Dobrodosao nam nazad Harise

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nisam rekao da ne može potpisati, nego mi čudno da može odmah igrati.
Brate pitaj ima li kakvih da valjaju šta sredi nam kakvo pojačanjetabba77 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:09Igrom slučaja znam da ga i Konya želi, jučer sam sjedio s njihovim trenerom i kaže da ako uspiju ostati u ligi da će ga kontaktirati.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:03Koliko znam Antalyaspor ga zeli na ljeto, tako da tesko u narednih godinu-dvije da ce doci
Eki kapitensku će nositiendeende je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:38Mirvic je licno nazvao Harisa i rekao mu je da je pravi momenat za njega povratak, Haris je jucer sjedio 2 sata na kafi s Ibricicem i dogovorio sve detalje vezane za FKS
Danas je bio na treningu s ekipom
Od naredne sezone ce da nosi kapitensku traku.
Sva papirologija je uredu i bice u protokolu za Tuzlu
Eto dosta vam za pocetak![]()
Ja sad i u jogurt pušem. Dobro bi bilo, samo neće sigurno biti odmah na nivou jer nije dugo igrao. Kako god, treba misliti i na sljedeću sezonu i ako se do tad spremi bit će odlično. Trebaju navijači Sarajeva znati i da je odbio Željezničar za razliku od nekih.Red1946 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:31Obzirom da je bio slobodan u zadnjem prelaznom roku, ima pravo nastupa već u Tuzli.
Ako je u kondiciji, njegov dolazak je pojačanje, osobito zbog okomitog načina igre, za početak mogao bi igrati zadnjih 20/30 minuta.
Svaki dobar igrač nam je potreban. Haris je level iznad Kyeremeha.
Tačno, Duljević i Ikić su to glatko odbili. Mnogi ne znaju da su zvali prije koju godinu i Stanojevića.
Ma nije istina, kako se željina filozofija može odbiti, željin DNK.HordasOdMalena je napisao/la: ↑20 mar 2024, 18:03Tačno, Duljević i Ikić su to glatko odbili. Mnogi ne znaju da su zvali prije koju godinu i Stanojevića.![]()
Naravno, odbijeni su odmah.![]()
Ima jedan bosanac tamo u turskoj dugo godina zivi, posrednik sto bi se reklo. Proguglaj malo probaj skontati o kome je rijec, hint: Deni Milosevic, veza Konyaspor-Antalyaspor, Deniju ugovor istice na ljeto, a pogodi ko je dosao kad je ovaj iz Konye otisao
Ovaj s kojim sam ja juče sjedio je radio kao trener u Fenerbahce a sad je u Konyi. Pokušavam ga odgovoriti od Rahmanovića ali teško. Baš je zapeo. A ne bih volio da ispadnu.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 mar 2024, 18:10Ima jedan bosanac tamo u turskoj dugo godina zivi, posrednik sto bi se reklo. Proguglaj malo probaj skontati o kome je rijec, hint: Deni Milosevic, veza Konyaspor-Antalyaspor, Deniju ugovor istice na ljeto, a pogodi ko je dosao kad je ovaj iz Konye otisao
Ps. Ima taj i sliku sa Rahmanovicem iz Opere mescini dobri neki jarani![]()
Tanko Bgm, on je tu dobio posao na 6 mjeseci pa ako ostanu u ligi produžiti će mu ugovor.Hz1946 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:42Brate pitaj ima li kakvih da valjaju šta sredi nam kakvo pojačanjetabba77 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:09Igrom slučaja znam da ga i Konya želi, jučer sam sjedio s njihovim trenerom i kaže da ako uspiju ostati u ligi da će ga kontaktirati.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:03
Koliko znam Antalyaspor ga zeli na ljeto, tako da tesko u narednih godinu-dvije da ce doci![]()
Vjeruj brate da jeste. Ne mogu da vjerujem da potpisujemo igraca koji nema kluba duze od godinu dana, a jos duze od toga nije igrao. Isto tako glupost je potpisati sada igraca kada je polusezona vec krenula, nit je prosao pripreme niti je spreman igrac, te price kako se individualno spremao i trenirao su price za malu djecu.
Mogu im ja pronaći CAMove ako im trebajutabba77 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 18:25Ovaj s kojim sam ja juče sjedio je radio kao trener u Fenerbahce a sad je u Konyi. Pokušavam ga odgovoriti od Rahmanovića ali teško. Baš je zapeo. A ne bih volio da ispadnu.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 mar 2024, 18:10Ima jedan bosanac tamo u turskoj dugo godina zivi, posrednik sto bi se reklo. Proguglaj malo probaj skontati o kome je rijec, hint: Deni Milosevic, veza Konyaspor-Antalyaspor, Deniju ugovor istice na ljeto, a pogodi ko je dosao kad je ovaj iz Konye otisao
Ps. Ima taj i sliku sa Rahmanovicem iz Opere mescini dobri neki jarani![]()
![]()