Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DenchiNL
Kontakt:

Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.

Post Postao/la DenchiNL » 09 sep 2018, 10:17

robertkosar je napisao/la:
TeamHandBall je napisao/la::bih: Jebote po ovom forumu imamo vise strucnjaka fudbalskih(koji gledaju utakmicu pored malih ekrana I kompjutera I veoma dobro poznaju fudbal) nego fudbalera I trenera reprezentacije (koji nemaju pojma o fudbalu).Stvarno cudno, cudnije I od igre reprezentacije koja istina nije blistala ali su pobijedili I osvojili tri velika boda.Ko god je igrao bilo kakav sport razumije sta znaci igrati oslabljen bez 3-4 igraca I koliko igracima znaci pobijediti sa takvim timom I jos u gostima.Jesu oni imali posjed,ali smo I mi imali jos 2-3 odlicne sanse.Zato Napred BOSNO do nove pobjede u utorak ….. :bih:
Zemlja sa najvise selektora na svijetu :mrgreen:
to kažu u svakoj zemlji kojoj je stalo do nogometa...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 sep 2018, 10:18

Jel izvlacenje grupa za Svjetsko u decembru?

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 09 sep 2018, 10:20

DenchiNL je napisao/la:...Šunjić skoro kriminalan,
:shock:

Ako je iko jučer bio dobar onda je to Toni. Ili bi Dumic bio bolji? :D
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 sep 2018, 10:27

Bazinga12345 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:...Šunjić skoro kriminalan,
:shock:

imao je dobrih intervencija ali je prodavao lopte bezveze, poklanjao kornere i spuštanjem lopti pred protivnike ugrožavao naš gol, sreća nisu znali ovi...uz to je prespor....Vranješ i Bičakčić zajedno su dovoljno pokretljivi i oštro igraju, Đumić,Memišević, Šunjić rezerve i može još tražiti mlađe...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 09 sep 2018, 10:30

Bazinga12345 je napisao/la:
Puno je Toni izlijetao, ono jest borbeno al izletiš ko muha bez glave kod boljih protivnika će te kazniti zbog toga, al et. Svaka njemu čast na borbenosti i malo više pameti i bit će dobar i u jačim utakmicama.
I am coming

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 sep 2018, 10:32

Valjda protiv Austrije bude bolje.Jos se vraca Todor i onda Besica odmah u vezu umjesto Cimirota koji apsolutno ni u jednoj utakmici koju je igrao nisa ama bas nista pokazao.Sto se tice S.Irske dovoljno govori da su poslije 17 kornera dalu prvi gol.Realno svaki tim bi poslije toliko kornera dao bar 1 gol.U revansu ocekujem laksu utakmicu i naravno pobjedu :bih: :bih: :bih:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 09 sep 2018, 11:10

robertkosar je napisao/la:
TeamHandBall je napisao/la::bih: Jebote po ovom forumu imamo vise strucnjaka fudbalskih(koji gledaju utakmicu pored malih ekrana I kompjutera I veoma dobro poznaju fudbal) nego fudbalera I trenera reprezentacije (koji nemaju pojma o fudbalu).Stvarno cudno, cudnije I od igre reprezentacije koja istina nije blistala ali su pobijedili I osvojili tri velika boda.Ko god je igrao bilo kakav sport razumije sta znaci igrati oslabljen bez 3-4 igraca I koliko igracima znaci pobijediti sa takvim timom I jos u gostima.Jesu oni imali posjed,ali smo I mi imali jos 2-3 odlicne sanse.Zato Napred BOSNO do nove pobjede u utorak ….. :bih:
Zemlja sa najvise selektora na svijetu :mrgreen:
Prije ce bit zemlja sa najvise budala na svijetu
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 sep 2018, 11:16

Dilavera iz dinama treba završit za desnog beka, čini mi se da je momak rekao da bi htio igrat....

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 09 sep 2018, 11:18

ronaldo99 je napisao/la:Jel izvlacenje grupa za Svjetsko u decembru?
Vjerovatno, samo pitanje koje godine!?
Volim te Bosno!!!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 09 sep 2018, 11:22

DenchiNL je napisao/la:Dilavera iz dinama treba završit za desnog beka, čini mi se da je momak rekao da bi htio igrat....
Ima u PL i desnih i lijevih bekova samo treba prepoznat kvalitet

Mislim da je ovo misao Cire Blazevica
Treba znat prepoznat

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 09 sep 2018, 11:24

rope11 je napisao/la:Danas sam slično pričao i opet ponavljam, ma ko smo bolan mi pa da očekujemo da nadigramo Irsku i lagano ih dobijemo?

Jest, bilo je loše, vjerovatno jedna od gorih naših utakmica otkako pratim reprezentaciju i generalno se može bolje, ali nismo mi bolan ništa igrački bolji od njih. Onaj mrtvi prosjek, da nema Pjanića i Džeke bili bi na još nižem nivou jer neki prosječan poznavaoc fudbala ne bi ni znao nabrojati ostalih 9 igrača koji su danas igrali. Plus na sve to, bili smo desetkovani povredama. I opet nekako uzmemo 3 boda i to na njihovom terenu što ni puno boljim reprezentacijama nije uspjevalo.

Mi sebe stvarno precjenjujemo. Nismo loši, nismo nivo Farskih otoka, Kazahstana ni Moldavije, ali nismo baš toliko ni igrački jaki da očekuješ da razbiješ irce u Belfastu, iste one sj. irce koji su izborili EP pretprošle godine i došli čini mi se do šesnaestine finala gdje ih je za dlaku dobio Vels.
Mi smo u evropskim okvirima jedna prosječna reprezentacija, valjda je to svima jasno. Mislim da i veliki fudbalski entuzijasti vjerovatno nisu čuli ni za jednog našeg igrača osim Džeke i Pjanića.

ALI, niko ne očekuje da ćemo S. Irce srušit rezultatom 0-6, ali takođe ne očekujuju da će oni imati 67% posjeda lopte, da će nam stvoriti 26 prilika, 18-1 u kornerima... tako nas nisu karali ni Francuska, ni Španija, ni Argentina...
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 09 sep 2018, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 09 sep 2018, 11:25

Al koliko je bolji komentator na SK
I drugacija mi utakmica
Ja jucer gledam na Pinku :facepalm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 sep 2018, 11:28

Vucevich je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Danas sam slično pričao i opet ponavljam, ma ko smo bolan mi pa da očekujemo da nadigramo Irsku i lagano ih dobijemo?

Jest, bilo je loše, vjerovatno jedna od gorih naših utakmica otkako pratim reprezentaciju i generalno se može bolje, ali nismo mi bolan ništa igrački bolji od njih. Onaj mrtvi prosjek, da nema Pjanića i Džeke bili bi na još nižem nivou jer neki prosječan poznavaoc fudbala ne bi ni znao nabrojati ostalih 9 igrača koji su danas igrali. Plus na sve to, bili smo desetkovani povredama. I opet nekako uzmemo 3 boda i to na njihovom terenu što ni puno boljim reprezentacijama nije uspjevalo.

Mi sebe stvarno precjenjujemo. Nismo loši, nismo nivo Farskih otoka, Kazahstana ni Moldavije, ali nismo baš toliko ni igrački jaki da očekuješ da razbiješ irce u Belfastu, iste one sj. irce koji su izborili EP pretprošle godine i došli čini mi se do šesnaestine finala gdje ih je za dlaku dobio Vels.
Mi smo u evropskim okvirima jedna prosječna reprezentacija, valjda je to svima jasno. Mislim da i veliki fudbalski entuzijasti vjerovatno nisu čuli ni za jednog našeg igrača osim Džeke i Pjanića.

ALI, niko ne očekuje da ćemo S. Irce srušit rezultatom 0-6, ali takođe ne očekujuju da će oni imati 67% posjeda lopte, da će nam stvoriti 26 prilika, 18-1 u kornerima... tako nas nisu karali ni Francuska, ni Španija, ni Argentina...
Baš tako. :salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 09 sep 2018, 11:29

DenchiNL je napisao/la:Dilavera iz dinama treba završit za desnog beka, čini mi se da je momak rekao da bi htio igrat....
Nije rekao da bi htio igrati.
A uz to, momak nije desni bek više, tu poziciju mu je ogadio Zoran Kokot.
I ne spominjite više polovnjaka koji se sa 27 godina nećka u vezi reprezentacije.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 09 sep 2018, 11:30

svrakino1921 je napisao/la:Al koliko je bolji komentator na SK
I drugacija mi utakmica
Jel se moglo gledati u direknom prenosu na SK-a? Ja nisam ni pokusavao

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 09 sep 2018, 11:34

tale07 je napisao/la:
I drugacija mi utakmica
Jest

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 09 sep 2018, 11:38

tale07 je napisao/la:
I drugacija mi utakmica
Bio je direktan prenos na SK, gledao prenos na SK(OK), ali zadnjih 10 minuta promjenio prostoriju televizor i gledao ih na Pinku, muka mi bila od komentara, kako li je tek bilo onima koji su slušali 96 minuta kako "mag" prenosi iz Dablina. :urnebes:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 09 sep 2018, 11:40

Opcija je i Dragan Mihajlovic, desni bek iz Lugana. Sasvim pristojan desni bek + ima nase drzavljanstvo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 sep 2018, 11:44

Vucevich je napisao/la:
Opcija je i Dragan Mihajlovic, desni bek iz Lugana. Sasvim pristojan desni bek + ima nase drzavljanstvo.
Mihajlović je lijevi vezni, ofanzivni igrač.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Zaboljesutra, Zglavkar i 56 gostiju.