Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Izgubili isto ko i prvu protiv milana..
Sve nesto rezervisano lafo igramo, a zalaganje i trud ništa..za sta se vise koji k cuvamo da mi je znati?
Sent from my Nokia 3310
Sve nesto rezervisano lafo igramo, a zalaganje i trud ništa..za sta se vise koji k cuvamo da mi je znati?
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Jbg,bas nas sustize ta qurcobolja,al et,nadat se da je liga samp.prioritet pa da cemo gledati drugaciji pristup,ne 30 nego 130 minuta.
Penali i mi: svake prestupne.
Forza Juve
Penali i mi: svake prestupne.
Forza Juve
Milan je danas bio bolji i zasluženo su slavili u ovoj tekmi. Po meni prelomni trenutak utakmice je povreda Alex Sandra, poslije je Suso radio šta je htio po svojoj strani. Dalje, izmjena Pjanić - Dybala je loša odluka ukoliko nije uslovljena Miretovom povredom iz meča sa Romom, trebao je Mandžo van jer u drugom poluvremenu i produžetku nije mogao da radi ono što najbolje zna, totalno je pao te na kraju još i promašio penal.
Ovaj poraz je jedini cilj koji je ostao ne ispunjen do nove godine. Ipak, prvo mjesto u skupinama LP te protivnik koga možemo proći, Porto, kao i prednost od 4 boda nad prvim pratiocem uz utakmicu manje je nešto sa čim moramo biti zadovoljni.
Riječ-dvije o igračima koji su došli na ljeto:
Benatia-odličan defanzivac, međutim njegov najveći problem su povrede i teško da može sastaviti jednu sezonu bez povreda. Očekivao sam i da se upiše u strijelce na asist Pjanketa ali nisu se naigrali zajedno. Zanimljivo će biti pratiti hoće li biti otkupljen na kraju sezone.
Dani Alves- eh Dani, Dani...nikad mi se nije sviđao zbog svog glumatanja, ali je strašan ofazivni bek dok u defanzivi već malo škripi, centaršut odličan, voli loptu i imao je vrlo dobro odrađene tekme do povrede.
Pjanić- sa svojih 6 golova i 8 asistencija statistički nadomjestio odlazak Pogbe, naravno da je u igri potpuno druga priča ali da nam je dao tu neku opasnost iz svih vrsta prekida- to definitivno jeste. Ova formacija sa Sturarom na mezzali i sa njim na trequartisti je zanimljiva, možda i bude nešto od nje
Pjaca- velika je šteta što se ovaj momak povrijedio, odigrao je svega 76min
u 7 utakmica, nadam se da je Max upravu kad kaže da je sljedeća njegova godina. Ukoliko bude zdrav pa da nam počne tekmu početkom godine u kupu protiv Atalante(11.1)
Higuain- debeli je prvi strijelac Juventusa (Pjanke drugi
) donio je finih bodova u bitnim utakmicama u Seriji A, međutim čekamo ga u LP(da, dao je 3 gola ali od toga 2 Dinamu i Lyonu iz penala, nije igrao u Sevilli). Do danas sam mislio da je preplaćen, potreban ali preplaćen, međutim nije me on razuvjerio sa današnjom predstavom, daleko od toga, već vijest da je Chelsea prodao Oscara koji je bio zakovan za klupu za 70mil.e pa onda najbolji strijelac po broju postignutih golova u jednoj sezoni u historiji Serije A vrijedi tih 90mil. 
Ovaj poraz je jedini cilj koji je ostao ne ispunjen do nove godine. Ipak, prvo mjesto u skupinama LP te protivnik koga možemo proći, Porto, kao i prednost od 4 boda nad prvim pratiocem uz utakmicu manje je nešto sa čim moramo biti zadovoljni.
Riječ-dvije o igračima koji su došli na ljeto:
Benatia-odličan defanzivac, međutim njegov najveći problem su povrede i teško da može sastaviti jednu sezonu bez povreda. Očekivao sam i da se upiše u strijelce na asist Pjanketa ali nisu se naigrali zajedno. Zanimljivo će biti pratiti hoće li biti otkupljen na kraju sezone.
Dani Alves- eh Dani, Dani...nikad mi se nije sviđao zbog svog glumatanja, ali je strašan ofazivni bek dok u defanzivi već malo škripi, centaršut odličan, voli loptu i imao je vrlo dobro odrađene tekme do povrede.
Pjanić- sa svojih 6 golova i 8 asistencija statistički nadomjestio odlazak Pogbe, naravno da je u igri potpuno druga priča ali da nam je dao tu neku opasnost iz svih vrsta prekida- to definitivno jeste. Ova formacija sa Sturarom na mezzali i sa njim na trequartisti je zanimljiva, možda i bude nešto od nje
Pjaca- velika je šteta što se ovaj momak povrijedio, odigrao je svega 76min
Higuain- debeli je prvi strijelac Juventusa (Pjanke drugi
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ne znam samo zbog cega se forsiraju Mandzukic i Higuain.
Generalno, Juventus ove godine bas katastrofalno igra. Ne znam da sam ove godine jednu utakmicu pogledao u kojoj je to licilo na Juventus. Sve je neko provlacenje.. Ne bi me iznenadilo da takmicenje u LP i ove godine vec u 1/8 finala zavrsi...
Generalno, Juventus ove godine bas katastrofalno igra. Ne znam da sam ove godine jednu utakmicu pogledao u kojoj je to licilo na Juventus. Sve je neko provlacenje.. Ne bi me iznenadilo da takmicenje u LP i ove godine vec u 1/8 finala zavrsi...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- IlCapitano
- Kontakt:
Serie A - 19. kolo:
----------------------------------
--------

--------
----------------------------------Mjesto: Juventus Arena, Torino----------------------------------
----------------------------------Vrijeme: Nedjelja, 20:45----------------------------------
------------------------------------------

------------------------------------------Mjesto: Juventus Arena, Torino----------------------------------
----------------------------------Vrijeme: Nedjelja, 20:45----------------------------------
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:

Napokon prvi put sve trojica skupa u formaciji sa 4 u odbrani.
- IlCapitano
- Kontakt:
Juventus probable XI vs Bologna: Neto; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Asamoah; Khedira, Marchisio, Sturaro; Pjanic, Dybala, Higuain. [TJ]
- IlCapitano
- Kontakt:

Nema Evre, definitivno odlazi kaže Agresti.
Vratit ce se Evra jednog dana u ulozi trenera.
Jbg, kad dodje Seo valja hejtat i po njegovoj temi, bit ce zanimljivo.
Jbg, kad dodje Seo valja hejtat i po njegovoj temi, bit ce zanimljivo.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Se'o se ubio za Juventusa.Vidim da pokusava bit sminkercic a Italija ce bas pozitivno da utice na njeg kao sto je na Hasana...pa malo frizurica, duga kosa malo vecere sa Buffonom, ovo ono raja ...volio bih da dodje 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Burberry46
- Kontakt:
Zao mi Evre:(
Sutra 4312,ok,tri boda su imperativ,od genoe ocekujem da otkine bod romima.
Forza Juve
Sutra 4312,ok,tri boda su imperativ,od genoe ocekujem da otkine bod romima.
Forza Juve
- bianconeros
- Kontakt:
Napokon dodje i taj dan pozelio sam se stare dame...
Veoma bitna utakmica i ocekujem 3 boda kao u svakoj utakmici..
Dybala-Higuain
PJANIC
Bit ce zanimljevo...
Veoma bitna utakmica i ocekujem 3 boda kao u svakoj utakmici..
Dybala-Higuain
PJANIC
Bit ce zanimljevo...
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- IlCapitano
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:
Konacno Juve 
Idemo po pobjedu
Idemo po pobjedu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
#Juve XI: Neto; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Asamoah; Khedira, Marchisio, Sturaro; Pjanic; Dybala, Higuain. #JuveBologna
Napoli u 95oj
Inter u 87oj
Lazio u 90oj
Roma autogolom
Milan u 88oj
....
Sta li nas ceka veceras
Mozda 3:0 da pokazemo ovoj nejaci kako se prvenstva dobijaju
Inter u 87oj
Lazio u 90oj
Roma autogolom
Milan u 88oj
....
Sta li nas ceka veceras
Mozda 3:0 da pokazemo ovoj nejaci kako se prvenstva dobijaju
4:0
Higuain 3x
Dybala
Higuain 3x
Dybala
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Uh Asa na pravom ispitu večeras, bez obzira kako odigra volio bih da se dovede jedan lijevi bek nego da tu poziciju krpimo iz internih izvora. Asa, Mattiello ili Chiella mi ne ulijevaju sigurnost na tom mjestu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.