Svadjala se dva auslendera
Nigdje veze, razumijem da kazes ej drazi mi je Stevie pa ga zato stavljam ispred,ali kakav je to argument Luka ne bi nikad mogao uraditi ono sto je Stevie sa Liverpoolom 2005. pa kad mu odgovoris da je Luka uradio slicnu stvaru 2018. na SP onda kaze nije to isto
Da se razumijemo nijedan ni drugi ne bi dosli do tih uspjeha da nije bilo ostatka tima, nista oni nisu sami uradili. Isto tako je cinjenica da su to bila 2 najbolja igraca tih timova.
Nemam problem ni ako neko misli da je Stevie bolji igrac, smatram da je bio igracina svakako. S tim da ga ne mogu staviti ispred jednog Lamparda. Luku bih isto stavio ispred cisto jer mislim, ustvari siguran sam da bi on bio jednako dobar u sredini da ga stavis sa Gerrardom i Lampardom kao i da ga stavis u onu sredinu Barce umjesto Xavija npr. U Engleskoj se itekako pokazao i ljeto prije nego sto ce otici u Madrid se pola Otoka za njega raspitivalo i kruzilo oko White Hart Lanea.
Tako da eventualni argument da nema fizickih predispozicija za Angliju nikako ne stoji, nit moze biti upotrebljen. Pored sjajne tehnike, pas igre i svih ostalih finesa koje ga krase jako je zilav i cvrst duel igrac bez obzira na svoju visinu i "slabije" tijelo.