BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Ma na ranu ga privitislusalica je napisao/la:Vranješ je naše, dobro dijete. Poznajem dečka , vjerujte mi na riječ da on veze nema sa nacionalizmom
,šovinizmom. Super lik.
Gradsko dijete. Voli BiH.
(Nije sarkazam)
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sto je najjadnije takvi likovi veze nemaju o historiji. Glup je ko hastal i vjerovatno ni sam ne zna zasto se odlucio za tu tetovazu. Rekao bi vjerovatno nesto u stilu "ja samo znam da je to nase".Salih1984 je napisao/la:Ako nema veze s nacionalizmom.sta ce mu onda tetovaza vojvode ?slusalica je napisao/la:Vranješ je naše, dobro dijete. Poznajem dečka , vjerujte mi na riječ da on veze nema sa nacionalizmom
,šovinizmom. Super lik.
(Nije sarkazam)
- IlProfessore
- Kontakt:
Budala je onaj ko misli da neće. I to budala, da dna kace.Shogun je napisao/la:Cekaj, zbunjen sam sad. Zar nece navijati za bracu Grke?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Zamislite da Adem Ljajic istetovira sebi npr Acif efendiju na ruku....da li mislite da bi ga i jedan srbin branio? 
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
On je fudbaler,nije akademik. Mozda cu ispasti kontradiktoran , ali on je mlad i glup. Drugaciji su to pogledi na ovaj vakt. Propaganda im je drugacija bila nego nasa. Ne smijem dalje, otvorit cu teme koje nisu za ovog foruma. Cisto kazem na osnovu neposrednih opazanja , momak je cesto u Tuzli. Iznenadio me ljubavlju ka ovoj zemlji,kakva god da je (zemlja). Zna on i za "idemo ludo,idemo jako", zna i za "izronit ce stari".Salih1984 je napisao/la:Ako nema veze s nacionalizmom.sta ce mu onda tetovaza vojvode ?slusalica je napisao/la:Vranješ je naše, dobro dijete. Poznajem dečka , vjerujte mi na riječ da on veze nema sa nacionalizmom
,šovinizmom. Super lik.
(Nije sarkazam)
Koliko je kontradikcije u mom postu ,toliko je i u ovoj zemlji. Realnost ,jbga.
tz tz tz tz tz tz
Slusalice,da li ti je mozda palo napamet da ne govori istinu ? 
Ne, nista on nije govorio. On je tu vise puta bio. On se ponasao.darker10 je napisao/la:Slusalice,da li ti je mozda palo napamet da ne govori istinu ?
P.s. mnogo vise ljubavi i poveznica ima sa ovom zemljom nego hajrovic,kolasinac ili besic
tz tz tz tz tz tz
Ima naravno,jer su ovi morali otic iz zemlje zbog Vranjesovih poveznica sa ovom drzavom 
Kolasinac iz mjesta Kolasin u Crnoj Gori.
Hajrovic makedonski Bosnjak.
Besic - sin od kriminalca.
Grijesis Roki.
Kako ti onda vidis ovu zemlju kao zemlju B ,H i S ako iste posmatras kroz prizmu Praljka ili Mladica. Kapiras?
Grijesis Roki.
Kako ti onda vidis ovu zemlju kao zemlju B ,H i S ako iste posmatras kroz prizmu Praljka ili Mladica. Kapiras?
tz tz tz tz tz tz
@slusalica
Ok druze samo sto on nije toliko ni mlad (30 g),on je jednostavno glup ko qurac.
To je dokazo u bezbroj puta i smio bi se kladiti da ce 2 godine nakon sto prestane igrati fudbal ostat bez i jednog eura na racunu zbog svog idiotizma
Ok druze samo sto on nije toliko ni mlad (30 g),on je jednostavno glup ko qurac.
To je dokazo u bezbroj puta i smio bi se kladiti da ce 2 godine nakon sto prestane igrati fudbal ostat bez i jednog eura na racunu zbog svog idiotizma
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
I nijedan od njih ne tetovira ratne zlocince po sebi ,al ono ako je to tebi okej i ti sebi baci jednog na rukuslusalica je napisao/la:Kolasinac iz mjesta Kolasin u Crnoj Gori.
Grijesis Roki.
Odlicno, vodi ga sebi kucislusalica je napisao/la:Vranješ je naše, dobro dijete. Poznajem dečka , vjerujte mi na riječ da on veze nema sa nacionalizmom
,šovinizmom. Super lik.
(Nije sarkazam)
NEMA NAZAD
Čuj Hajrović makedonski Bošnjak 
Druze ako zna istetovirati govedo s kokardom onda valjda zna i sto ga je istetovirao, koliko god bio neupucen, glup ili sta ti ja znam.
Mi debili kao gledamo kroz prizmu Praljka i Mladica, a on nabaci majmuna na ruku, on ne gleda, on je dobar
izvini Ogi
Mi debili kao gledamo kroz prizmu Praljka i Mladica, a on nabaci majmuna na ruku, on ne gleda, on je dobar
Walk on
Ne opravdam sve njegove postupke ,samo kazem da nije los decko i da ga ne treba sotonizirati.
Shvatite kako hocete, u ovoj zemlji kao sto Edo Maajka jednom rece :"svako je nekom šupak."
Dobijamo Grke!
Shvatite kako hocete, u ovoj zemlji kao sto Edo Maajka jednom rece :"svako je nekom šupak."
Dobijamo Grke!
tz tz tz tz tz tz
Ma ajde poslije svega se nadje neko da kaze da je dobar decko i da ga treba vratiti313 je napisao/la:Druze ako zna istetovirati govedo s kokardom onda valjda zna i sto ga je istetovirao, koliko god bio neupucen, glup ili sta ti ja znam.
Mi debili kao gledamo kroz prizmu Praljka i Mladica, a on nabaci majmuna na ruku, on ne gleda, on je dobarizvini Ogi
NEMA NAZAD
- IlProfessore
- Kontakt:
A kroz šta ih treba gledati? Jesam li ja kriv što bi Rade Krunić igrao za reprezentaciju tzv. rs? Jesam li ja kriv što je Vranješ radikalni cheto? Jesam li ja kriv što Šunjić piše statuse protiv Bosne, govori da je šugava zemlja i sl. a njegov stari optuženi ratni zločinac koji bježi od zakona? Jesam li ja kriv što Aleksandar Kosorić sanja da igra za reprezentaciju Srbije a probudi se u našem dresu. Jesam li ja kriv što je stadion godinama skandirao Nemanji Supiću a on se zahvalio javnom podrškom osuđenim ratnim zločinima a kasnije još jače provocirao? Nije moja krivica što su svi takvi.slusalica je napisao/la:Kolasinac iz mjesta Kolasin u Crnoj Gori.
Grijesis Roki.
Ima još mali milion primjera, a Bosnu bezrezervno vole samo B, drugima je to samo prilika da se prodaju.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Četnik nema vise sta traziti u reprezentaciji. Zna on vrlodobro ko je Đujic. Oprosteno mu je zbog granica PiSija, ovo je vec prevazislo granice.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kvrzic se povrijedio???
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3