Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Pa ovom' golmanu Bog dragi gola ne moze dati. Sta je ono, **** on majku svoju ulojenu. 
kako nam krilni igrci ne znaju elegantno loptu ala smajlagic
sve na silu..ali ,ima jos nade.
newton_heath_lyr je napisao/la:Ovaj golman se ne moze prejesti.Otelo je napisao/la:Treba njime kakve sihre napravit na poluvremenu![]()
Golmanu dati sta da se prejede
oplakah
Dobijamo ovo na produzetke 
- legenda reala
- Kontakt:
Jbg ništa se više ne može ni očekivati kad praktično igraš sa jednim bekom cijelo poluvrijeme
Ako hoćemo preokret moramo ubrzati igru + da sva tri beka podjednako pogađaju, a ne sve lopte da idu jednome, koji ispovređivan kakv jeste teško može sam
Ako hoćemo preokret moramo ubrzati igru + da sva tri beka podjednako pogađaju, a ne sve lopte da idu jednome, koji ispovređivan kakv jeste teško može sam
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
joj bezvze cemo ispasti ..
znaci flastera treba igrati na njihovu peticu (broj 5) ubi nas lik ...
previse fulamo zicera i nije mi jasno kako nasi ne mogu da shvate da je ovaj trut na golu spor i samo treba nisko pucati, a ne po zraku
znaci flastera treba igrati na njihovu peticu (broj 5) ubi nas lik ...
previse fulamo zicera i nije mi jasno kako nasi ne mogu da shvate da je ovaj trut na golu spor i samo treba nisko pucati, a ne po zraku
BiH pokusava igrati 3-2-1 obranu ali to je jako tesko i ne uspjeva, los centarhalf, pivot Egipta uvijek ostaje sam ili korak ispred/iza cuvara.
Lose igra i lijevi half, Egipat je sa desnog beka i pivota zabio 9 golova. Previse.
Treba mijenjati obranu, previse su agresivni pa izlijecu vani bez razloga. Da ih trener malo smiri, vidi se nervoza.
Lose igra i lijevi half, Egipat je sa desnog beka i pivota zabio 9 golova. Previse.
Treba mijenjati obranu, previse su agresivni pa izlijecu vani bez razloga. Da ih trener malo smiri, vidi se nervoza.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Previse promasenih zicera, a i ovaj bokser brani ko lud 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nasi igraci nemaju muda, muka mi je gledati kako sebe sami pobjedjuju....Sve sto msu do sada pokazali da mogu su danas uradili suprotno...
- legenda reala
- Kontakt:
Ne treba nama ništa, treba ju nam bekovi da pogađaju ponekad sa 9 metara i brži protok lopte, ovim Egipćanima ne odgovara brza igra i oni će sve što je u njihoboj moći raditi da nas umrtve, a to su i uspjeli do sada, neprepoznatljivi smo iako igramo sa dva srednja beka zbog tog bržeg protoka, ali džaba
Molim boga da se ponovi Mađarska, ali teško
Molim boga da se ponovi Mađarska, ali teško
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ja ne znam kojom logikom su u ovu repku upali igraci tima ovog golobradog il bezbradog kako vec... dragi BOze frajer je greska sam od sebe
a ovi nasi se sasrali go grlice :/ a imamo veliku sansu...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
- el-fighter
- Kontakt:
Momci i ne igraju lose, ali morali su zabiti barem jos 2 gola. Ziceri se u ovakvim utakmicama ne smiju fulati tek tako.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moze se ovo stici, 3 gola je nista a to smo vidjeli kod rezultata 9-6 kada smo u roku od jedne minute dali dva brza gola, ali opet mala neopreznost i smusenost u napadu su prouzrokovali da se Egipcani odlijepe.
Idemo momci, imamo sansu.
Idemo momci, imamo sansu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Egipat igra "klasicni africki" rukomet, snazno i cvrsto, a vidi se i da ih je Tuta Zivkovic ucio kao i brojni balkanski treneri, ima dosta profinjenosti u napadu, lijepo razigravaju pivota.
Iznenadili su me dosta brzom igrom u napadu.
Iznenadili su me dosta brzom igrom u napadu.
aj nemoj se provaljivat uz milasa glavni odbrambeni igrac idi ti na fksarajevo drzi se fudbalahtcxone je napisao/la:ja ne znam kojom logikom su u ovu repku upali igraci tima ovog golobradog il bezbradog kako vec... dragi BOze frajer je greska sam od sebe
Sta ste se prepali ? drugo poluvrijeme ce da bude kao protiv MAĐARA
Ja sam se sa starim kladio negdje na polovini prvog poluvremena da dobijamo, ne do im Bog eto da izgube
Moze se ovo itekako dobiti, previse promasenih zicera, 2 sedmerca neiskoristena, itd. Opet kad se gleda, nije toliko lose, s obzirom da je samo Peric od bekova igrao, Milas, Malinovic stalno na klupi, povrijedjeni, sto je sve rezultat njihove preagresivne odbrane, i ne bas tako mlake igre. Btw, ovaj Suko ubi, daj mi SPAHU!
Moze se ovo itekako dobiti, previse promasenih zicera, 2 sedmerca neiskoristena, itd. Opet kad se gleda, nije toliko lose, s obzirom da je samo Peric od bekova igrao, Milas, Malinovic stalno na klupi, povrijedjeni, sto je sve rezultat njihove preagresivne odbrane, i ne bas tako mlake igre. Btw, ovaj Suko ubi, daj mi SPAHU!
Zadnja izmjena: rogeRF, dana/u 22 jul 2013, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Izdržati, to je temelj vrline!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je najslabija partija nasih na ovom prvenstvu. Onaj debeli međed na golu Egipta sve brani, de ga jednom lptm u glavu. Olako pustaju igrace Egipta, daju lagane golove. I mislim da smo ih pdcjenili
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
e strasan jePhantom je napisao/la:aj nemoj se provaljivat uz milasa glavni odbrambeni igrac idi ti na fksarajevo drzi se fudbalahtcxone je napisao/la:ja ne znam kojom logikom su u ovu repku upali igraci tima ovog golobradog il bezbradog kako vec... dragi BOze frajer je greska sam od sebe
A ja rukomet pratim od osnovne skole i vrlo dobro znam kako je on dobar "u dobrani" inace glavna foluska kad igrac ne zna!
daj statistiku njegovog suta? pusti to
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Debelom cevape iza gola stavit,druge nema 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.