kako radi, strašno, ne znam kako cu izdrzati jos na svom Galaxy S, posto Lumia 920 ide sestri
Moderator/ica: insider

Sad kontam sto me net hebe evo mjrsec dana vecanonimni je napisao/la:Pojeftinio je Telecom, i Galaxyji (bar S3 i S4) su blizu cijenama u ostalim radnjama, neće to na dobro
bagatelaTweeds_10 je napisao/la:600 kermi cini mi se u bh telecomu. sto nije normalno za telecomove cijene.
A ja imam problema s njihovim mobitelomKiaKaha je napisao/la:Sad kontam sto me net hebe evo mjrsec dana vecanonimni je napisao/la:Pojeftinio je Telecom, i Galaxyji (bar S3 i S4) su blizu cijenama u ostalim radnjama, neće to na dobro
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
de nemoj yebat da je trojka 1300 km ?anonimni je napisao/la:A ja imam problema s njihovim mobitelomKiaKaha je napisao/la:Sad kontam sto me net hebe evo mjrsec dana vecanonimni je napisao/la:Pojeftinio je Telecom, i Galaxyji (bar S3 i S4) su blizu cijenama u ostalim radnjama, neće to na dobro
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Vratite cijenu od 1300 KM za S3!
Bila do prije mjesec možda, sad su je pojeftinili, zato i kažem da trebaju vratiti tu cijenuPapastathopoulos je napisao/la:de nemoj yebat da je trojka 1300 km ?
BH Telecom od nedavno ima Galaxy S4 u ponudi za 1159,86 u paketu Mini 15. To nije uopste losa cijena. Po prvi put razmisljam da uzmem telefon kod njih, napredovali su dosta, mora se priznati.Papastathopoulos je napisao/la:Kol'ko je sad ? Poznavajuci njih, 1295 KM
Jesi student ?moustapha je napisao/la:BH Telecom od nedavno ima Galaxy S4 u ponudi za 1159,86 u paketu Mini 15. To nije uopste losa cijena. Po prvi put razmisljam da uzmem telefon kod njih, napredovali su dosta, mora se priznati.Papastathopoulos je napisao/la:Kol'ko je sad ? Poznavajuci njih, 1295 KM
Šta? Platiš 1159 + pretplata?moustapha je napisao/la:BH Telecom od nedavno ima Galaxy S4 u ponudi za 1159,86 u paketu Mini 15. To nije uopste losa cijena. Po prvi put razmisljam da uzmem telefon kod njih, napredovali su dosta, mora se priznati.Papastathopoulos je napisao/la:Kol'ko je sad ? Poznavajuci njih, 1295 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.