Strasan mangup.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
čuo sam da je završio u bolnici. ostao je bez daha kad je vidio kako igraju naši zmajevi i još se nije povratiozlatan.edvin je napisao/la:Solidna tekma, naši zmajevi super i korektno odigrali, svi živi i zdravi što je najvažnije.
Čekam da portugalski selektor kaže svoje utiske sa ove tekme, a sigurno znam da je sad još više u panici.
Ja skupljam slicice Paninilejla je napisao/la:jel skupljate postere iz avaza,,,, ja ih imam sve,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja imam samo od Murata i Rahe, jbg nekupuje se svaki dan Avaz.harishp je napisao/la:Ja skupljam slicice Paninilejla je napisao/la:jel skupljate postere iz avaza,,,, ja ih imam sve,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lejla je napisao/la:jel skupljate postere iz avaza,,,, ja ih imam sve,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cappy je napisao/la:ovo spaha dobio crveni veceras![]()
http://livescore.com/default.dll/game?c ... ame=320989
harishp je napisao/la:Ja skupljam slicice Paninilejla je napisao/la:jel skupljate postere iz avaza,,,, ja ih imam sve,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije Keno branio..kristian je napisao/la:znak neko dali je kenan hasagic branio ?
Ma nema veze sto nije. Branice on za nas. Nema veze sto Asmir ima vecu minutazu trenutno od njih dvojice zajedno, ha yaJackie_Chan je napisao/la:Nije Keno branio..kristian je napisao/la:znak neko dali je kenan hasagic branio ?
NaravnoAdinjo je napisao/la:Ma nema veze sto nije. Branice on za nas. Nema veze sto Asmir ima vecu minutazu trenutno od njih dvojice zajedno, ha yaJackie_Chan je napisao/la:Nije Keno branio..kristian je napisao/la:znak neko dali je kenan hasagic branio ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.