Harose pobrini se ti za ovog.Ziko je napisao/la:Ko god da je normalan i i zdravog razuma treba da osudi vandalski čin napad na čovjeka koji radi svoj posao,a da ne govorimo o sramoti koju je nanio reprezentaciji BIH njenom ugledu,jer ipak on je bio kapiten i selektor u sjeni.....Motokultivator je napisao/la:
![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: AW: Emir Spahić
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Ne zanimaju me te baze, smatram da i jedni i drugi prave konceptualnu grešku, totalno je irelevantno na kojoj je ko strani.Virtu4l je napisao/la: S tim da se baza jednih rapidno širi, a drugih je sve manje, a ti procijeni koji su 'jedni', a koji 'drugi'.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Virtu4l je pravi manipulator, Chinaglia poceo njegovim stopama. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Chinaglia je uvijek pisao nevidjene gluposti. Evo vidim neki dan je imao obraza Pjanica nazvat ciganom.Nerminovic je napisao/la:Virtu4l je pravi manipulator, Chinaglia poceo njegovim stopama.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 14 apr 2015, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I Pjanica ne vole obojica.Nerminovic je napisao/la:Virtu4l je pravi manipulator, Chinaglia poceo njegovim stopama.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
Nerminovic
- Kontakt:
Eksperti to nazivaju kao The Virtu4lizmos effect kuknjava kuknjava kuknjavaGreivis je napisao/la:I Pjanica ne vole obojica.Nerminovic je napisao/la:Virtu4l je pravi manipulator, Chinaglia poceo njegovim stopama.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
To i dalje ne mjenja činjenicu da ste i jedni i drugi veoma pristrasni.Virtu4l je napisao/la:S tim da se baza jednih rapidno širi, a drugih je sve manje, a ti procijeni koji su 'jedni', a koji 'drugi'.DukeOfWellington je napisao/la:Ovom temom vri hrpetina, de facto lager ostrašćenih komentara i svaka potencijalno suvisla rasprava na ovoj temi nema apsolutno nikakvu šansu da zaživi. Nema nikakve sumnje da će tako biti i ubuduće.
Mada ne vjerujem da su te ptice selice zauvijek otišle na jug ili ti na drugu stranu kako to ti želiš predstaviti, ustvari su samo kritizirali i osudili ono što je Spahić uradio. Što će reći da su oni za razliku od onih drugih koji su pljuvali i osporavali dotičnog i kad to nije zaslužio-ipak za kiflu objektivniji.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Igrac kao stvoren za Atletico Madrid bar jos jednu vrhunsku sezonu, ne bi me iznenadio free transfer u jorgandzije na ljeto...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
HarisHelic
- Kontakt:
Kapiten prdnuo u čabar. Imam osjecaj da je ovaj dubrovnik brat mu, koliko ga brani. 
Šuknu im ga Tino do rebara
Sigurno mu Spaha zaprijetio

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ja sam puno stariji od Emirova brata a mislim i da sam pametniji i pristojniji. Ne znam moze li se to reci za ljude koji pisu na nacin na koji ti napisa ovaj post. Dovoljno je procitati prve 3 rijeci i ne treba puno komentirati ovaj tvoj visoko moralni rad a i mjerodavnost za komentar.HarisHelic je napisao/la:Kapiten prdnuo u čabar. Imam osjecaj da je ovaj dubrovnik brat mu, koliko ga brani.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 15 apr 2015, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Pristojan momak, sta se cudis? Tako bi svaki reprezentativac trebao, ipak je Spaha dosta ucinio za sve njih.rishaaa je napisao/la:Šuknu im ga Tino do rebaraSigurno mu Spaha zaprijetio
![]()
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
Cartman je napisao/la:Emir je napravio gresku, nema tu sta puno pricat. Ali svako moze pogrijesit i svakoga mogu emocije ponjet, ali tu su dezurni zlobnici Sarma, Chinaglia i njima slicni da likuju. Jedva su docekali ovo. Virto barem palamudi o Spahi stalno, a ne samo kad se nesto ovako desi.
Ja sam davno formirao mišljenje o Spahiću i ono se neće nikad promjeniti niti će mi par njegovih iznad prosječnih utakmica zamazati oči.Nisam od onih koji preko noći mjenjaju mišljenja.
A za mišljenja ljubitelja lika i dijela Emira Spahića me lično zaboli neka stvar, i uopšte ne likujem nad ovom novonastalom situacijom.Znao sam da će se prije ili kasnije desiti neko sranje u režiji Spahića jer on bez toga ne može i onda se čudite zašto ga nazivaju kabadahijom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Motokultivator
- Kontakt:
Bas je tvoje mišljenje bitno
mozda u tvojoj kuci ali jadna je ta kuca..
Emir Spahic
Emir Spahic
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Re: AW: Emir Spahić
Bravo Tincek! Svi za kapitena!rishaaa je napisao/la:Šuknu im ga Tino do rebaraSigurno mu Spaha zaprijetio
![]()
Nego nadjel vise zastitar zube? Nek ga je iznabado kad je kocijas psovo i babo bi sine. Udri ga vuglom ne's na fakultet!
Coronados de gloria vivamos,
- badblueboylivno
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:nosio nas do uspjeha![]()
kad god su bile bitne tekme, on nas je ukopao, tako da je bolje reći da nas je nosio do neuspjeha
Hayley <3
Nebitno je tvoje mišljenje troleru.Motokultivator je napisao/la:Bas je tvoje mišljenje bitnomozda u tvojoj kuci ali jadna je ta kuca..
Emir Spahic
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Svi su super, samo NASI ne valjaju
S obzirom da tako razmisljamo, mi nikad necemo dostici svoj maximum... Kad budemo vise cijenili SVOJE, imat cemo dobru osnovu da bude nesto od ove napacene drzave..
S obzirom da tako razmisljamo, mi nikad necemo dostici svoj maximum... Kad budemo vise cijenili SVOJE, imat cemo dobru osnovu da bude nesto od ove napacene drzave..
- samo_lijevo
- Kontakt:
Tako je, cijeni ti osobe koji izbijaju zube neduznim ljudima. Bas cemo daleko dogurati sa tim razmisljanjem.
Nemoj slucajno osuditi takav postupak, ipak je nas.
Nemoj slucajno osuditi takav postupak, ipak je nas.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan, RaymondRed i 32 gosta.