A "legenda" Hajduka Skoblar ga nazvao cinkerom...SiamoNoi je napisao/la:Prisjetimo se...
http://www.hrsport.net/kolumne/430594/j ... -ipak-ima/Mladi predsjednik Hajduka pokrenuo je nešto što jednostavno ne smije stati. Policija, pravosuđe, država, politika, časni ljudi u HNS-u, časni ljudi u sudačkoj organizaciji, svi klubovi, svi ljudi čista obraza jednostavno MORAJU prepoznati da je ovo taj trenutak kad se sva nataložena prljavština mora izvući na površinu, a sve nečasne radnje prokazati i kazniti. Jedan po jedan, svi časni ljudi koji su upleteni u hrvatski nogomet i ne žele nositi križ vječne sumnje u njihovo poštenje moraju napraviti ono što je napravio Maleš. Bez obzira koga će to "zakačiti" i tko će "nastradati"."
1. HNL
Re: 1. HNL
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Skoblar još jedna takozvana legenda.Prelako se razbacuje tim epitetima.Android je napisao/la:A "legenda" Hajduka Skoblar ga nazvao cinkerom...SiamoNoi je napisao/la:Prisjetimo se...
http://www.hrsport.net/kolumne/430594/j ... -ipak-ima/Mladi predsjednik Hajduka pokrenuo je nešto što jednostavno ne smije stati. Policija, pravosuđe, država, politika, časni ljudi u HNS-u, časni ljudi u sudačkoj organizaciji, svi klubovi, svi ljudi čista obraza jednostavno MORAJU prepoznati da je ovo taj trenutak kad se sva nataložena prljavština mora izvući na površinu, a sve nečasne radnje prokazati i kazniti. Jedan po jedan, svi časni ljudi koji su upleteni u hrvatski nogomet i ne žele nositi križ vječne sumnje u njihovo poštenje moraju napraviti ono što je napravio Maleš. Bez obzira koga će to "zakačiti" i tko će "nastradati"."
Malo Splita, radja li se nova zvijezda?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Hajmo malo pomoci,kontam staviti dosta para veceras na Rijeku 2
Gledao sam ih obje tekme u ligi i ovu protiv Vikinga i izgledaju da su jaki ko beton, al' nije ni Istra za baciti pa je li sigurno igrati na Rijeku ?
Gledao sam ih obje tekme u ligi i ovu protiv Vikinga i izgledaju da su jaki ko beton, al' nije ni Istra za baciti pa je li sigurno igrati na Rijeku ?

Istrabus Pula d.o.o.arelinho je napisao/la:Hajmo malo pomoci,kontam staviti dosta para veceras na Rijeku 2

Mourinho bi bio ljubomoran da vidi Pamicev bus.
Ne volim igrati kontra Istre. A niti na Istru, jer su ona ekipa koja ce dobiti Hajduk na Poljudu, a onda izgubiti doma od Osijeka

Ali, Rijeka za sada izgleda mocno. I kada igraju lose, zabiju par golova.. Sam Kramaric rijesava utakmicu, a tu je i Sharbini.. to je u HNL-u kao da imas Messija u ekipi..
Treba uzet u obzir i rivalitet ova dva kluba. Vole puljani uzet bod Istri vise nego tri Hajduku. Jos kad se sjetimo da je Rijeka zaustavila Istru u za njih povijesnom polufinalu Kupa i da su ostali jako puno duzni Paminju dolazimo da zakljucka da bi se Rijeka mogla dosta namuciti, ali imaju daleko, daleko kvalitetniju ekipu koja moze i jednostavno mora dobiti Istru, ali se nitko nebi treba iznenaditi ukoliko se to ne desi. Ja kad bi stavljao pare bilo bi to manje od 3 gola 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ja sam uplatio na Rijeku, ova europska utakmica im je kao lakši trening, mogu maksimalno ići protiv velikog rivala, a s obzirom da idu na titulu, večeras moraju pobijediti, nema gubljenja bodova.arelinho je napisao/la:Hajmo malo pomoci,kontam staviti dosta para veceras na Rijeku 2
Hayley <3
http://www.24sata.hr/nogomet/hnl-se-vra ... ija-378721" onclick="window.open(this.href);return false;
na RTL-u su najavljivali da će i ove sezone ići RTL liga na RTL 2 ali se još ne zna od kojeg kola
.
na RTL-u su najavljivali da će i ove sezone ići RTL liga na RTL 2 ali se još ne zna od kojeg kola

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
hoce ostati na arenama ??Grdan je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/hnl-se-vra ... ija-378721
na RTL-u su najavljivali da će i ove sezone ići RTL liga na RTL 2 ali se još ne zna od kojeg kola.
Pa RTL preuzima sazetke sa Arene i intervjue.arelinho je napisao/la:hoce ostati na arenama ??Grdan je napisao/la:http://www.24sata.hr/nogomet/hnl-se-vra ... ija-378721
na RTL-u su najavljivali da će i ove sezone ići RTL liga na RTL 2 ali se još ne zna od kojeg kola.
To je nesto kao ona emisija za Jelen Super Ligu na Areni, sazetci, analize i ostatak.
Jest da opet treba slusati Vlaovica

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koji debilizam od tog RTL-a. Aj shvatio sam prvu sezonu se ukljucili u pola, al mogli su ovu na vrijeme krenut. Inace, HNL se konacno vraca na HRT. Krece od devetog kola i bit ce jedna utakmica u prijenosu uz emisiju sa sazetcima, komentarima, izjavama i slicno. Vjerojatno nesto nalik RTL ligi. Jedini problem je to sto se ona utakmica prvog odabira ili ti ga derbi kola nece biti u prijenosu.
Istra - Rijeka 0-1
Lord u 79. minuti u samo njemu jedinstvenom stilu. Kao sto sam i rekao. Puno muke i manje od tri gola
Istra - Rijeka 0-1
Lord u 79. minuti u samo njemu jedinstvenom stilu. Kao sto sam i rekao. Puno muke i manje od tri gola

Ovako je najbolje. Imas 138 utakmica, svaka se prenosi, jednu na HRT-u svaki tjedan, nema veze sto nije derbi kola.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Da oce i RTL prenosit pa makar onu najslabiju u tom kolu. Samo nek je medijski sto zastupljenija liga i to je jako dobro. Arena prenosi sve i jednu utakmicu, HRT ce prenosit jednu, HRT i RTL ce radit emisije o ligi. Mislim da je to jako dobro za populaziraciju ligu. Jos da je HRT taj koji prenosi sve utakmice, al nema veze, Bog blagoslovio onog tko je izmislio stream 

SPTV prenosi isto jednuSignore je napisao/la:Da oce i RTL prenosit pa makar onu najslabiju u tom kolu. Samo nek je medijski sto zastupljenija liga i to je jako dobro. Arena prenosi sve i jednu utakmicu, HRT ce prenosit jednu, HRT i RTL ce radit emisije o ligi. Mislim da je to jako dobro za populaziraciju ligu. Jos da je HRT taj koji prenosi sve utakmice, al nema veze, Bog blagoslovio onog tko je izmislio stream

Mada, nek prenosi k'o sta hoce dok su sve tekme na Areni

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
SPTV prenosi petkom i prikazuje snimke svih utakmica sa Arene tijekom tjednaOtelo je napisao/la:SPTV prenosi isto jednuSignore je napisao/la:Da oce i RTL prenosit pa makar onu najslabiju u tom kolu. Samo nek je medijski sto zastupljenija liga i to je jako dobro. Arena prenosi sve i jednu utakmicu, HRT ce prenosit jednu, HRT i RTL ce radit emisije o ligi. Mislim da je to jako dobro za populaziraciju ligu. Jos da je HRT taj koji prenosi sve utakmice, al nema veze, Bog blagoslovio onog tko je izmislio stream![]()

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Boli tebe ku*ac za nas koji nemamo ArenuOtelo je napisao/la:

I zasto na Arenama od Home TV nikad nema prijenosa? Ne znam jel bas nikad, al 2-3x sam bio kod nekog tko ima Home TV i Arene i ni jednom nije bilo utakmice koja se igrala

Ima bolan, kako nema?
Mozda nekad, al vecinom iam.

Mozda nekad, al vecinom iam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Moj did ima Home TV i odem ponekad vikendom uradit mu nesto i par puta sam dok uvecer sjedimo sjetio se utakmice, prelistam Arene i ni jednom nije bilo. Zadnji put sam bio kad su u prvom kolu igrali Lokosi i Osijek. Ove ostale sam proslu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.