omerbavarac je napisao/la:Nakon sto je uvalio Herthi 3 gola za nekih 20-tak minuta, ocekujem da nesto slicno ponovi i u Tallinu. Vedo je veliki majstor, a ako znam ko ce mu igrati iza ledja, dva igraca koja ga mogu i koja ce ga hraniti loptama ( Miske i Sejo ).![]()
Vedo samo naprijed.
Sta 20 minuta?? Estonci se nece ni zagrijati,a Vedo ce zabiti hat-trick. 1-5-8 minuta. Prvi gol,sut s 16 metara po zemlji u desni cosak...drugi gol kontra napad-misimovic ubacuje,a vedad zakucava glavom-po sredini gola. I onda 8 minuta,estonska igra se raspala...ibisevic je povukao loptu na centru,dodao je na bok salihovicu,ovaj je izbacio iz igre jednog igraca,ubacio je u 16,a ibisevic je u trku udara volejom i to je bilo 3 - 0 za bosnu. u 15 minuti nad njim je napravljen penal,kojeg je realizirao misimovic,a minut kasnije Ciro vadi iz igre Ibisevica. Kad su ga upitali zbog cega je to uradio on je rekao "Sinko,bojim se da cemo razvaliti estonce s vise od 10 komada,pa bi se protivnici u barazu prepali i nebi uopste igrali sa nama. A ja zarko zelim razvaliti Hrvate,mamicu im .ebem,ja sam im donio bronzu kad su bili niko i nista,a mene su 2 god kasnije nogirali kao da sam pseto"!!!