Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Popović Lazar
- Kontakt:
Re: Chat
Eh vako ova je tema jedna od najboljih što se ovog tiče pa ako izleti dobro je..
Prodajem:
Dvd čitač/pržač SONY
Dvd čitač/pržač COMBO
Hard disk 164 gige
Hard disk 250 giga
Procesor 5.6 ghz
Ram memorija 512 mb (3 ram memorije)
POJEDINAČNO PRODAJEM KO JE ZAINTERESOVAN NEK SE JAVI NA PP.
Prodajem:
Dvd čitač/pržač SONY
Dvd čitač/pržač COMBO
Hard disk 164 gige
Hard disk 250 giga
Procesor 5.6 ghz
Ram memorija 512 mb (3 ram memorije)
POJEDINAČNO PRODAJEM KO JE ZAINTERESOVAN NEK SE JAVI NA PP.
Hajde lazare,hajde Lazare..
Kako se stavljaju slike, to nikako da naučim??!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

Prvo kliknes na dugme img

pa ubacis link od slike izmedju zagrada
to je to
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa dubrava ti si jedan od iskusnijih ovde, jos plus prema pajinim rijecima imas stelu kod administratora, a to ne znasdubrava je napisao/la:Kako se stavljaju slike, to nikako da naučim??!!
Za zivot cijeli!
ma džaba prijatelju, džaba, tokmak sam ja za ove kompjutere i tehnologiju, ko kad me to i ne zanima pa i ne znam...jebga..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa dubrava ti si jedan od iskusnijih ovde, jos plus prema pajinim rijecima imas stelu kod administratora, a to ne znasdubrava je napisao/la:Kako se stavljaju slike, to nikako da naučim??!!![]()
![]()
Željo, sve sam radio ko sto si i rekao, ali nece mi se prikazati slika, pojavi mi se onaj crveni x
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kakav crveni xdubrava je napisao/la:ma džaba prijatelju, džaba, tokmak sam ja za ove kompjutere i tehnologiju, ko kad me to i ne zanima pa i ne znam...jebga..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa dubrava ti si jedan od iskusnijih ovde, jos plus prema pajinim rijecima imas stelu kod administratora, a to ne znasdubrava je napisao/la:Kako se stavljaju slike, to nikako da naučim??!!![]()
![]()
Željo, sve sam radio ko sto si i rekao, ali nece mi se prikazati slika, pojavi mi se onaj crveni x![]()
snijeg ?Faraon iz Visokog je napisao/la: Hocel udarit vise
Za zivot cijeli!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne prizivaj ga zivota tiFaraon iz Visokog je napisao/la:Nije nego cuskije
Za zivot cijeli!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
bolje nego ova kisaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne prizivaj ga zivota tiFaraon iz Visokog je napisao/la:Nije nego cuskijefino nam je bez njega
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
najbolje sunce, kad nista ne padaFaraon iz Visokog je napisao/la:bolje nego ova kisaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne prizivaj ga zivota tiFaraon iz Visokog je napisao/la:Nije nego cuskijefino nam je bez njega
Za zivot cijeli!
Ti imaš fetiš od snijega, snijegofobiju ti imaš ?!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne prizivaj ga zivota tiFaraon iz Visokog je napisao/la:Nije nego cuskijefino nam je bez njega
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- legenda reala
- Kontakt:
ma najbolje je kad je temperatura oko 20 stepeni i da ništa ne pada i da je uvijek tako ,a snijeg će ubrzo možda već ujutro kad ustanemo bude sve bijelo ,brda se već bijeleThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:najbolje sunce, kad nista ne padaFaraon iz Visokog je napisao/la:bolje nego ova kisaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ne prizivaj ga zivota tifino nam je bez njega
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Al kad se bira izmedu kise il snijega,radije ovo drugo,al ne ona bljutavica 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Joj ja volim kad je 35 stepeni pa raspust pa dekoltei minjaci pa lezis u parku i pijes pivu ko cojk et sad me nostalgija pucalegenda reala je napisao/la:ma najbolje je kad je temperatura oko 20 stepeni i da ništa ne pada i da je uvijek tako ,a snijeg će ubrzo možda već ujutro kad ustanemo bude sve bijelo ,brda se već bijeleThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:najbolje sunce, kad nista ne padaFaraon iz Visokog je napisao/la: bolje nego ova kisa
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Da ti nisi mlad za ovoFrutek je napisao/la: Joj ja volim kad je 35 stepeni pa raspust pa dekoltei minjaci pa lezis u parku i pijes pivu ko cojk et sad me nostalgija puca
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- legenda reala
- Kontakt:
Frutek je napisao/la:Joj ja volim kad je 35 stepeni pa raspust pa dekoltei minjaci pa lezis u parku i pijes pivu ko cojk et sad me nostalgija pucalegenda reala je napisao/la:
ma najbolje je kad je temperatura oko 20 stepeni i da ništa ne pada i da je uvijek tako ,a snijeg će ubrzo možda već ujutro kad ustanemo bude sve bijelo ,brda se već bijele
a u vas dobar onaj park ,a i cure vala koja god naiđe sve bolja od bolje
Guners kako ti nisi moderator kad si jedan od onih sa najviše staža na forumu ,baš neki dan gledam nema 2-3 forumaša da su se prije tebe prijavila
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 25 nov 2010, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
GunnerS je napisao/la:Da ti nisi mlad za ovoFrutek je napisao/la: Joj ja volim kad je 35 stepeni pa raspust pa dekoltei minjaci pa lezis u parku i pijes pivu ko cojk et sad me nostalgija pucaehehe
@legenda koji park imaju 2 gdje mos pit Banja i "Central" i Jala a ima dobrih cura sto jes jes
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
U kojem parku,ondje kod crkve,ima ravaku pa se tu instaliras,jel ???GunnerS je napisao/la:Frutek je napisao/la: Joj ja volim kad je 35 stepeni pa raspust pa dekoltei minjaci pa lezis u parku i pijes pivu ko cojk et sad me nostalgija puca
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!