Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Da si ti meni zdrav i živ, to se od jučer zna, samo da malo čitaš ovaj forum i sam bi to znao

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- harebianconero
- Kontakt:
Ma citav svaki post sto se posta, al eto tek sam ustao maloprije pa zaboravio valjda ..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
@Baudolino
Dobro dosao!
Pa da veceras slavimo pobjedu, aBd...
Forza Juve!
Dobro dosao!
Forza Juve!
Dobrodošlica novom članu.... što nas ima...
Večeras je derbi. Svi znamo kakve su to tekme... nema favorita, nikad ga nije ni bilo.. sve je moguće i sve opcije su u igri...
Moja želja je da pobijedi naš Juve, da im zabijemo još jedan kolac u srce i njima i njihovim simpatizerima, da ostanemo u vrhu tabele i tako nastavimo san o još jednoj tituli Juventusa...
To možemo, imamo ekipu sposobnu za to, ne samo zbog njihovih rezultata nedavnih nego prvenstveno zbog naših igara i predstava na zelenom terenu.
Uvijek smo im bili izrazito težak gost, pa neka se ta tradicija nastavi i večeras, bio bih istog mišljenja da su u najjačem sastavu i da im je mourinho na klupi...
Vidim na drugim temama se opet spominje glagol ''rubare'' u glavnim ulogama nekih drugih protagonista koji se sastali nisu sa titulom 20 i kusur godina, a večeras će kao navijati za inter protiv Juvea, opet neki drugi zakopavaju ratne sjekire da bi se okrenuli kontra nas, ne treba to da vas čudi moja bijelo-crna braćo, kompleksaša je uvijek bilo i biće ih dok je svijeta i vijeka, idemo večeras zmijama zgnječiti glavu, a doći će i oni drugi na red, znam da su nestrpljivi, nisu dobili po bulji već neko vrijeme, zagorilo je to, valja ih dobro podmazati...
Sudije će biti na strani žohara milanskih večeras vjerovatno ali nemojmo se brinuti.. kolac u srce pa neka svira selu svom..
FORZA JUVE
Ako im zapaprimo večeras zovem turu diskoteci
Večeras je derbi. Svi znamo kakve su to tekme... nema favorita, nikad ga nije ni bilo.. sve je moguće i sve opcije su u igri...
Moja želja je da pobijedi naš Juve, da im zabijemo još jedan kolac u srce i njima i njihovim simpatizerima, da ostanemo u vrhu tabele i tako nastavimo san o još jednoj tituli Juventusa...
To možemo, imamo ekipu sposobnu za to, ne samo zbog njihovih rezultata nedavnih nego prvenstveno zbog naših igara i predstava na zelenom terenu.
Uvijek smo im bili izrazito težak gost, pa neka se ta tradicija nastavi i večeras, bio bih istog mišljenja da su u najjačem sastavu i da im je mourinho na klupi...
Vidim na drugim temama se opet spominje glagol ''rubare'' u glavnim ulogama nekih drugih protagonista koji se sastali nisu sa titulom 20 i kusur godina, a večeras će kao navijati za inter protiv Juvea, opet neki drugi zakopavaju ratne sjekire da bi se okrenuli kontra nas, ne treba to da vas čudi moja bijelo-crna braćo, kompleksaša je uvijek bilo i biće ih dok je svijeta i vijeka, idemo večeras zmijama zgnječiti glavu, a doći će i oni drugi na red, znam da su nestrpljivi, nisu dobili po bulji već neko vrijeme, zagorilo je to, valja ih dobro podmazati...
Sudije će biti na strani žohara milanskih večeras vjerovatno ali nemojmo se brinuti.. kolac u srce pa neka svira selu svom..
FORZA JUVE
Ako im zapaprimo večeras zovem turu diskoteci
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hehe odmah se stvara podloga ukoliko jedna ekipa izgubi 
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Matri daje prvi gol, Juve 2 na 5KM, 100 dobitak 
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Pustite ovog wardena dokazanog provokator, koji se uvijek pravi pametan. Nemojte mu bezveze odgovorati, jer takvi ne zaslužuju pažnju
!
JUVENTUS (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Chiellini; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic.
A disp.: Storari, De Ceglie, Pazienza, Estigarribia, Krasic, Quagliarella, Del Piero. All.: Conte.
Squalificati: nessuno
Indisponibili: Iaquinta, Giaccherini
Ovdje vidim Buffon na golu, jel to znači da ipak brani večeras
? Elije nema ni na klupi, možda je tako i bolje, jer ne treba eksperimentisati u derbiju!
JUVENTUS (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Chiellini; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic.
A disp.: Storari, De Ceglie, Pazienza, Estigarribia, Krasic, Quagliarella, Del Piero. All.: Conte.
Ovdje vidim Buffon na golu, jel to znači da ipak brani večeras
Hvala Bogu, ocistise temu, bas, valja kada neko ima kontrolu, pa bio to i forum.
Gledam, koeficijenti na nekim kladionicam su tu negdje. Neznatna prednost interu, i ako smo gosti. Volio bih gledat utakmicu na vecem tv, a niko iz Bih ne prenosu seria a. Prije, HTV, je uvijek prenosio derbi utakmice a sada mi preostaje internet.
Lijepa vijest je Povratak, Gigia
. Puno sigurnije, bar na prvi pogled, izgleda kada je on u timu...
Gledam, koeficijenti na nekim kladionicam su tu negdje. Neznatna prednost interu, i ako smo gosti. Volio bih gledat utakmicu na vecem tv, a niko iz Bih ne prenosu seria a. Prije, HTV, je uvijek prenosio derbi utakmice a sada mi preostaje internet.
Veliki came back Krasica na klupu, nakon odgledane tekme sa tribina. Prosle godine, bio je ne zaustavljiv jer mu nisi skontali arsenal. Mogao bi veceras, ako udje, da proradijuventus 0244 je napisao/la:UVENTUS (4-3-3): Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Chiellini; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Matri, Vucinic.
Lijepa vijest je Povratak, Gigia
- SoloJuve26
- Kontakt:
Veceras dobivamo smradove u sred smrada
.. Imam osjecaj da bi ovo mogla biti Vucinicova noc, nadam se barem 2 gola od njega. Marchisio treba da igra ko sto je dosada igro, a Vidal ce da sredi Sneijdera bez problema
..
Baudolino
Dobro doso..
sve nas vise i vise neka neka
Baudolino
Dobro doso..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Interista pezzo di merda!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Krasic opet na tribinama
Gdje si to vidio. Po onom sastavu od ranije, na klupi je :/harebianconero je napisao/la:Krasic opet na tribinama
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- harebianconero
- Kontakt:
Pogledaj na temi od merdista (intera), ima slika formacije ...Soni je napisao/la:Gdje si to vidio. Po onom sastavu od ranije, na klupi je :/harebianconero je napisao/la:Krasic opet na tribinama
Ne vjerujem ja njima nista
Tamo je Elia na klupi, a ovdje ga nema. Vidjet cemo...
Ne vjerujem ja njima nista
Tamo je Elia na klupi, a ovdje ga nema. Vidjet cemo...
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Na klupi je Krasić večeras!
Ž '21!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I predsjenik Angelli u svlačionici da malo naloži igrače, neka treba tako, mene već neka trema hvata
Marchisio treba biti oprezan, ukoliko dobije žuti neće igrati protiv Napolija, a znamo da nam je on itekako važan igrač na sredini terena...
Marchisio treba biti oprezan, ukoliko dobije žuti neće igrati protiv Napolija, a znamo da nam je on itekako važan igrač na sredini terena...
Ž '21!
prije svega hvala svima na toploj dobrodoslici!
a sto se tice utakmice...mislim da ce biti jako,jako tesko.ipak inter se mora vaditi na nama jer su na losoj poziciji.dakle sve se polako vraca na staro:)
jos plus rezultat iz rima stavlja juve malo pod pritisak.no sve u svemu bit ce zanimljivo vidjeti kako ce ekipa reagovati.u slucaju poraza ne treba praviti tragediju jer svaka ekipa ima pad,pa je pitanje samo kada ce doci i koliko ce trajati.nadam se da to veceras nece biti slucaj.
cuvajte zivce veceras:)
a sto se tice utakmice...mislim da ce biti jako,jako tesko.ipak inter se mora vaditi na nama jer su na losoj poziciji.dakle sve se polako vraca na staro:)
jos plus rezultat iz rima stavlja juve malo pod pritisak.no sve u svemu bit ce zanimljivo vidjeti kako ce ekipa reagovati.u slucaju poraza ne treba praviti tragediju jer svaka ekipa ima pad,pa je pitanje samo kada ce doci i koliko ce trajati.nadam se da to veceras nece biti slucaj.
cuvajte zivce veceras:)
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gdje su mi oni saigrači sa ss.ba lige!?
Koji sam ja peh, tamam ja budem jedini koji je pogodio rezultat i trebam da donesem 3 boda, oni ponove rezultate i bude registrovano službenim rezultatom na kraju...
Koji sam ja peh, tamam ja budem jedini koji je pogodio rezultat i trebam da donesem 3 boda, oni ponove rezultate i bude registrovano službenim rezultatom na kraju...
Ž '21!
Opusti se, kakva trema.Bianconeri1988 je napisao/la:I predsjenik Angelli u svlačionici da malo naloži igrače, neka treba tako, mene već neka trema hvata![]()
K'o da igramo protiv kakvog ozbiljnijeg kluba
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.