Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la NEZALAGANJE » 15 apr 2015, 11:34

samo_lijevo je napisao/la:Tako je, cijeni ti osobe koji izbijaju zube neduznim ljudima. Bas cemo daleko dogurati sa tim razmisljanjem.
Nemoj slucajno osuditi takav postupak, ipak je nas.
Ne treba se ponositi time sto sto je Spaha uradio,ali niko ne zna pravu istinu i povod onakvog njegovog udaranja.Druga stvar,jedan Cantona je znao izudarati navijaca u po tekme,pa nesto ne znam da ga mrze zbog toga...

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 15 apr 2015, 11:36

Da smo gledali od 92-95 kaako misle neki da je spahic trebao gledat kako mu brata udaraju nas 90%sad ovdje ne bi pisalo uopste

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 apr 2015, 11:49

robben je napisao/la:Da smo gledali od 92-95 kaako misle neki da je spahic trebao gledat kako mu brata udaraju nas 90%sad ovdje ne bi pisalo uopste

Ništa lično jarane, ali ovaj post je dno dna, nema dalje.

jbt, kao da su mu brata udarali bejzbol palicama pa ovaj priskočio u pomoć, a ne verbalni sukob da riješavaš
na svoj način, odnosno da dijeliš pravdu...
Spaha je pogriješio i zbog toga je skupo platio ceh !
F.K.SARAJEVO

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 apr 2015, 11:51

NEZALAGANJE je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Tako je, cijeni ti osobe koji izbijaju zube neduznim ljudima. Bas cemo daleko dogurati sa tim razmisljanjem.
Ne treba se ponositi time sto sto je Spaha uradio,ali niko ne zna pravu istinu i povod onakvog njegovog udaranja.Druga stvar,jedan Cantona je znao izudarati navijaca u po tekme,pa nesto ne znam da ga mrze zbog toga...
Normalno da se ne treba ponositi, ali hajde ti reci to ovim likovima. Koju hoces istinu ? Ponovo pokusavate okrenuti pricu da na redare. Imate snimak, sta vise treba ? Imamo kaznu prema Spahicu, ne i prema redarima. Sad jos samo trebamo posumnjati da ga mrze Svabe pa samo njega kaznise.
I sta mene k boli za Kantonom. Ti sad meni pokusavas opravdati ovaj nepromisljen cin Spahica sa Kantonom. Sad bi mi trebali pozdraviti i opravdati ovo ponasanje jer je tamo neki Kantona nekog izmlatio pa ga ne mrze. Daj bolan pusti te djecije fazone.
I ja bih vjerovatno ovako postupio, ali nastaviti sa tucom i onako udariti covjeka glavom je previse. Shvatio bih da su se redari udarali sa njima, ali imas na snimku dokaz da ljudi nisu digli ruke. Samo su razdvajali i izolovali njih trojicu.
robben je napisao/la:Da smo gledali od 92-95 kaako misle neki da je spahic trebao gledat kako mu brata udaraju nas 90%sad ovdje ne bi pisalo uopste

i do rata smo dosli. Sreca pa su bile Svabe.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 apr 2015, 11:58

Ne kontam što ljudi idu iz krajnosti u krajnost. Jedni ulijeću kukaju, aman zaman, kao da je njih ili nekog njihovog pretukao. Kao zgražaju se na to što je uradio, a iste ili gore stvari se dešavaju svake godine i čak mnogo uspješniji i poznatiji sportisti su uradili gore stvari pa su nastavili sa životom. Jedino kod nas se pišu neki fanatični postovi tipa "AAAAAAAAAAA OBRUKO NAS JE ŠTA SE ON IMAAA TUĆI TAMOOO, JOOOJ ŠTA ĆEMO SAD ZNAO SAM" i slično.
Sa ovim što je uradio samog sebe je zayebo. Mene nije Boga mi. Nit' me hrani, nit' me oblači da ja kukam o tome. Ovako je bacio mrlju na karijeru kao i Cantona, Zidan i ostali.
DRUG NEBI TI PUNCA

robben
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la robben » 15 apr 2015, 11:59

molotovljev je napisao/la:

jbt, kao da su mu brata udarali bejzbol palicama pa ovaj priskočio u pomoć, a ne verbalni sukob da riješavaš
Pa vjerovatno bi ga prebili da nije spaha naletio na njih al et on je kriv za sve i treba ga sad objesit za to hah. Kantona je covjeka udario na tekmi pa nije ovoliko se prasine diglo zbog toga sto je brata branio. Samo bi volio vas pojedince da vidim kako bi vi reagovali da vaseg brata napadaju i da psuju vam.

joj hamo vidi mu glave

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 apr 2015, 12:16

Spahic Ali :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2015, 12:20

molotovljev je napisao/la:jbt, kao da su mu brata udarali bejzbol palicama pa ovaj priskočio u pomoć, a ne verbalni sukob da riješavaš na svoj način, odnosno da dijeliš pravdu...
Niko njegovog brata nije udario.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 15 apr 2015, 12:20

dubrovnik je napisao/la:
HarisHelic je napisao/la:Kapiten prdnuo u čabar. Imam osjecaj da je ovaj dubrovnik brat mu, koliko ga brani. :mrgreen:
Ja sam puno stariji od Emirova brata a mislim i da sam pametniji i pristojniji. Ne znam moze li se to reci za ljude koji pisu na nacin na koji ti napisa ovaj post. Dovoljno je procitati prve 3 rijeci i ne treba puno komentirati ovaj tvoj visoko moralni rad a i mjerodavnost za komentar.
Vidim trebalo ti je iz dva puta da napises ovaj visoko moralni osvrt na prve tri rijeci moje prve recenice koju si citirao.

Da li bi trebalo mozda uraditi doktorsku disertaciju na temu: Spahic Emir kabadahija 21. vijeka? Pa da onda vi neki uvidite da taj Spahic je obicna kmica koja je BiH repku kostala dosta lijepih rezultata?

I tada bi bilo vas koji ga branite kao kada otac i mati brane sina narkomana i govore: ma ne drogira se nas sin, on je zlatan. Gdje bi to on?

A ovamo :crazy:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 apr 2015, 12:32

slika

slika

:lolno: :lolno: :lolno:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 apr 2015, 12:33

Batko je napisao/la:slika

slika

:lolno: :lolno: :lolno:
Copycat :stop: :stop: :stop: :nene: :nene: :nene: :nedam: :nedam: :nedam: :guz: :guz: :guz: kuknjava kuknjava kuknjava

BackSpace United

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 15 apr 2015, 12:36

Nerminovic je napisao/la:Spahic Ali :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika

SAMO U KOST !!
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 apr 2015, 12:36

robben je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:

Pa vjerovatno bi ga prebili da nije spaha naletio na njih al et on je kriv za sve i treba ga sad objesit za to hah. Kantona je covjeka udario na tekmi pa nije ovoliko se prasine diglo zbog toga sto je brata branio. Samo bi volio vas pojedince da vidim kako bi vi reagovali da vaseg brata napadaju i da psuju vam.

Vjerovatno ? Ja ti kažem i tvrdim da niko nikoga ne bi prebio da je Spahić u ovom trenutku bio staložen.
Mogu da shvatim njegov temperament, ali ne shvatam da neko ko je sportista i vodi zdrav način života,
može ovako da reaguje u civilizovanoj zemlji... Evo, ja koji sam suprotnost od sportiste poput Spahića,
ne bi ovako reagovao, nego bi naravno pokušao smiriti tenzije... a Spaha nije čak ni to pokušao, jer da jeste
ne bi do ovoga uopšte došlo.
Ljudi dragi, Njemačka je to, civilizovana zemlje gdje se zakoni sprovode, a ne kao na Balkanu da svako
radi šta hoće i da dijeli pravdu na ulici i sl.
F.K.SARAJEVO

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 apr 2015, 12:39

Nerminovic je napisao/la: Copycat :stop: :stop: :stop: :nene: :nene: :nene: :nedam: :nedam: :nedam: :guz: :guz: :guz: kuknjava kuknjava kuknjava
:kafa:
Hvala...Mislim da bolje pase ovdje... :kafa: :wave: :wave: :tralala: :D

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 apr 2015, 12:42

Batko je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la: Copycat :stop: :stop: :stop: :nene: :nene: :nene: :nedam: :nedam: :nedam: :guz: :guz: :guz: kuknjava kuknjava kuknjava
:kafa:
Hvala...Mislim da bolje pase ovdje... :kafa: :wave: :wave: :tralala: :D
King of Copycat ti najbolje pase :wave: :wave: :wave:

BackSpace United

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 apr 2015, 12:44

Kapiten nije dopustio da mu brata udaraju. Porodica je ispred karijere. Ljudina. :salut:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 15 apr 2015, 12:45

molotovljev je napisao/la: Vjerovatno ? Ja ti kažem i tvrdim da niko nikoga ne bi prebio da je Spahić u ovom trenutku bio staložen.
Mogu da shvatim njegov temperament, ali ne shvatam da neko ko je sportista i vodi zdrav način života,
može ovako da reaguje u civilizovanoj zemlji... Evo, ja koji sam suprotnost od sportiste poput Spahića,
ne bi ovako reagovao, nego bi naravno pokušao smiriti tenzije... a Spaha nije čak ni to pokušao, jer da jeste
ne bi do ovoga uopšte došlo.
Ljudi dragi, Njemačka je to, civilizovana zemlje gdje se zakoni sprovode, a ne kao na Balkanu da svako
radi šta hoće i da dijeli pravdu na ulici i sl.
Bravo za post. :clap:

Ne mogu neki da shvate da je kabadahija mogao da pridje zastitarima i kaze: alo ljudi, to mi je brat, sta je problem? Ako je napravio problem brat evo ja cu ga sklonit, nemojte vi to radit i gotova stvar.

Al' ne, morao je seljak da pokaze ovom iz Dubrovnika da je on kabadahija i da se on moze obracunati pesnicama i glavom sa ljudima.

Samo sto Svabe brzo go.vna pociste iz svoje kuce. Ne trpe sranja i prosipanje nasilja nad svojim ljudima. Tim prije sto su se i neka pravila tu prekrsila od strane brata kabadahije. Kad ljudi kazu da je zabranjeno prelazit sa tribine na tribinu, tamam da si ne znam ko, nema ti tamo u zabranjeno ici i cao djaci. Al' Bosanci to ne kontaju ovdje pa uzmu pa brane budalu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 apr 2015, 12:45

Ne gotivim Spahu ama bas nikako, i ovo sto sam napisao se ne odnosi konkretno na njega, nego opcenito..
Npr. Meni je Zidan najveci svih vremena, najdrazi igrac, i kad je Materacija udario kao da sam ga i ja udario majke mi.. Bas mi je bilo drag sto ga je mlatno..
Al realno, kakva je razlika izmedju Spahe i Zidana?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 apr 2015, 12:50

Greivis je napisao/la:Kapiten nije dopustio da mu brata udaraju. Porodica je ispred karijere. Ljudina. :salut:
Spaha je ispao naivan, da ne kažem levat... mislite da su likovi iz obezbjeđenja glupi i neškolovani i da će se
tek tako zaletit i udariti nekoga, neće jer znaju da ih čekaju sankcije, ovako su prepustili kapitenu da popuši foru.
F.K.SARAJEVO

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 apr 2015, 12:53

Zip je napisao/la:
Ne gotivim Spahu ama bas nikako, i ovo sto sam napisao se ne odnosi konkretno na njega, nego opcenito..
Npr. Meni je Zidan najveci svih vremena, najdrazi igrac, i kad je Materacija udario kao da sam ga i ja udario majke mi.. Bas mi je bilo drag sto ga je mlatno..
Al realno, kakva je razlika izmedju Spahe i Zidana?
Porediš dva potpuno drugačija slučaja, ali svejedno obojica su ispali naivne seljačine i obojica su kažnjeni propisno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, zemuntrg i 35 gostiju.