BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.

DaVinci
Kontakt:

Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.

Post Postao/la DaVinci » 31 jul 2018, 15:13

hskzmostar je napisao/la:
Drape je napisao/la:Valletta - Zrinjski 65% - 35%

"Plemiće" u Europi nije jeb...izbacio samo ko nije ni igrao sa njima, pa bi me više iznenadilo da prođu nego da ispadnu. Počinjem misliti da ima tu i politike, stalo im je da osvoje titulu prvaka BiH a Europi očito pristupaju neozbiljno, ipak bi prolascima na ovaj ili onaj način radili nešto u korist BiH a dozvolite mi da ne vjerujem da im je to u interesu, ili da budem direktniji da bi sutra raskomadali ovu državu da mogu.

Drape idiotus, drazi nam je manji koeficijent dezave BiH nego pare od uefe, Nemanja i Ognjen dobiju svake godine naputak da odigraju lose.
Zrinjski zadnjih godina ispada od cvrstih ekipa koje svake godine igraju grupnu fazu, jedini je kiks ova Valetta ali jos nije sve gotovo.
Druze Drape, nisi uopste plaho u krivu sa svojim razmisljanjem ... Zrinjski i njegovi navijaci bi istog momenta potpisali da se takmice u 3-oj HNL nego da svake sezone budu prvaci PLBiH ... ljudi vole sve Hrvatsko jos od vemena Austorugara i to nepromjeni vise ni Dejvid Koperfild ... jedino im je bezze sto puste Valleti a onda puknu GOSK k'o da nista nije bilo ... u par dana zaborave i opet nauce igrati nogomet ... :kafa:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 31 jul 2018, 15:15

DaVinci je napisao/la: ljudi vole sve Hrvatsko jos od vemena Austorugara i to nepromjeni vise ni Dejvid Koperfild ...
cekaj malo, ti hoces reci da je velez hrvatski klub ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 31 jul 2018, 15:20

Ako neki klub prodje, da li odmah sljedece sedmice igra Evropske utakmice ili?
Jer nijedan nas klub ne moze izdrzati da svaka 3-4 dana igra utakmicu.
Ako je tako, jako bi volio da Zrinjski prodje :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

High

Post Postao/la High » 31 jul 2018, 15:23

prisonbreak je napisao/la:Ako neki klub prodje, da li odmah sljedece sedmice igra Evropske utakmice ili?
Koji klub koji se takmiči u Evropi Zenica više podržava - FKS, FKŽ ili MŠKZ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2018, 15:33

DaVinci je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:
Drape je napisao/la:Valletta - Zrinjski 65% - 35%

"Plemiće" u Europi nije jeb...izbacio samo ko nije ni igrao sa njima, pa bi me više iznenadilo da prođu nego da ispadnu. Počinjem misliti da ima tu i politike, stalo im je da osvoje titulu prvaka BiH a Europi očito pristupaju neozbiljno, ipak bi prolascima na ovaj ili onaj način radili nešto u korist BiH a dozvolite mi da ne vjerujem da im je to u interesu, ili da budem direktniji da bi sutra raskomadali ovu državu da mogu.

Drape idiotus, drazi nam je manji koeficijent dezave BiH nego pare od uefe, Nemanja i Ognjen dobiju svake godine naputak da odigraju lose.
Zrinjski zadnjih godina ispada od cvrstih ekipa koje svake godine igraju grupnu fazu, jedini je kiks ova Valetta ali jos nije sve gotovo.
Druze Drape, nisi uopste plaho u krivu sa svojim razmisljanjem ... Zrinjski i njegovi navijaci bi istog momenta potpisali da se takmice u 3-oj HNL nego da svake sezone budu prvaci PLBiH ... ljudi vole sve Hrvatsko jos od vemena Austorugara i to nepromjeni vise ni Dejvid Koperfild ... jedino im je bezze sto puste Valleti a onda puknu GOSK k'o da nista nije bilo ... u par dana zaborave i opet nauce igrati nogomet ... :kafa:
Inace GOŠK je pojam snazne ekipe..
Pa ljudi su im bukvalno filijala.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 31 jul 2018, 15:43

prisonbreak je napisao/la:Ako neki klub prodje, da li odmah sljedece sedmice igra Evropske utakmice ili?
Da, odmah se igraju. I tako sve do grupa :)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 31 jul 2018, 16:17

avenija je napisao/la:
DaVinci je napisao/la: ljudi vole sve Hrvatsko jos od vemena Austorugara i to nepromjeni vise ni Dejvid Koperfild ...
Druze, jel' tipkamo o Zrinjskom (i njegovim navijacima) ovdje ili o Velezu ... :think:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 31 jul 2018, 16:37

MortemHz je napisao/la:
DaVinci je napisao/la:Druze Drape, nisi uopste plaho u krivu sa svojim razmisljanjem ... Zrinjski i njegovi navijaci bi istog momenta potpisali da se takmice u 3-oj HNL nego da svake sezone budu prvaci PLBiH ... ljudi vole sve Hrvatsko jos od vemena Austorugara i to nepromjeni vise ni Dejvid Koperfild ... jedino im je bezze sto puste Valleti a onda puknu GOSK k'o da nista nije bilo ... u par dana zaborave i opet nauce igrati nogomet ... :kafa:
Znaci GOŠK im pusta da ih siluju a mocna Valleta ne ... :eh:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 31 jul 2018, 16:39

DaVinci je napisao/la:
avenija je napisao/la:
Druze, jel' tipkamo o Zrinjskom (i njegovim navijacima) ovdje ili o Velezu ... :think:
kazes ne vole nista sem hrvatskog od austrougara, sta je onda sa velezom kojeg su voljeli decenijama ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2018, 16:44

DaVinci je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
DaVinci je napisao/la:Druze Drape, nisi uopste plaho u krivu sa svojim razmisljanjem ... Zrinjski i njegovi navijaci bi istog momenta potpisali da se takmice u 3-oj HNL nego da svake sezone budu prvaci PLBiH ... ljudi vole sve Hrvatsko jos od vemena Austorugara i to nepromjeni vise ni Dejvid Koperfild ... jedino im je bezze sto puste Valleti a onda puknu GOSK k'o da nista nije bilo ... u par dana zaborave i opet nauce igrati nogomet ... :kafa:
Znaci GOŠK im pusta da ih siluju a mocna Valleta ne ... :eh:
Valletta je normalan europski klub koji shvata svoje utakmice ozbiljno i odigrat ce u skladu sa svojim mogucnostima. Jesu medju slabijim ali su vidjeli da mogu igrati kako hoce protiv Zrinjskog i to im je donijelo rezultat, nista cudno. GOŠK-u redovno posudjuju igrace, ne znam jesu li ikad boda izgubili, veoma su blizu itd.

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 31 jul 2018, 17:12

Zrinjski bi trebao lagano riješiti utakmicu na Malti. I dalje mi je tu Zrinjski favorit, samo je sa 80-20 šansama prešlo na 60-40.
Sarajevo je i dalje teško autsajder. Umjesto 0-100, sada je u vrh glave 5-95.
Željezničar nije rezultatski osakaćen koliko je nekvalitetom. Stoga, šanse su možda i manje nego šanse Sarajeva, a ne bi trebalo biti.

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 31 jul 2018, 17:14

kazes ne vole nista sem hrvatskog od austrougara, sta je onda sa velezom kojeg su voljeli decenijama ?[/quote]

Šta je s napaćenim bošnjama što su nosili titove slike, kleli se u crvenu petokraku, a sada podvrću pantalone i organiziraju halal svadbe...
Ps.vratite petokrake u grbove svih klubova umjesto novokomponovanih ljiljana...
Daj mi furadana!

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 31 jul 2018, 17:26

MortemHz je napisao/la: Valletta je normalan europski klub koji shvata svoje utakmice ozbiljno i odigrat ce u skladu sa svojim mogucnostima. Jesu medju slabijim ali su vidjeli da mogu igrati kako hoce protiv Zrinjskog i to im je donijelo rezultat, nista cudno. GOŠK-u redovno posudjuju igrace, ne znam jesu li ikad boda izgubili, veoma su blizu itd.
Prvo provjeri malo, prije nego se prosipaš po forumu.
:facepalm:
Shullenta je napisao/la:
Šta je s napaćenim bošnjama što su nosili titove slike, kleli se u crvenu petokraku, a sada podvrću pantalone i organiziraju halal svadbe...
slave i postuju kotromanice, svaki narod svojoj djeci daje imena po kraljevima jer se ponose, samo nasi muslimani ne, jos nisam vidio da su dali ime tvrtko,stjepan,katarina haha,ali zato daju po turskim okupatorima redovno :lol:
Kriza identiteta
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2018, 17:29

Shullenta je napisao/la:kazes ne vole nista sem hrvatskog od austrougara, sta je onda sa velezom kojeg su voljeli decenijama ?

Ps.vratite petokrake u grbove svih klubova umjesto novokomponovanih ljiljana...[/quote]

To radi 1% posto stanovnistva iako me licno boli briga za to jer nisam sovinista da gledam ko sta radi, ko se kako zove i kako se neko vjenca, to prepustam ovima dole. Ljiljani nisu novokomponovani jer su stariji od petokrake i ujedno su simbol tvoje srednjovjekovne drzave. Klubovi su nastajali u doba Jugoslavije i to je ta razlika.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2018, 17:32

GoskGabela je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Valletta je normalan europski klub koji shvata svoje utakmice ozbiljno i odigrat ce u skladu sa svojim mogucnostima. Jesu medju slabijim ali su vidjeli da mogu igrati kako hoce protiv Zrinjskog i to im je donijelo rezultat, nista cudno. GOŠK-u redovno posudjuju igrace, ne znam jesu li ikad boda izgubili, veoma su blizu itd.
Prvo provjeri malo, prije nego se prosipaš po forumu.
:facepalm:
Shullenta je napisao/la:
slave i postuju kotromanice, svaki narod svojoj djeci daje imena po kraljevima jer se ponose, samo nasi muslimani ne, jos nisam vidio da su dali ime tvrtko,stjepan,katarina haha,ali zato daju po turskim okupatorima redovno :lol:
Kriza identiteta
Ima dosta takvih imena, znaci bukvalno more samo ti to ne mozes znati jer zivis u mjestu koji je manji od moje zgrade, zamisli kad bi poredio sa ulicom. Sto bi mene neko silio da uzimam ime Stjepan, meni odvratno zvuci i veoma je ruzno i sad zbog tradicije da ja uzmem to ime? I prije Stjepana su na prostoru Bosne bila drugacija imena pa ih niko sad ne koristi. Kriza identita je nesto sasvim drugo, ponajvise je zastupljeno u tvojoj okolini jer ste takvi kao ljudi i jos ste vrlo neobrazovani, bukvalno osnovne pojmove ne znate i izmanipulisani ste totalno.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 31 jul 2018, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 31 jul 2018, 17:33

Sve ok , razumijem da na ovoj temi pišu navijači Sarajeva ,Želje pa i nekih premijerligaša koji bar imaju neke šanse da izađu u europu ali nije mi jasno šta na ovoj temi rade navijači ovih drugoligaških klubova i to dugogodišnjih drugoligaških klubova :kafa: .
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 jul 2018, 17:39

MortemHz je napisao/la:
GoskGabela je napisao/la:
Kriza identiteta
Ima dosta takvih imena, znaci bukvalno more samo ti to ne mozes znati jer zivis u mjestu koji je manji od moje zgrade, zamisli kad bi poredio sa ulicom. Sto bi mene neko silio da uzimam ime Stjepan, meni odvratno zvuci i veoma je ruzno i sad zbog tradicije da ja uzmem to ime? I prije Stjepana su na prostoru Bosne bila drugacija imena pa ih niko sad ne koristi. Kriza identita je nesto sasvim drugo, ponajvise je zastupljeno u tvojoj okolini jer ste takvi kao ljudi i jos ste vrlo neobrazovani, bukvalno osnovne pojmove ne znate i izmanipulisani ste totalno.
Samaraj neznalice brate moj :bih: :bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 31 jul 2018, 17:40

mirko1905 je napisao/la:Sve ok , razumijem da na ovoj temi pišu navijači Sarajeva ,Želje pa i nekih premijerligaša koji bar imaju neke šanse da izađu u europu ali nije mi jasno šta na ovoj temi rade navijači ovih drugoligaških klubova i to dugogodišnjih drugoligaških klubova :kafa: .
svi velikani su drugoligaši ali svi drugoligaši nisu velikani!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 31 jul 2018, 20:13

:cool:
Rigoletto je napisao/la:
mirko1905 je napisao/la:Sve ok , razumijem da na ovoj temi pišu navijači Sarajeva ,Želje pa i nekih premijerligaša koji bar imaju neke šanse da izađu u europu ali nije mi jasno šta na ovoj temi rade navijači ovih drugoligaških klubova i to dugogodišnjih drugoligaških klubova :kafa: .
svi velikani su drugoligaši ali svi drugoligaši nisu velikani!
Svaka ti je za lektire! :D
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 31 jul 2018, 21:21

Jbt Skendija prodje Sheriff,evo i Spartak prolazi Legiju(Legija ima crveni karton),a samo nas debilni prvak ne bi mogao proci ni amatere iz San Marina
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46, Morgen19, relativizam i 33 gosta.