FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eno opet onog skauta na klupi

sada me najvise interesuje izjava trenera radnika 
Jel' može nešta tipa '' Mi smo bili već u mislima ka susretu Kupa protiv Mladosti.... ''zagorski je napisao/la:sada me najvise interesuje izjava trenera radnika
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Neće ništa novo reći, samo će reći da ovi nisu Željezničarzagorski je napisao/la:sada me najvise interesuje izjava trenera radnika
SRETAN BROJ - 1725
ja očekujem da će opet krivicu svaliti na sudijeDerdiyok je napisao/la:Jel' može nešta tipa '' Mi smo bili već u mislima ka susretu Kupa protiv Mladosti.... ''zagorski je napisao/la:sada me najvise interesuje izjava trenera radnika
- PitarBordo
- Kontakt:
Vala Tatomirović danas ispao više puta nego ostatak defanzive zajedno...
Samo Saraj'vo.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Hurticu zasluga za prvi gostujuci trijumf u sezoni.
Ko bi rek´o.
Ko bi rek´o.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Kovacevic fantastican danas.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
pitic je napisao/la:Neće ništa novo reći, samo će reći da ovi nisu Željezničarzagorski je napisao/la:sada me najvise interesuje izjava trenera radnika
Hurta je fakat ustimo ovo dvije dobre ekipe izgledaju ocajno protiv nas .... Ja bi mu dao jos koju tekmu
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 18 sep 2015, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Mali smo mi klub kada nas hebu 3-4 igraca i kako im se digne igraju. Zalosno je to jer ovo danas upravu to pokazuje da 3-4 igraca komaduju citavom ekipom
- muhamedhulk
- Kontakt:
Igra sa 2 napadaca se polako vraca u 'modu'
Ali nije bitna formacija kad ti imas igraca na njegovoj PRIRODNOJ poziciji. Da imamo vise krila, a manje napadaca, lako bi bilo igrati 4231 ili 433. Ovako, ovo je najbolja solucija. Ako hoce u Klubu 4231 ili 433, onda se moraju 'rijesiti' 2 napadaca i dovesti 2 krila ala Dulja, Hebiba prebaciti na desnog krila..to je sad do Ibraka i novog trenera, kako odluce da igraju. Ali def. ni igra sa 2 napadaca nije losa, igra se direktnije, sto mozda odgovara igracima, jer igraci nisu bas u tom fazonu tika-taka koja se koristi u 4231/433.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kako Ahmo igra
Kako je Benko sad zaganjo u 85. minuti a Krste prošeta lagano pored igrača.
Samo naprijed Saraj'vo!
Bravoo ekipi,ovo se zove borba i zalaganje.
Bravo i za Hurtića,svaka čast na taktici
Naprjed,naprjed Saarajvoo
Bravo i za Hurtića,svaka čast na taktici
Naprjed,naprjed Saarajvoo
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Nama izgleda ne preostaje ništa drugo nego da mijenjamo trenera svakih 5-6 kola?! 
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma jbg ali ja sam nezadovoljan.
Mi igramo protiv Radnika,a mi smo Sarajevo, pa stvarno je loše,ok možda rezultatski i ne,ali i to je upitno. Na lijevoj strani vjetar ubi kao na Bjelašnici jbt,naprave dupli pas i umjesto da prodaju pola igrača oni se izgube,ide 3 na 3 izgubili se svi kao da je 3 na 10 jbt, onda nema ko da prenese loptu od golmana pa dalje nego ili delac napuca ili doda pa odmah napucavanje., dosta se ovdje ima raditi,pa igramo sa Radnikom, a sta bi bilo u Europi sutra... Borbenost i dalje klimava može to još ihihi,ali eto nek se pobjeđuje
Mi igramo protiv Radnika,a mi smo Sarajevo, pa stvarno je loše,ok možda rezultatski i ne,ali i to je upitno. Na lijevoj strani vjetar ubi kao na Bjelašnici jbt,naprave dupli pas i umjesto da prodaju pola igrača oni se izgube,ide 3 na 3 izgubili se svi kao da je 3 na 10 jbt, onda nema ko da prenese loptu od golmana pa dalje nego ili delac napuca ili doda pa odmah napucavanje., dosta se ovdje ima raditi,pa igramo sa Radnikom, a sta bi bilo u Europi sutra... Borbenost i dalje klimava može to još ihihi,ali eto nek se pobjeđuje
Sabrine mi moje!