vas nervira( neke cak toliko da i znaju opsovat)
Da ne radite to sto radite,mi bismo imali 25 bodova vise od vas,a vi biste bili negdje deseti ili jedanaesti,jer je svakome dobronamjernom jasno da vam je tu mjesto,posto su od vas bolji i FKS,i Zrinjski i Siroki i Celik i Sloboda i Olimpik, i da ne mozete skoro nikoga pobjediti posteno a to su pokazali i primjeri Slobode i Sirokog,koji vam nisu htjeli pustiti....Zato i kazem da nema srece ovdje dok vas ne izbace u Trecu ligu.
ŽEPČE 2005.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 apr 2011, 22:14

Denis Ispušlić je napisao/la:
Mi koliko god da gubimo vi opet ne mozete otici u tu dvocifrenu bodovnu prednost i to vas nervira( neke cak toliko da i znaju opsovat)
Da ne radite to sto radite,mi bismo imali 25 bodova vise od vas,a vi biste bili negdje deseti ili jedanaesti,jer je svakome dobronamjernom jasno da vam je tu mjesto,posto su od vas bolji i FKS,i Zrinjski i Siroki i Celik i Sloboda i Olimpik, i da ne mozete skoro nikoga pobjediti posteno a to su pokazali i primjeri Slobode i Sirokog,koji vam nisu htjeli pustiti....Zato i kazem da nema srece ovdje dok vas ne izbace u Trecu ligu.
Je li i Borac pustio u kupu ove sezone i prvenstvu prošle??
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 apr 2011, 22:16

Denis Ispušlić je napisao/la:
Da ne radite to sto radite,mi bismo imali 25 bodova vise od vas,a vi biste bili negdje deseti ili jedanaesti,jer je svakome dobronamjernom jasno da vam je tu mjesto i da ne mozete skoro nikoga pobjediti posteno a to su pokazali i primjeri Slobode i Sirokog,koji vam nisu htjeli pustiti....Zato i kazem da nema srece ovdje dok vas ne izbace u Trecu ligu.
Niste nam ni vi htjeli pustit pa popusite 3:0. Nije nam Široki na pecari htio pustit pa mi prodjosmo u finale(ne mozes reci da penal nije bio!). Nije nam Leotar htio pustit pa popusise, Drina isto itd.

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 24 apr 2011, 22:18

jubitubi je napisao/la:
krivajaš je napisao/la: Ti očigledno nogomet pratiš zadnje dvije godine, i usudiš se reći tako nešto za Želju,najuspješniji,najpoznatiji i najtrofejniji klub u BiH. Pogledaj malo historiju svog kluba, godinama ste tavorili u drugoj ligi, ulazili pa ispadali i opet iznova. Sad kada vas je tatica pogurao milionima da nešto osvojite daješ sebi za pravo da tako govoriš za najbolji klub koji je naša država ikada imala, a zaboravljaš vaša ispadanja iz lige i seljakluk i fašizam kojim ste godinama sljedbenici bili a i danas ostali, sa poznatim parolama i prekidima utakmica. Vas čeka sudbina Modriče, Leotara i sličnih klubova, opet će te vi s BSK-om gradske derbije igrati, stoga uživajte u svojih 5 minuta slave, jer nećete još dugo. A Željo, trebate mirno stajati kada se ime Želje spomene!
Pa neka smo tavorili po drugim ligama!Tavorili smo jer smo igrali posteno,jer nismo spustali svoj nivo,nismo se nikome prilagodjavali,nismo imali svoje ljude!A taj tvoj najuspjesniji,najpoznatiji i najtrofejniji klub je odigrao jedan mec,zbog kojeg se poklopi tim usima svojim,i bolje ti je cuti!Jer veliki klubovi ne rade to sto ste vi uradili!

Koji tatica,tatica Dodik?!Borac je kada je ispadao veci budzet imao,sada ima skoro duplo manji!Tako da i tu cuti,o stvarima koje ne znas.Za tvoju informaciju Dodik navija za Partizan,i ima svoj klub Igokeu u koju ulaze sve zivo,i nema nikakve veze s Borcem,niti ga iko voli!

Fasizam,kazes?!?!Pa znas li ti da je najvise Srba pobijeno pod okriljem tog fasizma i nacizma,znas li ti koliko se Srba borilo protiv toga,sta pricas ti covjece,kako te nije sramota?

Nas ceka sudbina Modrice,i Leotara?Pa i ne znam bas,Banjaluka je ipak glavni grad RS,sa 300 000 stanovnika,cisto sumnjam da smo bas na istom nivou.A to sto smo ti trn u oku,to je vec tvoja stvar,a Borac ce zivjeti i prebijati ovom ligom u buducnosti.

Ustani kada pricas o Borcu,ustani.
Tavorili ste po drugim ligama i opet će te tavoriti, vjeruj, to je vaša sudbina. Zašto da se poklopim, zbog preokreta nakon 2 : 0, jel ti nikad nisi vidio da jedna ekipa preokrene taj rezultat???? i tebi je tu sumnjivo, a nije ti sumnjivo što ste 90% utakmica dobili sa 1:0, i ko vam je šta rekao, Željo je veliki klub, i ovaj preokret ti ne treba biti sumnjiv jer to rade samo veliki klubovi, a pošto Borac to nije onda te razumijem u potpunosti.
Fašistička politika ili politika Draže Mihajloviča je jedno te isto, a pjesme pomenutog "đenerala" ne prestajete pjevati, stoga zapitaj se koga treba biti sramota!
A meni Borac nije trn u oku, ja taj klub zaista poštujem ali zbog takvih kao što si ti i treba da bude u drrugoj ligi, jer jarane, poštuj druge da bi i tebe poštovali, mada čisto sumnjam da ti znaš šta znači riječ poštenje, jer da znaš ne bi tako govorio o najboljem klubu u jedinoj nam državi! No dobro, sto ljudi sto ćudi... :oops:
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 24 apr 2011, 22:19

[youtube][/youtube]

' & ово " $ " - " " $ ' ". А $ се зна & је ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 24 apr 2011, 22:22

Moj zahtjev i apel da se Zeljeznicar,Leotar i Velez izbace u Trecu Ligu je u cilju napretka i prosperiteta BH fudbala i treba da bude nauk svima,da se ne moze nista na silu i prevarama,tako da ne vidim razloga da neko prijavljuje postove!
Budite uvjereni da bi bez tih klubova ova liga bila najbolja u regionu!
Zadnja izmjena: Denis Ispušlić, dana/u 24 apr 2011, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
ŽEPČE 2005.

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 24 apr 2011, 22:22

drinin vuk je napisao/la:[youtube][/youtube]

' & ово " $ " - " " $ ' ". А $ се зна & је ".
OPET??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 24 apr 2011, 22:24

Denis Ispušlić je napisao/la:Moj zahtjev i apel da se Zeljeznicar,Leotar i Velez izbace u Trecu Ligu je u cilju napretka i prosperiteta BH fudbala i treba da bude nauk svima,da se ne moze nista na silu i prevarama,tako da ne vidim razloga da neko prijavljuje postove!
Budite uvjereni da bi bez tih klubova ova liga bila najbolja u regionu!
Koji si ti panglu, to je za nepovjerovat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 apr 2011, 22:25

Denis Ispušlić je napisao/la:Moj zahtjev i apel da se Zeljeznicar,Leotar i Velez izbace u Trecu Ligu je u cilju napretka i prpsperiteta BH fudbala i treba da bude nauk svima,da se ne moze nista na silu i prevarama,tako da ne vidim razloga da neko prijavljuje postove!
Budite uvjereni da bi tada ova liga bila najbolja u regionu!
Ja bi tebe za predsjednika saveza :lol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 24 apr 2011, 22:27

krivajaš je napisao/la: Tavorili ste po drugim ligama i opet će te tavoriti, vjeruj, to je vaša sudbina. Zašto da se poklopim, zbog preokreta nakon 2 : 0, jel ti nikad nisi vidio da jedna ekipa preokrene taj rezultat???? i tebi je tu sumnjivo, a nije ti sumnjivo što ste 90% utakmica dobili sa 1:0, i ko vam je šta rekao, Željo je veliki klub, i ovaj preokret ti ne treba biti sumnjiv jer to rade samo veliki klubovi, a pošto Borac to nije onda te razumijem u potpunosti.
Fašistička politika ili politika Draže Mihajloviča je jedno te isto, a pjesme pomenutog "đenerala" ne prestajete pjevati, stoga zapitaj se koga treba biti sramota!
A meni Borac nije trn u oku, ja taj klub zaista poštujem ali zbog takvih kao što si ti i treba da bude u drrugoj ligi, jer jarane, poštuj druge da bi i tebe poštovali, mada čisto sumnjam da ti znaš šta znači riječ poštenje, jer da znaš ne bi tako govorio o najboljem klubu u jedinoj nam državi! No dobro, sto ljudi sto ćudi... :oops:
Ti znas sta je nasa sudbina...E moj krivajas,prosla su vremena kad je Borac bio zrtveno jagnje,kada je Borca **** ko je htio,nema vise toga!Krenuli smo rasti u zdrav kolektiv,i to pokazuju zadnje 3 sezone u kojima smo u samom vrhu tabele,u kojima rusimo sve rekorde i tradicije!Tako da se tjesi ti,ali Borca vise nikad neces vidjeti u drugoj ligi,nikad!

Sto se tice utakmice,ne mislim na sinocnu,vec onu protiv Zepca!Ali ne sjecas se ti,lako je sramotu zaboraviti...U vi veliki klub?!Ne bi bas rekao.Imate manire klubova kao sto su Orasje,Posusje,Travnik,a i po mesarstvu niste daleko od ovog zadnjeg.

Sto se Draze tice,covjek dobio orden za borbu protiv nacista...Malo skolovanja.

Ne da mi se vise razglabati s tobom.

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 24 apr 2011, 22:30

Bili su i veci od vas u trecoj ligi,cak i cetvrtoj,kao Fiorentina prije par godina.

Inace,bez vaseg izbacivanja, ne vidim drugog nacina za ozdravljenje naseg fudbala,cak se ni tituli ne radujem toliko dok u Ligi postoje timovi kao Zeljeznicar,Velez ili Leotar. Sta ce mi takva titula iz lige kojoj se ljudi smiju raznoraznim predstavama.

Hocu postenu ligu sa postenim klubovima,i tek onda bi titula imala pravu draz,stadioni bi bili puni (nisu ljudi budale da ih mozete varati), a nasi klubovi se vise ne bi brukali po pretkolima!
ŽEPČE 2005.

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 24 apr 2011, 22:33

? је & $ $ " " " & - $ $ ' $...

$ су " ? " ?, па $ $ ? $,, " $ " ' ? у $ ?, па то " ? %...
$ "!
Let's go, Fighter!

"!

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 24 apr 2011, 22:39

jubitubi je napisao/la:
krivajaš je napisao/la: Tavorili ste po drugim ligama i opet će te tavoriti, vjeruj, to je vaša sudbina. Zašto da se poklopim, zbog preokreta nakon 2 : 0, jel ti nikad nisi vidio da jedna ekipa preokrene taj rezultat???? i tebi je tu sumnjivo, a nije ti sumnjivo što ste 90% utakmica dobili sa 1:0, i ko vam je šta rekao, Željo je veliki klub, i ovaj preokret ti ne treba biti sumnjiv jer to rade samo veliki klubovi, a pošto Borac to nije onda te razumijem u potpunosti.
Ti znas sta je nasa sudbina...E moj krivajas,prosla su vremena kad je Borac bio zrtveno jagnje,kada je Borca **** ko je htio,nema vise toga!Krenuli smo rasti u zdrav kolektiv,i to pokazuju zadnje 3 sezone u kojima smo u samom vrhu tabele,u kojima rusimo sve rekorde i tradicije!Tako da se tjesi ti,ali Borca vise nikad neces vidjeti u drugoj ligi,nikad!

Sto se tice utakmice,ne mislim na sinocnu,vec onu protiv Zepca!Ali ne sjecas se ti,lako je sramotu zaboraviti...U vi veliki klub?!Ne bi bas rekao.Imate manire klubova kao sto su Orasje,Posusje,Travnik,a i po mesarstvu niste daleko od ovog zadnjeg.

Sto se Draze tice,covjek dobio orden za borbu protiv nacista...Malo skolovanja.

Ne da mi se vise razglabati s tobom.
Nek se ti zato sjećaš utakmice sa Žepčem, dobro si informisan najboljim klubom,al malo bolje se informiši o svom klubu! Krenuli ste rasti u zdrav kolektiv! :lol: :lol: :lol: :lol: Nisam vas prepozno, zdrav kolektiv pa 90% pobjeda od 1:0, vi ko Juventus nekada hebo te! Koje ste vi rekorde i tradicije srušili za dvije godine da mi je znati, ne stvara se tradicija za dvije godine, saznat ćeš to uskoro kad vam BSK opet bude glavni rival za ulazak u PL. A to za Dražu je suvišno bilo šta kazati....!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 24 apr 2011, 22:40

? je napisao/la:? је & $ $ " " " & - $ $ ' $...

$ су " ? " ?, па $ $ ? $,, " $ " ' ? у $ ?, па то " ? %...
$ "!
Leotar ima barem jednu titulu, a koliko ono vi ? :lol:

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 24 apr 2011, 22:47

Penal, koji je u PSIHOLOSKOM (i nijednom drugom) aspektu preokrenuo utakmicu sinoc, jeste sumnjiv (samo sumnjiv, kontakta je bilo i to je neosprovio, ja ga ne bi svirao, sudije jeste, kraj price) , no svirale su se u ovoj ligi i gore stvari. Naglasavam opet u psiholoskom i ni u jednom drugom aspektu. Ne sjecam se nesto da je neko uletio s motornom pilom pa igracima Veleza rezao noge dok se penal izvodio. I nakon penala su imali vodstvo, ko im je kriv sto ga nisu znali sacuvati. Borcevci, vi o sudjenju ne pricajte, nikada i nikome, svasta se i u BL sviralo. A vi što pod zastavom FK Borca , klub iz glavnog grada nazivate seljackim i primitivnim, samo pokazuje koliko ste ustvari jadni i napaceni, koliko vam je Zeljo trn u oku i koliki strah imate od istog, cak i kada smo na tabeli velikih 7 bodova iza vas. Kladim se da par vas sto nas nazvaste seljacima i kako vec sve ne , uopste niste Banjalucani, vec ste Bog sami zna odakle sljegli u taj grad, te se trudite poistovjetit sa gradskom rajom. Ne brinite, sace klizista oko Banja Luke nastat, eto zemlje za seljacima u grad ;). Sportski pozdrav svim navijacima Banjalucanima koji navijaju za Borac ;)

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 24 apr 2011, 23:19

Za Zelju se vjerovatno i navija samo po takvim sredinama,a u Sarajevu pretpostavljam uglavnom za FK Sarajevo. Nije ni cudo sto je njemu ovaj kriminalizovani Zeljo vrh fudbala! :D
ŽEPČE 2005.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.