1. HNL

Android
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Android » 01 avg 2014, 23:50

SiamoNoi je napisao/la:Prisjetimo se...
Mladi predsjednik Hajduka pokrenuo je nešto što jednostavno ne smije stati. Policija, pravosuđe, država, politika, časni ljudi u HNS-u, časni ljudi u sudačkoj organizaciji, svi klubovi, svi ljudi čista obraza jednostavno MORAJU prepoznati da je ovo taj trenutak kad se sva nataložena prljavština mora izvući na površinu, a sve nečasne radnje prokazati i kazniti. Jedan po jedan, svi časni ljudi koji su upleteni u hrvatski nogomet i ne žele nositi križ vječne sumnje u njihovo poštenje moraju napraviti ono što je napravio Maleš. Bez obzira koga će to "zakačiti" i tko će "nastradati"."
http://www.hrsport.net/kolumne/430594/j ... -ipak-ima/
A "legenda" Hajduka Skoblar ga nazvao cinkerom...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 02 avg 2014, 08:23

slika
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 avg 2014, 17:30

Android je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Prisjetimo se...
Mladi predsjednik Hajduka pokrenuo je nešto što jednostavno ne smije stati. Policija, pravosuđe, država, politika, časni ljudi u HNS-u, časni ljudi u sudačkoj organizaciji, svi klubovi, svi ljudi čista obraza jednostavno MORAJU prepoznati da je ovo taj trenutak kad se sva nataložena prljavština mora izvući na površinu, a sve nečasne radnje prokazati i kazniti. Jedan po jedan, svi časni ljudi koji su upleteni u hrvatski nogomet i ne žele nositi križ vječne sumnje u njihovo poštenje moraju napraviti ono što je napravio Maleš. Bez obzira koga će to "zakačiti" i tko će "nastradati"."
http://www.hrsport.net/kolumne/430594/j ... -ipak-ima/
A "legenda" Hajduka Skoblar ga nazvao cinkerom...
Skoblar još jedna takozvana legenda.Prelako se razbacuje tim epitetima.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 avg 2014, 09:18

slika

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 avg 2014, 09:40

Malo Splita, radja li se nova zvijezda?

[youtube][/youtube]

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 avg 2014, 16:14

Hajmo malo pomoci,kontam staviti dosta para veceras na Rijeku 2
Gledao sam ih obje tekme u ligi i ovu protiv Vikinga i izgledaju da su jaki ko beton, al' nije ni Istra za baciti pa je li sigurno igrati na Rijeku ? :)

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 04 avg 2014, 16:22

arelinho je napisao/la:Hajmo malo pomoci,kontam staviti dosta para veceras na Rijeku 2
Gledao sam ih obje tekme u ligi i ovu protiv Vikinga i izgledaju da su jaki ko beton, al' nije ni Istra za baciti pa je li sigurno igrati na Rijeku ? :)
Istrabus Pula d.o.o. :mrgreen:

Mourinho bi bio ljubomoran da vidi Pamicev bus.
Ne volim igrati kontra Istre. A niti na Istru, jer su ona ekipa koja ce dobiti Hajduk na Poljudu, a onda izgubiti doma od Osijeka :damn: Izbjegavam Istru.

Ali, Rijeka za sada izgleda mocno. I kada igraju lose, zabiju par golova.. Sam Kramaric rijesava utakmicu, a tu je i Sharbini.. to je u HNL-u kao da imas Messija u ekipi..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 avg 2014, 17:41

Treba uzet u obzir i rivalitet ova dva kluba. Vole puljani uzet bod Istri vise nego tri Hajduku. Jos kad se sjetimo da je Rijeka zaustavila Istru u za njih povijesnom polufinalu Kupa i da su ostali jako puno duzni Paminju dolazimo da zakljucka da bi se Rijeka mogla dosta namuciti, ali imaju daleko, daleko kvalitetniju ekipu koja moze i jednostavno mora dobiti Istru, ali se nitko nebi treba iznenaditi ukoliko se to ne desi. Ja kad bi stavljao pare bilo bi to manje od 3 gola :mrgreen:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 avg 2014, 18:16

arelinho je napisao/la:Hajmo malo pomoci,kontam staviti dosta para veceras na Rijeku 2
Ja sam uplatio na Rijeku, ova europska utakmica im je kao lakši trening, mogu maksimalno ići protiv velikog rivala, a s obzirom da idu na titulu, večeras moraju pobijediti, nema gubljenja bodova.
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 04 avg 2014, 23:06

http://www.24sata.hr/nogomet/hnl-se-vra ... ija-378721" onclick="window.open(this.href);return false;

na RTL-u su najavljivali da će i ove sezone ići RTL liga na RTL 2 ali se još ne zna od kojeg kola :) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 avg 2014, 23:14

Grdan je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/hnl-se-vra ... ija-378721

na RTL-u su najavljivali da će i ove sezone ići RTL liga na RTL 2 ali se još ne zna od kojeg kola :) .
hoce ostati na arenama ??

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 avg 2014, 23:20

arelinho je napisao/la:
Grdan je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/hnl-se-vra ... ija-378721

hoce ostati na arenama ??
Pa RTL preuzima sazetke sa Arene i intervjue.

To je nesto kao ona emisija za Jelen Super Ligu na Areni, sazetci, analize i ostatak.

Jest da opet treba slusati Vlaovica :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 avg 2014, 10:17

Koji debilizam od tog RTL-a. Aj shvatio sam prvu sezonu se ukljucili u pola, al mogli su ovu na vrijeme krenut. Inace, HNL se konacno vraca na HRT. Krece od devetog kola i bit ce jedna utakmica u prijenosu uz emisiju sa sazetcima, komentarima, izjavama i slicno. Vjerojatno nesto nalik RTL ligi. Jedini problem je to sto se ona utakmica prvog odabira ili ti ga derbi kola nece biti u prijenosu.

Istra - Rijeka 0-1
Lord u 79. minuti u samo njemu jedinstvenom stilu. Kao sto sam i rekao. Puno muke i manje od tri gola :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 avg 2014, 10:21

Ovako je najbolje. Imas 138 utakmica, svaka se prenosi, jednu na HRT-u svaki tjedan, nema veze sto nije derbi kola.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 avg 2014, 10:30

Da oce i RTL prenosit pa makar onu najslabiju u tom kolu. Samo nek je medijski sto zastupljenija liga i to je jako dobro. Arena prenosi sve i jednu utakmicu, HRT ce prenosit jednu, HRT i RTL ce radit emisije o ligi. Mislim da je to jako dobro za populaziraciju ligu. Jos da je HRT taj koji prenosi sve utakmice, al nema veze, Bog blagoslovio onog tko je izmislio stream :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 avg 2014, 11:08

Signore je napisao/la:Da oce i RTL prenosit pa makar onu najslabiju u tom kolu. Samo nek je medijski sto zastupljenija liga i to je jako dobro. Arena prenosi sve i jednu utakmicu, HRT ce prenosit jednu, HRT i RTL ce radit emisije o ligi. Mislim da je to jako dobro za populaziraciju ligu. Jos da je HRT taj koji prenosi sve utakmice, al nema veze, Bog blagoslovio onog tko je izmislio stream :mrgreen:
SPTV prenosi isto jednu :P

Mada, nek prenosi k'o sta hoce dok su sve tekme na Areni :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 05 avg 2014, 11:43

Otelo je napisao/la:
Signore je napisao/la:Da oce i RTL prenosit pa makar onu najslabiju u tom kolu. Samo nek je medijski sto zastupljenija liga i to je jako dobro. Arena prenosi sve i jednu utakmicu, HRT ce prenosit jednu, HRT i RTL ce radit emisije o ligi. Mislim da je to jako dobro za populaziraciju ligu. Jos da je HRT taj koji prenosi sve utakmice, al nema veze, Bog blagoslovio onog tko je izmislio stream :mrgreen:
SPTV prenosi isto jednu :P

SPTV prenosi petkom i prikazuje snimke svih utakmica sa Arene tijekom tjedna :).
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 avg 2014, 11:50

Otelo je napisao/la:
Boli tebe ku*ac za nas koji nemamo Arenu :cry: :cry:

I zasto na Arenama od Home TV nikad nema prijenosa? Ne znam jel bas nikad, al 2-3x sam bio kod nekog tko ima Home TV i Arene i ni jednom nije bilo utakmice koja se igrala :?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 avg 2014, 11:54

Ima bolan, kako nema? :roll:
Mozda nekad, al vecinom iam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 avg 2014, 12:03

Moj did ima Home TV i odem ponekad vikendom uradit mu nesto i par puta sam dok uvecer sjedimo sjetio se utakmice, prelistam Arene i ni jednom nije bilo. Zadnji put sam bio kad su u prvom kolu igrali Lokosi i Osijek. Ove ostale sam proslu sezonu.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.