FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
stvarno je durakovic propao. Covje ne moze preci protivnika. Mislim da mu je bolje da igra stopera , visok je nego na beku da se forsira
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
takva igracina u pitanju da cemo mu napraviti mjesto na stoperuGalileoGalilei je napisao/la: ↑21 mar 2024, 09:31Ne znam kretnje svoje prirodne pozicije, kamoli stopera..

Ne znam za vas, jeste li vi primijetili na trenutke kako ima unutar ekipe previse mahanja rukama, grananja, bespotrebne price pa i ljutnje izmedju igraca, one amaterske. To treba iskorijeniti pod hitno.
Kad treba zasprintati u odbranu, e tad je bitno da kasnimo jer nemamo vremena od seljackih manira da budemo pravovremeni.
UTEGNUTI!!!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kakve smo sve egzibicije sa igračima gledali u nastavku sezone, to me uopće ne bi čudilo.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 mar 2024, 09:40takva igracina u pitanju da cemo mu napraviti mjesto na stoperuGalileoGalilei je napisao/la: ↑21 mar 2024, 09:31Ne znam kretnje svoje prirodne pozicije, kamoli stopera..ne bulaznite, pored Celika to bi grehota bila i tom treneru bi otkaz odmah dao.
Ne znam za vas, jeste li vi primijetili na trenutke kako ima unutar ekipe previse mahanja rukama, grananja, bespotrebne price pa i ljutnje izmedju igraca, one amaterske. To treba iskorijeniti pod hitno.
Kad treba zasprintati u odbranu, e tad je bitno da kasnimo jer nemamo vremena od seljackih manira da budemo pravovremeni.
UTEGNUTI!!!
Po meni, od tog mataranja rukama, je gore slijeganje ramenima u pojedinim trenutcima utakmice. Kako je moguče da nakon toliko rada oni na momente ne znaju šta da rade i kako da se postavljaju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Daj Boze da grijesim ali meni dolazak Dulje nagovjestava odlazak Hasica,pa eto da ovaj udje u formu za sljedecu sezonu da imamo igraca koji zna lopte
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- luckystrike
- Kontakt:
napisao sam na drugoj temi, Haske trenutno uopšte ne razmišlja da ostane, dok je prije mjesec dana sve išlo u tom pravcu...
Ma svasta se tu jos moze promjeniti do kraja sezone. Ako ufatimo neki pozitivan ritam i ako se drasticno popravi atmosfera.
Ma s nama je sve moguce. Postali smo za izucavanja definitivno.
Ma s nama je sve moguce. Postali smo za izucavanja definitivno.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Disciplinska opet odgođena, tek naredne srijede 

- luckystrike
- Kontakt:
odakle ta info.? i šta mislite zašto se odgađa?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato što vjerovatno nemaju saglasnost da nas kazne kako su htjeli dok ne ''završe'' ova dva debila (Kljajić, Kotlo)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne bi nikako po nas valjalo, da se u polufinalu kupa sastanu Borac i Zrinjski.
potpuno ispravno razmišljanje kad je vidio šta se dešava u ovoj močvari od ligeluckystrike je napisao/la: ↑21 mar 2024, 10:01napisao sam na drugoj temi, Haske trenutno uopšte ne razmišlja da ostane, dok je prije mjesec dana sve išlo u tom pravcu...
Šta je Vico Zeljkovicu,Kljajicu i ostale balije?!?
Radi guza ko meduza !?!
Opet prolongirali odluku za slijedeću srijedu?!?
Radi guza ko meduza !?!
Opet prolongirali odluku za slijedeću srijedu?!?
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- muhamedhulk
- Kontakt:
28. je disciplinska. info je da su se za nas zauzeli bh komponenta, medjutim, ima ih 6 i 4 su dovoljna da izglasaju.
s komponenta je haman pa neutralna (jer ne zele slogu u evropi koliko god zvucalo cudno ali im je jagodic nesto stao na zulj), a h komponenta je za oduzimanje 6b i 3 mj zabrane treneru, sportskom i mirvicu (vide priliku da uski ide u evropu), bh komponenta je za uslovno 12 mj svima uz paprenu novcanu kaznu.
sve zavisi od toga hoce li duric nagovoriti vicu da naredi s komponenti da podrzi bh komponentu. ibricic je zvao i lobira isto, jer se boji svojoj zigu, posto bi letili ako ih suspenduju.
eto ukratko.
s komponenta je haman pa neutralna (jer ne zele slogu u evropi koliko god zvucalo cudno ali im je jagodic nesto stao na zulj), a h komponenta je za oduzimanje 6b i 3 mj zabrane treneru, sportskom i mirvicu (vide priliku da uski ide u evropu), bh komponenta je za uslovno 12 mj svima uz paprenu novcanu kaznu.
sve zavisi od toga hoce li duric nagovoriti vicu da naredi s komponenti da podrzi bh komponentu. ibricic je zvao i lobira isto, jer se boji svojoj zigu, posto bi letili ako ih suspenduju.
eto ukratko.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne smijemo dozvoliti bahatost i bezobrazne kazen na racun naseg Kluba. Znaci, razumijem da smo krivi, sve stoji ali sad da neko svoje divlje porive na nama lijeci i qurac da silji ?! jock
Znaci kup je, izasli u 90oj minuti. Nismo uticali na rezultat. Prosli su oni koje su nalogodavci prizeljkivali.
Musi nije falila dlaka s glave, a mogla je, realno. Direktan krivac za situaciju je pomenuti arbitar, koji je mogao narusiti sigurnosnu situaciju u zemlji.
Tako da nije ni sucevo maslo za Ramazana.
UPRAVO kluba, reagujte! Pisite, zovite, dosadjujte.. Mirvicu, i ti mislis da imas neka ledja, a boga mi nemas. Popuni pozicije!!!
Znaci kup je, izasli u 90oj minuti. Nismo uticali na rezultat. Prosli su oni koje su nalogodavci prizeljkivali.
Musi nije falila dlaka s glave, a mogla je, realno. Direktan krivac za situaciju je pomenuti arbitar, koji je mogao narusiti sigurnosnu situaciju u zemlji.
Tako da nije ni sucevo maslo za Ramazana.
UPRAVO kluba, reagujte! Pisite, zovite, dosadjujte.. Mirvicu, i ti mislis da imas neka ledja, a boga mi nemas. Popuni pozicije!!!
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
To sam rekao na pocetku,nema Vico dovoljno ruku da nas kazni kako je zamislio a ima zarku zelju da polaze silu. Smece obicno komplet savez. Ima tu jos stvari da neki jedva cekaju da nam uzmu bodove da bi se plasirali u evropu
Savršen primjer kako se odluke donose da bi pomogao svojima, a ne kako bi trebalo da bude.muhamedhulk je napisao/la: ↑21 mar 2024, 12:0228. je disciplinska. info je da su se za nas zauzeli bh komponenta, medjutim, ima ih 6 i 4 su dovoljna da izglasaju.
eto ukratko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.