NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

tropic
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la tropic » 28 avg 2024, 19:29

Jesu registrovani svi igraci za subotu?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 avg 2024, 19:41

tropic je napisao/la:
28 avg 2024, 19:29
Mamadov, Ristic i vjerovatno Mariagga nece biti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 28 avg 2024, 19:48

harden je napisao/la:
28 avg 2024, 19:41
tropic je napisao/la:
To je odprilike sve sto valja.

Adzem je fakat dobar trener i jako dobro poznaje ligu, malo je glupo ovo sportski direktor, sumnjam da ce biti jos dolazaka.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 avg 2024, 19:55

InatSilniBosanski je napisao/la:
28 avg 2024, 19:48
harden je napisao/la:
tropic je napisao/la:

Adzem je fakat dobar trener i jako dobro poznaje ligu, malo je glupo ovo sportski direktor, sumnjam da ce biti jos dolazaka.
Pa nadam se da nije ovo jedini prelazni rok kad ce on biti u klubu :mrgreen:

Igora treba zvati veceras odmah.

Vjerujem da ce za 2-3 kola biti jako vidljiv napredak u igri.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 28 avg 2024, 20:11

harden je napisao/la:
28 avg 2024, 19:55
28 avg 2024, 19:48
harden je napisao/la:

Pa nadam se da nije ovo jedini prelazni rok kad ce on biti u klubu :mrgreen:

Igora treba zvati veceras odmah.

Vjerujem da ce za 2-3 kola biti jako vidljiv napredak u igri.
Za Igora se slazem, ali Igor nece da bude dio ove price i ja ga razumijem, daj Boze ja bi presretan bio kad bi se Adzem zadrzao makar dvije sezone.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 avg 2024, 20:23

A sta je sa Mariagom

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 28 avg 2024, 20:27

Triper fasovao
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 28 avg 2024, 21:54

Adzem sugurno ima i veze i poznanstva bas me zanima reakcija kad skonta da sa ovom ekipom nista ne moze.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 28 avg 2024, 22:02

nebeskasila je napisao/la:
28 avg 2024, 20:23
A sta je sa Mariagom
Istekla boravisna.

Mariagga ,Mamadov i Ristic 99,9% nece igrati.

Ljuca bi trebao biti u zapisniku

Danas su igrali u sastavu.

Nanic

Ivos, Hadrovic, Ogboke, Victor

Smajlovic, Nuhanovic, Jasarevic

Hadzikadunic, Husovic

Harbas
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 avg 2024, 22:15

LloriS je napisao/la:
28 avg 2024, 22:02
A sta je sa Mariagom
Istekla boravisna.

Nanic

Hadzikadunic, Husovic

Harbas
Steta, dugo ce proci da svi budu dostupni.
Bojim se da bi mogli prosuti bodove u subotu. Trener je tek stigao, nadati se da ce ih probuditi

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 avg 2024, 23:01

LloriS je napisao/la:
28 avg 2024, 22:02
A sta je sa Mariagom
Istekla boravisna.

Nanic

Hadzikadunic, Husovic

Harbas
Rezerve bile bolje od ovih startera. Nadam se da ce Adzem skontati da Nuhanovic i Hadzikadunic ne mogu zajedno biti na terenu jer cemo igrati odbranu sa 8 igraca.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 avg 2024, 23:03

28 avg 2024, 21:54
Adzem sugurno ima i veze i poznanstva bas me zanima reakcija kad skonta da sa ovom ekipom nista ne moze.
Nek nam povuce par juniora Zelje sto zna da mogu igrati ovdje

Covjek danas dosao pola terena pokoseno pola nije, momak kosio dok nije poceo trening. Po terenu ona trava kako se kosilo, nije skupljao u korpu :urnebes:

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 28 avg 2024, 23:16

harden je napisao/la:
28 avg 2024, 23:03

Covjek danas dosao pola terena pokoseno pola nije, momak kosio dok nije poceo trening. Po terenu ona trava kako se kosilo, nije skupljao u korpu :urnebes:
On je blizak sa Turkovicem, taj Turkovic valja igrace svima i po Premijer ligi, da je Adzem doveden na vrijeme sigurno bi napravio dobru ekipu kazem ti.

Moras biti realan ja znam da ti volis ove momke, al ova ekipa je 0 bodova, Zara fali to se previse osjeti, plus zadnji vezni kojeg nemamo vec sigurno 5 godina da valja, u napadu i nekako mali Harbas nije los Bgm, al on nije spic nikako, Husovic je taraba zesca, Hadzi kakav god igrac je poteza steta velika pa nije imao glavu niti ce je kad imati, Bog sami zna dokle bi dogurao ovako ce mu citava mladost po barama proci. Spic nam isto nedostaje uz Mariaggu kojeg bi ja volio vidjeti i na krilu. Odbrana je malo reci uzas opet ce biti smijanja.

Sve u svemu paklen ga posao ceka zijanimol sad protiv Gorazda u qurcu smo zescem.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 28 avg 2024, 23:20

3 kola Nanin nije u stanju registrovati najbolje igrače ?! Druze moj ne znam kakav ti posao i firmu vodiš ali teško tim radnicima,za teren sam čuo i ja,javašluk i ne rad sve po starom.
Nanić će napustiti šupalj brod ali samo iz razloga jer ga ne zna zakrpiti...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 avg 2024, 23:31

Problema imamo previse, a Nanin se izgleda jos nije prihvatio posla, ne znam iskreno sta ceka. Nevjerovatno da se toliko ceka registrazija za Ristica. Ja nez sta je to tako. Milion nedostataka ima i vidi se nerad. Vidjecemo, protiv Gorazda mora biti pobjeda, bez ikakve price

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 28 avg 2024, 23:52

28 avg 2024, 23:31
Problema imamo previse, a Nanin se izgleda jos nije prihvatio posla, ne znam iskreno sta ceka. Nevjerovatno da se toliko ceka registrazija za Ristica. Ja nez sta je to tako. Milion nedostataka ima i vidi se nerad. Vidjecemo, protiv Gorazda mora biti pobjeda, bez ikakve price
Pa danas se kunes i uvjeravas nas da ce sve biti u redu poslije sporazuma nocas ne znas ni ti, do sutra mozda budemo prvaci :?:
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 avg 2024, 00:11

28 avg 2024, 23:52
28 avg 2024, 23:31
Pa danas se kunes i uvjeravas nas da ce sve biti u redu poslije sporazuma nocas ne znas ni ti, do sutra mozda budemo prvaci :?:
Pa uvijek se nadam boljem za Jedinstvo, i uvijek cu imati nadu, pokusavam uvijek biti optimista. Ali ako nesto ne valja , uvijek cu to reci i biti realan. Rekao sam da ceka ugovor i 15.09 bi trebao potpisati sve, pa poslije toga cemo moci reci da li klub ide na bolje ili ne, naravno kroz par mjeseci.
Logika da je problem registracija igraca, da ne smijemo kiksati kuci iako nece biti lako pobijediti. Ali nasao je trenera dok je vidio da ovo ne ide sa ovim. Nije cekao sedam poraza. I doveo je dobrog trenera.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 avg 2024, 01:49

28 avg 2024, 23:16
harden je napisao/la:
28 avg 2024, 23:03

On je blizak sa Turkovicem, taj Turkovic valja igrace svima i po Premijer ligi, da je Adzem doveden na vrijeme sigurno bi napravio dobru ekipu kazem ti.

Moras biti realan ja znam da ti volis ove momke, al ova ekipa je 0 bodova, Zara fali to se previse osjeti, plus zadnji vezni kojeg nemamo vec sigurno 5 godina da valja, u napadu i nekako mali Harbas nije los Bgm, al on nije spic nikako, Husovic je taraba zesca, Hadzi kakav god igrac je poteza steta velika pa nije imao glavu niti ce je kad imati, Bog sami zna dokle bi dogurao ovako ce mu citava mladost po barama proci. Spic nam isto nedostaje uz Mariaggu kojeg bi ja volio vidjeti i na krilu. Odbrana je malo reci uzas opet ce biti smijanja.

Sve u svemu paklen ga posao ceka zijanimol sad protiv Gorazda u qurcu smo zescem.
Daj da utegnemo ove igrace i kad iz svakog izvucemo 100 posto onda cemo moci dati neki sud. Sa mjesec dana loseg treninga naravno da niko ne valja.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 29 avg 2024, 10:10

Ma kakvu firmu bolan, čovjek manju kafanu ima i tjt, al ne možeš ti imati ambicije i voditi klub poput Jedinstva iz Sarajeva pa druže budi ovdje predsjednik i radi posao a ne preko telefona... što kažete 20 dana prošlo nisu u stanju registrovati igrače, pa sve je bilo jasno još u prvoj utakmici jedan se zagrijava a drugi izlazi na teren nisu imali blage veze da igrač nema pravo nastupa, ista stvar za radnu vizu nezz ko je u pitanju pa halooo gleda li iko dokumente...
Pa znate što se trava ne kosi nema Z.T koliko se sjećam prvi put kad se kosilo sve prije par sedmica sve su njegovi radnici radili,pokosili ama baš sve i kupili travu, vjerovatno za njegovu privredu...
Ispod istočne tribine drveće raste sreća pa su navijači koliko toliko uspjeli očistit a ispod tribine ima ja mislim 10 tona limenki (treba to unovčit)...
Pitam se gdje su prskalice modernije kupljeno ih je više komada a sad ih nigdje opet one 2 stare raspale pršću i obuhvate 3 m2...
Jooooj kakva je pijavica prošla kroz klub šta smo sve imali a sad u zemlju propalo...

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 29 avg 2024, 10:16

Bihac1299 je napisao/la:
29 avg 2024, 10:10
Ma kakvu firmu bolan, čovjek manju kafanu ima i tjt, al ne možeš ti imati ambicije i voditi klub poput Jedinstva iz Sarajeva pa druže budi ovdje predsjednik i radi posao a ne preko telefona... što kažete 20 dana prošlo nisu u stanju registrovati igrače, pa sve je bilo jasno još u prvoj utakmici jedan se zagrijava a drugi izlazi na teren nisu imali blage veze da igrač nema pravo nastupa, ista stvar za radnu vizu nezz ko je u pitanju pa halooo gleda li iko dokumente...
Pa znate što se trava ne kosi nema Z.T koliko se sjećam prvi put kad se kosilo sve prije par sedmica sve su njegovi radnici radili,pokosili ama baš sve i kupili travu, vjerovatno za njegovu privredu...
Ispod istočne tribine drveće raste sreća pa su navijači koliko toliko uspjeli očistit a ispod tribine ima ja mislim 10 tona limenki (treba to unovčit)...
Pitam se gdje su prskalice modernije kupljeno ih je više komada a sad ih nigdje opet one 2 stare raspale pršću i obuhvate 3 m2...
Jooooj kakva je pijavica prošla kroz klub šta smo sve imali a sad u zemlju propalo...
:rol: :rol: :rol: :rol: firmoooo

Koliko smo lakovjerni to nema nigdje da je rekao da je crnac neki bi povjerovali.

Adzem super trener pogotovo za rad sa mladima, cak je i za vece domete od Premijer lige, ali se kod nas nazalost nece dugo zadrzati.

Dusko Vranesevic koji se kod nas bio zadrzao tri kola vodi Posusje fenomenalno sa jako ogranicenim kadrom za nivo PL.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.