BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

STEVIE
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la STEVIE » 26 okt 2015, 20:17

znaci taj irski ronaldo ce igrati protiv nas..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 okt 2015, 20:20

Evander je napisao/la:Ono protiv Velsa neko naziva nekom igrom i taktikom?
Mozemo se samo zahvaliti sreci i tome sto smo imali nemotivisanog protivnika.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Potpuno si u pravu. Ja samo za to da vratimo Susica i njegovu 2-1-5-2 koju smo imali priliku vidjeti protiv Kipra u Zenici. :thumbup:
Bodovi i pozicija na tabeli uopste nisu bitni, jer nam tugu ublazi leprsava igra jer imamo 5-6 kreativaca na terenu i golovi, nije cak ni bitno u kojoj mrezi. :thumbup:
Mislim, radi cega se dolazi na stadion nego radi golova, jos nam tu blizu koji sat voznje... Yebo te prvenstvo, tamo u nekoj Francuskoj... svakako nemam para da idem. :salut:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 26 okt 2015, 20:34

Mogli bi vratiti i ovih 6 bodova, propustiti fino i baraž i to neko prvenstvo i lijepo se uigravati za kvalifikacije za novo SP. Vježbati samo dobro osmišljene akcije sa što više atraktivnih poteza, možda uvedu i neku nagradu za najljepšu akciju kvalifikacionog ciklusa, neki Zlatni Pas, Zlatnu Fintu ili tako nešto. I onda kad lijepo osvojimo to malo zlata u komadu, onda to fino prodamo, a od novca angažujemo dodatnog trenera koji će isključivo razrađivati najlepršavije scenarije za nove spektakularne akcije. Mešu slati samo da pročita spisak, a Džeko neka se prihvati onog frižidera s flašama vode na treninzima. :lol:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 26 okt 2015, 20:41

JohnCleese je napisao/la::rol: :rol: :rol: Vidi pitara (z)dogovorili se da dosadno ponedjeljsko vece provedu tako sto ce napast Mesu i njegov zanat :urnebes: :urnebes: , i to u grupicama napadaju. :clap: :clap:
Nikad na repku nisam gledao kroz klubske boje, procitaj moje postove,npr odavno zagovaram da hodzic dobije sansu umjesto ibisevivica, tako nemoj da mlatis gluposti
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 26 okt 2015, 20:43

STEVIE je napisao/la:znaci taj irski ronaldo ce igrati protiv nas..
Ako je on irski Ronaldo šta je Džeko za nas onda , Ronaldo ali onaj pravi :P
"We need to suffer. And we need to fight."

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 okt 2015, 20:43

[youtube][/youtube]

Opak igrac. Imat ce Spaha i Sunjic pune ruke posla. Posebno ako Sunjic bude izlazio van 16m. Nadam se da je Spahi ostalo jos brzine. Walters je losiji od ovog igraca tako da to nece biti neki nedostatak. Brz igrac to je njegov adut. A ima i finu tehniku, zavrsnicu. O'Shea ce vec biti veci nedostatak. I tu ce biti velika sansa Dzeke protiv dvojice prosjecnih stopera.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 okt 2015, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 26 okt 2015, 20:46

Ajax je napisao/la:[youtube][/youtube]

Opak igrac. Imat ce Spaha i Sunjic pune ruke posla. Brz igrac to je njegov adut. A ima i finu tehniku, zavrsnicu.
odgovor Šunje

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 okt 2015, 20:50

Sunjic je odlican igrac ima samo jedan minus. I to brzi i tehnicki jaci igraci mogu iskoristiti ako im on ponudi tu priliku. Mesa nemoj se zajebavati neugodni su ovi Irci. Treba izvesti najboljih 11 igraca. Znaci Zukanovica na defanzivnom veznom. Ovdje ce biti tuca velika. Niste ni svjesni pojedini koliko ce ovo biti zajebane dvije utakmice. Salihovica treba cuvati po meni za drugu utakmicu jer tamo ce nas probati unistiti trkacki na onom sirokom terenu. Tu Medunjanin nebi imao nikakve sanse defanzivno. Sa njim mozda probati prvu utakmicu 60 minuta mozda opet proigra kao protiv Kipra.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 26 okt 2015, 20:55

Ajax je napisao/la:Sunjic je odlican igrac ima samo jedan minus. I to brzi i tehnicki jaci igraci mogu iskoristiti. Mesa nemoj se zajebavati neugodni su ovi Irci. Treba izvesti najboljih 11 igraca. Znaci Zukanovica na defanzivnom veznom. Ovdje ce biti tuca velika. Nisti ni svjesni pojedini koliko ce ovo biti zajebane dvije utakmice. Salihovica treba cuvati po meni za drugu utakmicu jer tamo ce nas probati unistiti trkacki na onom sirokom tereni. Tu Medunjanin nebi imao nikakve sanse defanzivno.
Bešić , Salihović i Pjanić . Sve zvijeri što se tiče trke . Plus su i tehnicki nadareni . Samo da krila obave svoj posao i to je to :njanjanja:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 okt 2015, 20:58

Captain4 je napisao/la:Bešić , Salihović i Pjanić . Sve zvijeri što se tiče trke . Plus su i tehnicki nadareni . Samo da krila obave svoj posao i to je to :njanjanja:
Ne moze Salihovic odigrati dvije utakmice zaredom to je jedini problem. A Besica nece biti u prvoj utamici. Tako da treba tu poceti sa Zukanovicem i po meni Medunjaninom ili TSS ili neko treci. Po meni je Medo najrealniji izbor Mese.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 okt 2015, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 26 okt 2015, 21:01

Ajax je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:Bešić , Salihović i Pjanić . Sve zvijeri što se tiče trke . Plus su i tehnicki nadareni . Samo da krila obave svoj posao i to je to :njanjanja:
Ne moze Salihovic odigrati dvije utakmice zaredom to je jedini problem.
Mislim na drugu utakmicu :opaopa:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 okt 2015, 21:09

Ma ok druga samo prva je jos bitnija. Ja sam napisao formaciju za obadvije utakmice samo nekima smeta. Jer misle da treba igrati 11 igraca u najboljoj formi a taktiku ko ****. Mesa ne moze napraviti bas sve prema ocekivanjima. Treba malo i da iznenadi protivnika. Mislim da ce njihov trener pojacati losiji stoperski par tako sto ce pomaknuti McCarthya malo blize stoperima i on ce ometati Dzeku 20-30m od gola.

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 26 okt 2015, 21:15

Karta se rezervisala na vrijeme, nisam gledao kvalifikacije ali baraž se ide gledati pa da se ovjeri prolaz na EP u prvoj utakmici :bih: :bih: :bih:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 26 okt 2015, 21:16

Samo neka nama Irci dodju a za sve ostalo tu je Mesa :njanjanja:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 26 okt 2015, 23:32

Captain4 je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:znaci taj irski ronaldo ce igrati protiv nas..
Ako je on irski Ronaldo šta je Džeko za nas onda , Ronaldo ali onaj pravi :P
dzeko je za ovog svemirski brod :D
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 26 okt 2015, 23:45

Ajax je napisao/la:
Ne moze Salihovic odigrati dvije utakmice zaredom to je jedini problem. A Besica nece biti u prvoj utamici. Tako da treba tu poceti sa Zukanovicem i po meni Medunjaninom ili TSS ili neko treci. Po meni je Medo najrealniji izbor Mese.
Zukanovic, sranjes i slicni igraci na sredini terena u prvoj utakmici kada trebamo ostvariti neku prednost - ni u ludilu. Ako Salihovic ne moze dvije onda neka ga u prvoj na zadnjem veznom plus Pjanic i Medunjanin (Susic, pa i Hodzic). Doduse ako Mesa planira da zadnji vezni igrao kao Hadzic protiv Velsa onda moze i Zukanovic, ali se onda moramo dobro pomoliti Bogu da udje neka frljoka kao ona Djuriceva.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 26 okt 2015, 23:52

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:
FliX je napisao/la:
Hajd ti navijaj za Spaniju, Englesku ili neku trecu.. proberi neku sto redovno igra na EP.
Mrš s foruma odma , čuj nećemo na Euro nije ni minut odigran . Ovaj pesimizam mi je najmrža stvar u životu.
Decko samo zeli da ispadne pametan i u slucaju poraza da napise "jesam vam rek'o ...bla bla bla" .... U slucaju prolaza niko ga se nece ni sjecati jer njegovo misljenje nema neku tezinu na ovom forumu.
gledaj sto su se upalili ovi kvazi navijaci... ovaj gore sto marška to mozes kuci prodavat , zaosto si... ovaj veli o nekoj tezini meni nije ovaj forum zivot ko tebi da ja moram ovdje slavit svoje postove i da ja moram ovdje ispadat faca ko vi neki sto glumite neke forumase a niste lopte vidjeli uzivo! Napiso sam samo realno stanje da nece treci put proci onakva bezidejna igra u to sam siguran stoposto. Nisam zaludjem ko vi ovdje koji vec govorite o EP a nije jos ni minut odigran baraza. A ja ovdje nemoram dokazivat kolki sam navijac BH, sigurno veci nego sto ste vi. Pred nama je pa vidjet cemo ko je u pravu ja se nadam da ce te bit vi i da idemo na EP. Ali treba tu jos mnogo mnogo toga da se popravi.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 okt 2015, 23:55

Šta ovaj lupa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 27 okt 2015, 00:10

nek' mu je Bog na pomoci...

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 27 okt 2015, 00:14

Imamo vrhunsku realizaciju u zadnje dvije utakmice, 7 udaraca u okvir gola i pet postignutih pogodaka. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.