$ % твој " за ' ? ' " & ?Devil je napisao/la:Hocete igraca iz velikog kluba,hajde @Comy ti rece da ti je cale u klubu reci mu da imaju u Zvezdi dva "klasna" igraca u vidi Reljica i Djordjevica pa ne bi bilo lose da ih dovedete,moze i besplatno mi bi i tako bili na dobitku.![]()
Ma ja nece ih niko ni dzabazvornicki klan je napisao/la:$ % твој " за ' ? ' " & ?Devil je napisao/la:Hocete igraca iz velikog kluba,hajde @Comy ti rece da ti je cale u klubu reci mu da imaju u Zvezdi dva "klasna" igraca u vidi Reljica i Djordjevica pa ne bi bilo lose da ih dovedete,moze i besplatno mi bi i tako bili na dobitku.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
& " " ? & ".А % " & ? $ " $ ? " / на /,не " " ?![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха.....Не " $,& $ се не "...? $ " $ $ % се $ $ ",? " не " ".." " " $ " $ ' $...Devil je napisao/la:Hocete igraca iz velikog kluba,hajde @Comy ti rece da ti je cale u klubu reci mu da imaju u Zvezdi dva "klasna" igraca u vidi Reljica i Djordjevica pa ne bi bilo lose da ih dovedete,moze i besplatno mi bi i tako bili na dobitku.![]()
" " " " жао % % су ? " у ?,% ' за &(" је он ' $ &) " ",? $...то " је оно %....? % $ се $....$ је " " $ & ?,? & & " ? &,то ' је $,? је он "....?,ту ' % $ се "," га ?," то право ¥...+19drina45+ je napisao/la:' $ ' " " " ?,? " & не ? $ - ' " " ? " него у августу. Заправо то је ". $ - $ " са ",$ $ су &,% & " се ове ? ? на " " " ?,уз % $ % " " ' $ - $ " ¥ него % је ? у августу (& " % $ у августу " ? /). ? се $ је ? " $ у $," уз " " ? % је ' " пута ¥.? " & ? $ је " $ " " то знатно,$ " је $,? ту су ","." je napisao/la:" " $ стога - " $ се не ? у ".+19drina45+ je napisao/la:Стварно не ' " ?,непознат " је ?," пут за њега " '.? ето " " " " $ ? " познају ова % $ ¥ ' се " $ је $ $ $ " ¥ него јесенас,? је % " ($ " $ ? " ?,/),статус ? $ % је непознат,то је " 3 $ 5 " у ' $.
С $ стране $ су $ " " ? " попут ?,",", а ту је " тај ? % за & ' ¥ " ? " ? " на ' '. Ова $ ? " " су " стварно ",? ето ? % & $ $ ? се не $ о " "," ? па $!![]()
" & ту је " " " " ' ",? ? $ - ? " % 2-3 &," свега на " $ " везног,$ " %. & " на све ? $ - & $ ' " " $ $ & $ $ "." & " ' $ ' тренутно ?, " је ",% & $ & у " " ? & %,' са " " у $ 10 $ "." % па & " овај % $ $ његов ",а ? ' $ " ' $ $ & на " " је " " $ овог %.
С $ стране " је " Огњен " " " " је уз $ " / $ " ¥ $," је & &,& " $ су " $ & " - ?.
О ? - " " &," " ' & $ " $ на $ ' ? % су ?,$ је $ је " ' " " свјестан $ $ " " праву " у " стога " " $ ' $ ' " " ".
' $ је " $ " (? " ? ")а $ ' ? за & $ $ - " & ?,те овог ? у " ? ' ? ето,? ? $ - овај ? " " него % је & ".
п.с. & ? 7 $ " 12 ? су ?,то не $ ".
Све је -...zvornicki klan je napisao/la:Потпуно се ? за $. Ех $ " ? $ " његовог & на & ? " % " & то ? " & " то ? & ".![]()
? ' "," је он у " ? " " за ? % " је $.Е $ ? $ је % " " $ је то ? % он не " % тренутно,$ $ $ ' $ на & познантства а " & ' је ту.
tačnije 10 000kamiondzija je napisao/la:
Овај ? $ је $ $ у ",&![]()
![]()
![]()
![]()
,? на страну ? $ $ су $ " ? су. А по овој ? $ $ је ? " 7000-10000 $.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.