Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
“Izgubili smo jer se nismo pripremili dobro. To je moja odgovornost”, rekao je Vaha pa dodao:
“Razočaran sam jer su igrači previše griješili. Bosna je imala šest igrača od 190, što je bila šansa za njih. Mi smo ih markirali, ali nije lako pobijediti u takvom odnosu snaga. Morali smo bili pametniji.”
“Razočaran sam jer su igrači previše griješili. Bosna je imala šest igrača od 190, što je bila šansa za njih. Mi smo ih markirali, ali nije lako pobijediti u takvom odnosu snaga. Morali smo bili pametniji.”
Zarathustra
- L'Avvocato
- Kontakt:
Isto kao i ona priča za šutiranje sa distance. Kad ih je počeo trenirati nisu skoro nikao pucali van 16m, nije im se uklapalo u matematičku računicu. Previše šuteva završi pored/iznad gola.Virtu4l je napisao/la:
Ma lud narod, sjećam se kad je jednom Ivica Osim pričao kako ga ne razumiju kad im kaže da trebaju odugovlačiti i krasti vrijeme kad vode i imaju pozitivan rezultat, za njih je to varanje

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Sudeci po reziseru utakmice, reklo bi se da nisu daleko od Sjeverne Koreje, frajer samo prikazuje njihove sanse.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:Isto kao i ona priča za šutiranje sa distance. Kad ih je počeo trenirati nisu skoro nikao pucali van 16m, nije im se uklapalo u matematičku računicu. Previše šuteva završi pored/iznad gola.Virtu4l je napisao/la:
Ma lud narod, sjećam se kad je jednom Ivica Osim pričao kako ga ne razumiju kad im kaže da trebaju odugovlačiti i krasti vrijeme kad vode i imaju pozitivan rezultat, za njih je to varanje
[youtube][/youtube]
TLN

Kako si Vaha imaš li daha

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Još jedna tekma na tebe čeka.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nije fer za Japan bilo, previsoki nam igrači 

De nam druze, ako imas daha, otvori temu za EP 2016Virtu4l je napisao/la:Kako si Vaha imaš li daha

Ne bi bilo lose imati i temu za prognozu rezultata.
Podforum za EURObvb je napisao/la:De nam druze, ako imas daha, otvori temu za EP 2016(nisam je uspio naci, ali moguce je i da vec ima).
Ne bi bilo lose imati i temu za prognozu rezultata.
http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=123
Podforum za prognoze, u sklopu ss.ba lige
http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=52
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E hvala!
Bilo mi je cudno da ih nema
Bilo mi je cudno da ih nema

Takodje, nakon jedne utakmice na Mundijalu u J.Africi, ostali su poslije 90 minuta i pocistili svo smece na stadionu.Virtu4l je napisao/la:Ma lud narod, sjećam se kad je jednom Ivica Osim pričao kako ga ne razumiju kad im kaže da trebaju odugovlačiti i krasti vrijeme kad vode i imaju pozitivan rezultat, za njih je to varanjeHariTz je napisao/la:Ja ono, jest' jest, trebo si i večeru uskratit.. a kontam u sebi ja koji su to bolidi![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gdje je Japan gdje smo mi.. 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ihhh. Svjetlosne godine!FrancescoTotti je napisao/la:Gdje je Japan gdje smo mi..

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Razumijem pare za kurvaluk, al za ovo drugoHigh je napisao/la:Pare iskoristiti u kurvaluk i onaniju.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
[youtube][/youtube]
Trebali smo posuditi Valbuenu od FrancuskeMoggi je napisao/la:“Izgubili smo jer se nismo pripremili dobro. To je moja odgovornost”, rekao je Vaha pa dodao:

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Toni Sunjic 1.93Moggi je napisao/la:“Izgubili smo jer se nismo pripremili dobro. To je moja odgovornost”, rekao je Vaha pa dodao:
Edin Cocalic 1,90
Milan Djuric 1,99
Ibrahim Sehic 1,90
Haris Duljevic 1,85
Mario Vrancic 1,87
Haris Medunjanin 1,86
Sto i Vaha pretjeruje, i masla. Mesa se popiso po tebi sa B ekipom, nadigrao te i takticki i tehnicki i rezultatski ,pri tome vodeci racuna o krvnim zrncima pojedinih igraca. Sto nisi spustio loptu pa igrao po zemlji kako si gol dao moj Vahide, ubleho jedna obicna.
Drago mi je sto smo uzeli samo zbog njega, rasirio se ko tetrijeb kad su poveli.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
bhsport je napisao/la:Toni Sunjic 1.93Moggi je napisao/la:“Izgubili smo jer se nismo pripremili dobro. To je moja odgovornost”, rekao je Vaha pa dodao:
Edin Cocalic 1,90
Milan Djuric 1,99
Ibrahim Sehic 1,90
Haris Duljevic 1,85
Mario Vrancic 1,87
Haris Medunjanin 1,86
Sto i Vaha pretjeruje, i masla. Mesa se popiso po tebi sa B ekipom, nadigrao te i takticki i tehnicki i rezultatski ,pri tome vodeci racuna o krvnim zrncima pojedinih igraca. Sto nisi spustio loptu pa igrao po zemlji kako si gol dao moj Vahide, ubleho jedna obicna.
Drago mi je sto smo uzeli samo zbog njega, rasirio se ko tetrijeb kad su poveli.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Odlazeci u Japan sa ovom ekipom mnogi od nas nisu bili optimisti da se u toj dalekoj zemlji moze nesto dobro uraditi. A uradilo se odmah u prvoj utakmici protiv znatno jaceg i spremnijeg protivnika. Iako je sve u prvom poluvremenu krenulo lose po reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ipak zeljom i umjecem dolazimo do poravnanja rezultata u drugom poluvremenu. Penali ? Iznenadjujuce dobro odradjeni i uz nekoliko kikseva Danske reprezentacije - nas tim dolazi do pobjede u ovom susretu. Bravo momci.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Hordas Doboj
- Kontakt:

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!