NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

zeljogracanica
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la zeljogracanica » 23 apr 2013, 13:04

Godinama ovu upravu mnogi dižu u visine, a oni samo koriste Bratstvo da bi dišli do cilja na izborima pa opet ista priča.
Ljude više iritira stalna priča o ulasku u PL i raznorazna obećanja zato je takvo ponašanje i na tribinama, jer je sve oko kluba cirkus totalni.
Dok god su ovi ljudi tu gdje jesu mi nećemo vidjeti PL.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 23 apr 2013, 18:30

Šta očekivati od kluba gdje kolo vode švalerka, Čokora, Mirso, Fudo, Sejo i Šamija. Prije to liči na vašer :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 apr 2013, 19:01

Eh da mi imamo kakve navijace pa da naprave transparent ne uvjedljiv nedaj Boze nego da se zna da ljudi vide da neko nekog tu ****.Moze ona standardna parola uprava napolje, a moze jos hiljadu stvari ali nazalost nema navijaca nema transparenta. :D
www.nkbratstvogracanica.com

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 23 apr 2013, 19:15

cesc4 je napisao/la:Eh da mi imamo kakve navijace pa da naprave transparent ne uvjedljiv nedaj Boze nego da se zna da ljudi vide da neko nekog tu ****.Moze ona standardna parola uprava napolje, a moze jos hiljadu stvari ali nazalost nema navijaca nema transparenta. :D
Ces4 odlična ideja. Predlažem da ovdje iznosimo prijedloge za taj transparent. Evo ja ću prvi :
"Dok švalerka kapu kroji Bratstvo zadnje dane broji"
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 23 apr 2013, 20:09

7aprildomemoj je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Eh da mi imamo kakve navijace pa da naprave transparent ne uvjedljiv nedaj Boze nego da se zna da ljudi vide da neko nekog tu ****.Moze ona standardna parola uprava napolje, a moze jos hiljadu stvari ali nazalost nema navijaca nema transparenta. :D
Ces4 odlična ideja. Predlažem da ovdje iznosimo prijedloge za taj transparent. Evo ja ću prvi :

Svaka cast majstore.. :D

A sto se tice navijaca, objektivno Marokanci nikad nisu imali neki kontakt sa upravom. I sta sad tu ocekivati, ne znam kako su se pritrpili protiv Lukavca i pustili nas na ulaz ''c'' dzaba. Evo uzmemo za primjer Siouxe iz Lukavca, ljudi placaju clanske kartice, sa njima mogu uci na samo na Jug, imaju dobre odnose sa upravom i gradom koji ih u svemu podrzavaju. :D

Stvarno je krajne vrijeme da se pocne raditi na problemu sa navijacima, da se dogovori sa upravom (novom naravno), da se na celo skupine postave ljudi koji imaju neke ambicije, da smo neutralni sto se tice politike na tribini , da se konacno pocne raditi na podizanju navijackog morala u ovom gradu. Sta ce ti PL bez navijaca. 8-)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 apr 2013, 20:11

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:

Svaka cast majstore.. :D

A sto se tice navijaca, objektivno Marokanci nikad nisu imali neki kontakt sa upravom. I sta sad tu ocekivati, ne znam kako su se pritrpili protiv Lukavca i pustili nas na ulaz ''c'' dzaba. Evo uzmemo za primjer Siouxe iz Lukavca, ljudi placaju clanske kartice, sa njima mogu uci na samo na Jug, imaju dobre odnose sa upravom i gradom koji ih u svemu podrzavaju. :D

Stvarno je krajne vrijeme da se pocne raditi na problemu sa navijacima, da se dogovori sa upravom (novom naravno), da se na celo skupine postave ljudi koji imaju neke ambicije, da smo neutralni sto se tice politike na tribini , da se konacno pocne raditi na podizanju navijackog morala u ovom gradu. Sta ce ti PL bez navijaca. 8-)
Al prije svega ti treba nova uprava....

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 23 apr 2013, 20:17

[quote="cesc4"
Al prije svega ti treba nova uprava....[/quote]

Nova naravno. Sa ovom se dogovor nikakav ne bi mogao postici. Nemaju ambicije za klub, samo se gleda na svoj dzep, i kako ce ga jos vise napuniti sa pokradenim parama.

UPRAVA NAPOLJE :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 apr 2013, 20:21

NkBratstvoGracanica je napisao/la:[quote="cesc4"
Al prije svega ti treba nova uprava....
Nova naravno. Sa ovom se dogovor nikakav ne bi mogao postici. Nemaju ambicije za klub, samo se gleda na svoj dzep, i kako ce ga jos vise napuniti sa pokradenim parama.

UPRAVA NAPOLJE :D[/quote]
Ma dosta smo i mi trpili ova s.r.a.n.j.a treba se napravit budala pa prije utakmice u subotu na jedno dva sata doc i oblijepit stadion citav tranparentima uprava napolje , ili kao sto je kolega prije predlozio, i naravno jedan veliki dignut na pocetku utakmice pa nek ga i doticni procitaju.

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 23 apr 2013, 20:33

cesc4 je napisao/la: Ma dosta smo i mi trpili ova s.r.a.n.j.a treba se napravit budala pa prije utakmice u subotu na jedno dva sata doc i oblijepit stadion citav tranparentima uprava napolje , ili kao sto je kolega prije predlozio, i naravno jedan veliki dignut na pocetku utakmice pa nek ga i doticni procitaju.
Ma oblijepit im auta, a sto se tice ovog velikog transa otici tamo kod Grafopaka i dignuti ga tamo na onaj zid, tako da nam ne mogu nista. Ali to ucinit na pocetku tekme kada tu bude svijete pa cemo vidjeti hoce li netko od njih poslati nekog redara da to skine :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 apr 2013, 20:37

cesc4 je napisao/la: Ma dosta smo i mi trpili ova s.r.a.n.j.a treba se napravit budala pa prije utakmice u subotu na jedno dva sata doc i oblijepit stadion citav tranparentima uprava napolje , ili kao sto je kolega prije predlozio, i naravno jedan veliki dignut na pocetku utakmice pa nek ga i doticni procitaju.
Ma oblijepit im auta, a sto se tice ovog velikog transa otici tamo kod Grafopaka i dignuti ga tamo na onaj zid, tako da nam ne mogu nista. Ali to ucinit na pocetku tekme kada tu bude svijete pa cemo vidjeti hoce li netko od njih poslati nekog redara da to skine :D
Ma to za auta ne to je vec privatna imovina , a ne zelimo pravit sranja.Al jarane kazem ti nema navijaca trebaju se ljudi skupit,a puno toga ce se desti u subotu vidjeces,pobjeda jedinstva,a ne bi me cudilo i da Sef struke da ostavku....

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 23 apr 2013, 20:41

cesc4 je napisao/la:
Ma to za auta ne to je vec privatna imovina , a ne zelimo pravit sranja.Al jarane kazem ti nema navijaca trebaju se ljudi skupit,a puno toga ce se desti u subotu vidjeces,pobjeda jedinstva,a ne bi me cudilo i da Sef struke da ostavku....
Ma i stadion ti je privatna imovina, vidis da su i to privatizirali. :?

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 23 apr 2013, 20:59

Kako ste vi svi jadni na ovom forumu pa to je uzas,pola vas ovdje na forumu **** mater onim igracima dole kao sto je bilo u subotu,sta hocete kakva premier liga,jedni banovici,jedinstvo itd ljudi se pate da opstanu u ovoj ligi vi bi nesto palili neke transparente bi vi pravili,jadna majko svoja,spustite se djeco na zemlju vi bi neki svijet mjenjali a svojim igracima psujete sve po redu,nadjite nacelnika i tu curu i njih **** ostavite ba klub na miru ili ne dolazite na tekme sta ce te dzaba imate izbore idite u lukavac,tuzlu pa mozete i u malesice tamo je bolja situacija ha ja a ustvari sta hocete bratstvo je trenutno 4 mjesto idealno za ovo vrijeme i mogucnosti s tim da moze jos mjesto gore i ja prezadovoljan a znate sto sam prezadovoljan jer mene ne interesuje daso-direktorica-sejo-šamija itd mene interesuje da dodjem samo i gledam bratstvo i naravno za razliku od vas koji toliko se zalazete da bude bolje u klubu PLATIM KARTU 3 KM koju vi nikad ne platite a pametujete i vi bi mjenjali svijet jadna majko :oops: :oops:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 apr 2013, 21:05

nino hrastek je napisao/la:Kako ste vi svi jadni na ovom forumu pa to je uzas,pola vas ovdje na forumu **** mater onim igracima dole kao sto je bilo u subotu,sta hocete kakva premier liga,jedni banovici,jedinstvo itd ljudi se pate da opstanu u ovoj ligi vi bi nesto palili neke transparente bi vi pravili,jadna majko svoja,spustite se djeco na zemlju vi bi neki svijet mjenjali a svojim igracima psujete sve po redu,nadjite nacelnika i tu curu i njih **** ostavite ba klub na miru ili ne dolazite na tekme sta ce te dzaba imate izbore idite u lukavac,tuzlu pa mozete i u malesice tamo je bolja situacija ha ja a ustvari sta hocete bratstvo je trenutno 4 mjesto idealno za ovo vrijeme i mogucnosti s tim da moze jos mjesto gore i ja prezadovoljan a znate sto sam prezadovoljan jer mene ne interesuje daso-direktorica-sejo-šamija itd mene interesuje da dodjem samo i gledam bratstvo i naravno za razliku od vas koji toliko se zalazete da bude bolje u klubu PLATIM KARTU 3 KM koju vi nikad ne platite a pametujete i vi bi mjenjali svijet jadna majko :oops: :oops:
Ne bi da ulazim u raspravu sa tobom ,ali molim te nemoj tvrdit dal ja placam kartu ili ne kad ti to ne znas a uostalom ne zalazem se ni za sta isrkeno mi se **** ko je u klubu i ko je u upravi.I ja volim Bratstvo i znam da nema nista od P.L. i nije ova liga losa ali ne trebaju ljudi iz kluba dzaba dizati tenzije o premijer ligi ako im to vec nije cilj,a i nas narod je toliko glup da nasjeda na te navlakuse.politici i sportu nije mjesto zajedno.

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 23 apr 2013, 21:14

nino hrastek je napisao/la:Kako ste vi svi jadni na ovom forumu pa to je uzas,pola vas ovdje na forumu **** mater onim igracima dole kao sto je bilo u subotu,sta hocete kakva premier liga,jedni banovici,jedinstvo itd ljudi se pate da opstanu u ovoj ligi vi bi nesto palili neke transparente bi vi pravili,jadna majko svoja,spustite se djeco na zemlju vi bi neki svijet mjenjali a svojim igracima psujete sve po redu,nadjite nacelnika i tu curu i njih **** ostavite ba klub na miru ili ne dolazite na tekme sta ce te dzaba imate izbore idite u lukavac,tuzlu pa mozete i u malesice tamo je bolja situacija ha ja a ustvari sta hocete bratstvo je trenutno 4 mjesto idealno za ovo vrijeme i mogucnosti s tim da moze jos mjesto gore i ja prezadovoljan a znate sto sam prezadovoljan jer mene ne interesuje daso-direktorica-sejo-šamija itd mene interesuje da dodjem samo i gledam bratstvo i naravno za razliku od vas koji toliko se zalazete da bude bolje u klubu PLATIM KARTU 3 KM koju vi nikad ne platite a pametujete i vi bi mjenjali svijet jadna majko :oops: :oops:
Dobro, vidim da si veoma blizak upravi. Ako ti smetaju nasi postovi nemoj ih ni citati.

I care, na mladima svijet ostaje.

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 23 apr 2013, 23:03

Ja se sjećam kad je predsjednik BRATSTVA bio Damjan Blagojević i on je u to vrijeme bio "BABA" još u to vrijeme,malo stariji navijači se sjećaju.A pogotovu u ovom sistemu mora se znati ko je BOSS,jer gdje miševi kolo vode tu je bijeda i propast.Nažalost to je tako,sve je politika.Ko garantuje da će doći bolji od brke?Neda niko para,a njemu moraju davat za BRATSTVO.Ja kad vidim u terenu Miću,Šamiju Bizona,Djeda,Zajima,Čokaru,švalerku fudbal mi se smuči,al to su činjenice i naša realnost.Moj otac i djed su davno kao i mnogi prestali dolazit na stadion.Zašto :) 20% gledalaca su vjerni BRATSTVU A 80% su kritičari koji jedva čekaju kiks kluba i koji se naslađuju trenutnoj situaciji.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 23 apr 2013, 23:40

Koja n0ova uoprava koga bi ti postavio,koji su to ljudi koji imaju ambicije da uloze u klub hallo jeste vi s neba spali
dajte ime i prezime ko ce to da ulozi u klub evo prvi idem pravim peticiju s vama, koja PL, pa jeste li svjesni da Gracanica ne moze izdrzati PL , da se mozda blamiramo ko Gradina ,nemojte matere vam sranja branis dasu ili to boli me racku za dasom ili politikom ali dok nije doso daso visili smo u 2.sjever gazio nas TOSK, Slaven itd.. svi nesto pricaju ulozice neko u klub da se promijeni hallo budite svjesni svi gledaju da izbjegnu te troskove i kod nas i u svim ostalim klubovima

Primjer Buducnost - rudnik ljudi imaju iza sebe a opet se bore za opstanak ???????
Bihac - sjediste kantona bivsi premierligas- tropa
Orasje - ima li se sta pricati????

Do prije 2 godine handili smo se po selima TK i trpili sve i svasta
od namjestanja do hlupanja danas stabilan prvoligas i opet nezadovoljni ?????
fan82 je napisao/la:JMoj otac i djed su davno kao i mnogi prestali dolazit na stadion.Zašto :) 20% gledalaca su vjerni BRATSTVU A 80% su kritičari koji jedva čekaju kiks kluba i koji se naslađuju trenutnoj situaciji.
Eh i moj stari ne dolazi zbog tih supaka na utakmice vise
ali ti isti supci nisu bili nigdje kada se borilo za ulazak i pratilo
se Bratstvo po TK im trpilo se svasta zato ko im j-ebe m..ter
nek se napuse lag... neka idu kuci motiku uzet nije za njih stadion.

Ne podrzavam ni ja sve ovo sto se radi oko kluba
ali siguran sam da u ovom trenutku bolje ne moze ovo je maximum
ako moze molim objasnite kako ali ne bezzz vec argumentovano a mozemo
krenuti s tim da vidimo ko bi to preuzo klub i finansiro Bratstvo.

poozzz svim istinskim navijacima i simoatizerima BRATSTVA
i da nas sto vise bude u subotu da zgazimo Jedinstvo , a ovim kokosarima
sto vire ispod zenine suknje pa se puste subotom s lanca zelim sve najbolje
sirom apoteka nase drage BIH.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 23 apr 2013, 23:44

Vi ste za mene Premier liga, nećete izgubiti više ni jednu utakmicu do kraja prvenstva, počeli ste dobro niste izgubili od Goražda, idete dalje sad.........:)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 23 apr 2013, 23:52

Evo naseg vjernog idola :D
ne izgubili 20 u nizu ko neki ili ovo do kraja iduce godine opet zajedno :lol: :lol: :lol:
2-gi ili 3-ci
ili 11-ti :mrgreen:

fan82
Kontakt:

Post Postao/la fan82 » 23 apr 2013, 23:54

Znate kad smo ulazili u prvu ligu FBIH kad je Džindo bio trener i bježimo 13.bodova drugom mjestu a bagra sa tribina kod rezultata 12-0 za BRATSTVO psuje treneru i igračima sve po redu :oops:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 23 apr 2013, 23:55

fan82 je napisao/la:Znate kad smo ulazili u prvu ligu FBIH kad je Džindo bio trener i bježimo 13.bodova drugom mjestu a bagra sa tribina kod rezultata 12-0 za BRATSTVO psuje treneru i igračima sve po redu :oops:
ilim protiv
Ili protiv Rudara iz Bukinja poluvrijeme 5:o a u 60.nminuti psuje se sve odreda i trazi se zamjene toboze nekakvih strucnjaka, svaka cast to su ti kokosari ba ali neka ih nece to dugo ;)
Zadnja izmjena: ALBOX, dana/u 23 apr 2013, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Beledija i 3 gosta.