Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Jos Hakima spakovati u Milan i dovesti nekoga u napadu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Spremni smo dati 85 milki za Fofanu.
Cifra je uzas ali mali je jedan od najboljih mladih stopera.
Navodno postoji i opcija da ukljucimo Hudsona u deal da smanjimo cifru.
Vidjet cemo kako god odlicno pojacanje ce biti ako dodje.
Koulibaly Silva Fofana izgleda prestrasno.
Desno James Lijevo Cucurella ili Chilwell.
Bice i rotiranja naravno ali ova postava bi bas bila prebrza prejaka.
Sto se napadaca tice Tuchel je potvrdio da rade na nekim stvarima nista konkretno.
Isto je spomenuo sredinu da nam nije prioritet ali da ako se pruzi prilika da nam i tu trebaju svjeze noge.
U prijevodu de Jong
.
Napad uglavnom prioritet broj 1 kako i treba biti nakon juce.
Broja ima kvalitete vidi se ali da li je spreman da bude devetka u Celziju.
Mozda je bolje nekoga provjerenog dovesti a da Broja ulazi i igra u rotaciji.
Uglavnom iskreno Boehly era za sada top pocela.
Oborit ce rekord ako ovako nastavimo. Nadali smo se da necemo imati skrtog Amera i nemamo ga. Imamo jednog workoholicara odnosno ekipu workoholicara.
Mislim da nema sumnje u kvalitete Sterlinga Koulibalija i Cucurelle nakon ovo malo sto su igrali.
Top igraci sve i jedan.
Samo nastaviti pojacati se onda uigravanje je na Tuchelu.
Ako mu se sve ovo dovede Dzaba prica o tome da nismo konkurenti sto sada prica pritisak ce se povecati.
Cifra je uzas ali mali je jedan od najboljih mladih stopera.
Navodno postoji i opcija da ukljucimo Hudsona u deal da smanjimo cifru.
Vidjet cemo kako god odlicno pojacanje ce biti ako dodje.
Koulibaly Silva Fofana izgleda prestrasno.
Desno James Lijevo Cucurella ili Chilwell.
Bice i rotiranja naravno ali ova postava bi bas bila prebrza prejaka.
Sto se napadaca tice Tuchel je potvrdio da rade na nekim stvarima nista konkretno.
Isto je spomenuo sredinu da nam nije prioritet ali da ako se pruzi prilika da nam i tu trebaju svjeze noge.
U prijevodu de Jong

Napad uglavnom prioritet broj 1 kako i treba biti nakon juce.
Broja ima kvalitete vidi se ali da li je spreman da bude devetka u Celziju.
Mozda je bolje nekoga provjerenog dovesti a da Broja ulazi i igra u rotaciji.
Uglavnom iskreno Boehly era za sada top pocela.
Oborit ce rekord ako ovako nastavimo. Nadali smo se da necemo imati skrtog Amera i nemamo ga. Imamo jednog workoholicara odnosno ekipu workoholicara.
Mislim da nema sumnje u kvalitete Sterlinga Koulibalija i Cucurelle nakon ovo malo sto su igrali.
Top igraci sve i jedan.
Samo nastaviti pojacati se onda uigravanje je na Tuchelu.
Ako mu se sve ovo dovede Dzaba prica o tome da nismo konkurenti sto sada prica pritisak ce se povecati.
Ne svidja mi se fofana nikako, pogotovo za 100 mil eura
Radije gvardiola uzet u dogovoru ovima dat timu
Radije gvardiola uzet u dogovoru ovima dat timu
pi.
Ma nema ovo se pogubilo totalno ako puste Wernera a imaju samo Broju od napadaca i to i on upitan.
Fofanu otpisati odmah, precijenjeni Francuz kao i 90% igraca. Gdje ces dati toliki novac za tako mladog prosjecnog nedokazanog igraca
O spekulacijama sa De Jongom ne treba ni trositi rijeci kolika bi bila glupost
Fofanu otpisati odmah, precijenjeni Francuz kao i 90% igraca. Gdje ces dati toliki novac za tako mladog prosjecnog nedokazanog igraca
O spekulacijama sa De Jongom ne treba ni trositi rijeci kolika bi bila glupost
Dolazi neko sigurno,kakav verner lik se pogubio skroz mnogo sam ocekivao od njega,nista nije pokazao,fofana jedino sto izlazi iz teske povrede,dobar je igrac ali dati tolike pare za nekog posle takve povrede, mislim briga nas nisu nase neka rade sta hoce.
Fofana je dokazan u EPL-u iskreno, samo mu je problem velika cijena. Za De Jonga se slažem imamo Kovačića koji je sličan njemu, čisto sumnjam da bi De Jong unaprijedio našu kreativnost. Izvjesno je da će nam trebati neko pojačanje u napadu zbog prodaje Wernera i posudbe Odoija.
Callum Hudson-Odoi’s representatives in talks with Borussia Dortmund over a loan deal. [@skysports_sheth] #cfc
-
- Kontakt:
Odličan prelazni rok, kasno smo krenuli zbog promjene vlasništva ali biti će dobro. Boli me briga što preplaćuju igrače, nisu moje pare, samo nek dovode. Timo želi redovno da igra zbog Svjetskog tako da ga razumijem.
Prva utakmica mrtva sa naše strane totalno. Jorginho ne smije biti u prvoj nikako, mora neko ko će ih pogurati naprijed i protok napred da bude brži.
Prva utakmica mrtva sa naše strane totalno. Jorginho ne smije biti u prvoj nikako, mora neko ko će ih pogurati naprijed i protok napred da bude brži.
Da je se nama Jorgana rijesiti, lik kvari igru, i nije ono sto se trazi od igraca na njegovoj poziciji. X puta je dodao suigracu i tog istog ukopao samo da lopta nije kod njeg. Da li je on kako treba ljudi bi se otimali za njeg u prelaznom roku.
Ponosni smogovac!
- Pensioner26
- Kontakt:
Hvala Timo care za trud, ali nije išlo. Nama je najbolje napadače ne dovoditi jer ne znamo utrefiti.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma meni je jedini problem kod de Jonga sta onda sa Gallagherom.
Mislim dobio bi on opet utakmica duga je sezona ali vjerujem da je dosao sa namjerom da bude starter ili makar da se bori sa 3 igraca na sredini umjesto sa 4.
Sa druge strane dogodine vjerovatno ili Kante ili Jorgan jedan ce otici zbog ugovora.
I stare obojica tako da ima smisla de Jong.
De Jong je puno tehnicki bolji puno kreativniji Jorginho.
Brzi je ne previse ali osjetno opet i jaci je u duelu.
To bi bio strasan upgrade.
Plus takticki bi bas fleksibilni bili.
Dupli pivot Kova i De Jong bi bio strasan na niski blok.
U vecim tekmama Kova De jong i Kante bi jeli teren u nekoj formaciji sa 3 na sredini.
Kako god ja bih ga docekao otvorenih ruku mislim da nam treba tu svjeze krvi.
Sta je sa napadom?
Ja ne mogu nikakve informacije osim Aube da nadjem a i to je utihnulo..
Moguce da ce tek sada po napadaca krenuti kad je Werner otjeran.
Mislim dobio bi on opet utakmica duga je sezona ali vjerujem da je dosao sa namjerom da bude starter ili makar da se bori sa 3 igraca na sredini umjesto sa 4.
Sa druge strane dogodine vjerovatno ili Kante ili Jorgan jedan ce otici zbog ugovora.
I stare obojica tako da ima smisla de Jong.
De Jong je puno tehnicki bolji puno kreativniji Jorginho.
Brzi je ne previse ali osjetno opet i jaci je u duelu.
To bi bio strasan upgrade.
Plus takticki bi bas fleksibilni bili.
Dupli pivot Kova i De Jong bi bio strasan na niski blok.
U vecim tekmama Kova De jong i Kante bi jeli teren u nekoj formaciji sa 3 na sredini.
Kako god ja bih ga docekao otvorenih ruku mislim da nam treba tu svjeze krvi.
Sta je sa napadom?
Ja ne mogu nikakve informacije osim Aube da nadjem a i to je utihnulo..
Moguce da ce tek sada po napadaca krenuti kad je Werner otjeran.
Ja bih prije Gallaghera, umjesto Jorgana, mozda cak i Kantea, njemu samo treba da proigra po tuchelovom, jer ima sve sto treba.
Ja bih prije Aubu da dovedemo nego de yonga, i misljenje imam da bi bio ekstra igrac za nas..
Vrijeme je jos malo pred nama vidjet cemo kako cemo se snalaziti i na terenu i izvan terena..
Ja bih prije Aubu da dovedemo nego de yonga, i misljenje imam da bi bio ekstra igrac za nas..
Vrijeme je jos malo pred nama vidjet cemo kako cemo se snalaziti i na terenu i izvan terena..
Ponosni smogovac!
Cim dajemo wernera i sara znaci da dolazi neko na njihova mesta,odlicni potezi imaju velike plate obojica.
- wadethegreat
- Kontakt:
Rijesili smo se Wernera, Podoia, Saara i Alonsa u vrlo kratkom periodu.
Samo nastaviti rijesiti se batsa, Barkleya itd skupiti sta para.
Samo nastaviti rijesiti se batsa, Barkleya itd skupiti sta para.
Ostat ce oni kao i Popivoda do kraja ugovora nece im dati niko ni pola plate koju trenutno imaju, nisu ludi napustati
Timo je bio jedan od kljucnih u osvajanju LP 2021, hvala care za sve vise nije islo
pi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pocelo renoviranje SBa.
Kovacic povrijedjen, ide tandem Žoržo Kante
- Pensioner26
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.