BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Langerak – Piszczek, Friedrich, Sarr, Durm – Sahin, Kehl – Blaszczykowski, Reus, Aubameyang – Lewandowski
Bod k'o kuca
Bod k'o kuca
Mislim da ce sanse jedino da rastu kako bude odmican zreb, a nijedan od ta dva tima ne bude izvucen.adnan24 je napisao/la:Kako funkcionise ovo izvlacenje za 1/8 finala...je l' to opet zbog tv prava imamo vece sanse da izvucemo City ?
Ovi iz Hoffa pravo nalozeni,osladila im se ona 3 b iz prosle sezone.
Edit:2-0 odbrane kao da nema
Edit:2-0 odbrane kao da nema
Finoo..finoo..nema staaa..odbrane kao I da nema..bice veselo!!
Jurgene,Jurgene...past ces nam u ocima Jurgene. U CL nas nemaju kad upoznat,a u svabiji smo otvorena knjiga. Samo cekam da neko spomene pola povrijedjenog tima. Napad je kompletan,a ovo nije hebeni bunker vec ekipa koja se svima nudi..
Ma sad ce ove mladokomunjare ponovo srat o pehovima i povredama. Zaslijepljeni bezrezervnoj odanosti vodji nevide da nam je od prve utakmice igra qarina. Ko god nam dadne loptu, odigra maksimalno agresivno i ceka kontre (klopova filozofija) dobija nas bez po muke.1909 je napisao/la:Samo cekam da neko spomene pola povrijedjenog tima. Napad je kompletan,a ovo nije hebeni bunker vec ekipa koja se svima nudi..
A ove nase zvijezde nikako da se uozbilje. Jal u odbrani jal u napadu mentalno uvjek kasnimo korak. Ybga
Molit samo boga da gladbach nedobije.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Volland,Firmino,Schiplock...klasa.Nije ni cudo sto i pored dosta skromnog ostatka tima ljudi imaju 35 golova na kontu...znaci samo Bayern vise.
S druge strane nasi ne bi do jutra dali gol da isti nije poklonjen a toliko je prostora bilo da se poentira da su mogli lagano vec 3-4 dati.
P.S.Vidim standardna ekipa forumasa dominira kad stvari ne idu bas najbolje...(cast Zodiacu)
S druge strane nasi ne bi do jutra dali gol da isti nije poklonjen a toliko je prostora bilo da se poentira da su mogli lagano vec 3-4 dati.
P.S.Vidim standardna ekipa forumasa dominira kad stvari ne idu bas najbolje...(cast Zodiacu)
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 14 dec 2013, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Nemre jare i pare. Il prostor talentima ili bodovi.Blaszczykowski je napisao/la: sarr rutinski izdominirao. a neki bi mu zatvorili prostor kupovinom kakva preplaćena imena.
Ko bi reko cuda da se dese, ko danas.Blaszczykowski je napisao/la: durma nema potrebe više hvaliti, čudo je kad zakaže.
Ybga, trazi se oduska, bolje neg djecu bezze mlatitadnan24 je napisao/la: P.S.Vidim standardna ekipa forumasa dominira kad stvari ne idu bas najbolje...(cast Zodiacu)
Nista licno drug
- Blaszczykowski
- Kontakt:
lokos pošto tebi ništa u borussiji ne paše, najbolje da nađeš drugi klub za navijati.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- majestic24
- Kontakt:
Kakvi promasaji sa jedne i druge stvari. Neki Kevin kod hoffeinheima a kod vas reus i mikitariyan
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Dobar je i bod s ovakvom obranom.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Na kraju i Schieber imao finu šansu nakon ubačaja armenca,šteta moglo se do 3 b ,ali mogao je i Hoffenheim, na kraju x i najrealniji.
Dobro smo se i danas isfulali. Jedva cekam da se ova muka od polusezone zavrsi.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
A ti si to ko pa da predlazes? I ako mi bude do promjena, onda cu promijenit nick pa lupetat na novoBlaszczykowski je napisao/la:lokos pošto tebi ništa u borussiji ne paše, najbolje da nađeš drugi klub za navijati.
Vidim da tebi godi igra BVBea, danas smo prosto razvalili hofenhajm, jelda? Nije frka, uzivaj.
Ja samo znam da je nama sa ovom ekipom trece mjesto plafon i to mi smeta i imam pravo da kritikujem, pogotov kad sam i do sada bio u pravu.
Nek' si dos'o nas na forumu dodatno nerviratiLokos19 je napisao/la: Ybga, trazi se oduska, bolje neg djecu bezze mlatit![]()
Nista licno drug
Iako je i Hoffenheim imao finih prilika opet smo promasili pobjedu...Miki,Reus i posebno Schieber sa ovim zadnjim zicerom.
S obzirom na peti i sesti izbor na stoperskim pozicijama,neigranje Bendera ja sam i ocekivao dosta problema ovdje i kao sto sam i napisao prije meca,ovdje je bod dobar.Odmoriti 7 dana i pobjediti Hertu pa na mnogo iscekivanu pauzu.
Lewandowski najbolji danas a i Miki je bio dobar ovo malo sto je igrao.Sarr je imao par losih procjena ali mali ce biti igracina kroz par godina.
Shiber mamu ti hebem..pa kad bi ti dali prazan gol I milion pokussja da pogodis sa 5.metata ti bi sve promasio!!
Debilu jedan za tebe je nas avdija svrsajevic izmislio nogomet.
Sto prije otjerat gofnoo..trci I igra ko da je pez..neko ga nivijo..pickicaa.
A I ostali lewat reus.miki..nastsvljsju po starom da mase ciste zicere.
Mali Sarr odisevio..isto tako Durm..Voland namjerno masio..on je vec nas igrac..da li ssda u januaru ili na ljeto!
Debilu jedan za tebe je nas avdija svrsajevic izmislio nogomet.
Sto prije otjerat gofnoo..trci I igra ko da je pez..neko ga nivijo..pickicaa.
A I ostali lewat reus.miki..nastsvljsju po starom da mase ciste zicere.
Mali Sarr odisevio..isto tako Durm..Voland namjerno masio..on je vec nas igrac..da li ssda u januaru ili na ljeto!
-12 prava mazija brrrr u domuzistanu.Bgm.zazimjelo

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Čitam ova dva zadnja posta i ne vjerujem
Jedan gluplji od drugog. Moj dragi Bože!
Jedan gluplji od drugog. Moj dragi Bože!
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Sta ti prle, znas o nogometu..papak jedan..idi vadi one igracke sto ti je mama sakrila ispod krevetica..pa se igrsj malo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.