Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Bice zanimljivo vratit Rangers tamo gdje pripada 

nakon duge pauze nastavio sam pohod sa zeljom
u sezoni 2013/2014 sam dosao do polufinala evropa lige, nazalost protiv arsenala nemam nekih sansi
imam masu brazilaca mladih po 17,18,19 i 20 godina
ss-ovi kada dodjem kuci
u sezoni 2013/2014 sam dosao do polufinala evropa lige, nazalost protiv arsenala nemam nekih sansi
imam masu brazilaca mladih po 17,18,19 i 20 godina

ss-ovi kada dodjem kuci
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
koliko će ti trebat dok dođeš kući iz Londona ? 

prva je na grbavici, sad sam u medjugorju u karantinuLesnar je napisao/la:koliko će ti trebat dok dođeš kući iz Londona ?

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prosao Sant Juliu u drugom pretkolu,Ventspils u trecem, sad idemo na Bate
Doveo sam nekog igraca iz Mauritanije **** mame 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
TAKTIKA I EKIPA (klikni na sliku da povecas)

IGRACI

DOSADASNJI REZULTATI SEZONA 2013/2014

TRENUTNO STANJE NA TABELI

NAJBOLJI IGRACI LIGE

DOSADASNJI POBJEDNICI LIGE

DOSADASNJI OSVAJACI KUPA

IGRACI

DOSADASNJI REZULTATI SEZONA 2013/2014

TRENUTNO STANJE NA TABELI

NAJBOLJI IGRACI LIGE

DOSADASNJI POBJEDNICI LIGE

DOSADASNJI OSVAJACI KUPA

NAJBOLJI IGRACI
Stef Wils
iskusni belgijski stoper igra savrseno u paru sa sunjicem. doveo sam ga za 300.000 maraka iz westerloa, sada ga traze francuski osrednji klubovi.

Jaguare
doveo sam ga sada u januaru, zvjer od 18 godina. dosao dzabe iz fluminensea, igra za U20 brazil

Abdul-Wahab Abu Al-Hail
kapiten ekipe, iracanin, ujedno je i u strucnom stabu. doveo ga za 140.000 maraka iz al-talabe

Lucky Zwane
moj najbolji igrac, zabija puno golova sa krilne pozicije, prebrz. doveo ga za 170.000 maraka iz orlando piratesa

Sylvain Ebanks-Blake
nekadasnji igrac Man Utda je postao prvi napadac nakon sto sam prodao Ganeu, a Iboua poslao na godisnji da se dozove. doveo ga dzabe iz Wolvesa.

Ibou
paklen napadac, dao 6 golova u 8 utakmica, ali ne moze da se navikne na igranje u BiH. doveo ga za 170.000 maraka iz Kortrijka, ali moram ga prodati.

Marco Materazzi
maskota kluba. doveo ga dzabe u 40. godini da se oprosti na pravi nacin.

Stef Wils
iskusni belgijski stoper igra savrseno u paru sa sunjicem. doveo sam ga za 300.000 maraka iz westerloa, sada ga traze francuski osrednji klubovi.

Jaguare
doveo sam ga sada u januaru, zvjer od 18 godina. dosao dzabe iz fluminensea, igra za U20 brazil

Abdul-Wahab Abu Al-Hail
kapiten ekipe, iracanin, ujedno je i u strucnom stabu. doveo ga za 140.000 maraka iz al-talabe

Lucky Zwane
moj najbolji igrac, zabija puno golova sa krilne pozicije, prebrz. doveo ga za 170.000 maraka iz orlando piratesa

Sylvain Ebanks-Blake
nekadasnji igrac Man Utda je postao prvi napadac nakon sto sam prodao Ganeu, a Iboua poslao na godisnji da se dozove. doveo ga dzabe iz Wolvesa.

Ibou
paklen napadac, dao 6 golova u 8 utakmica, ali ne moze da se navikne na igranje u BiH. doveo ga za 170.000 maraka iz Kortrijka, ali moram ga prodati.

Marco Materazzi
maskota kluba. doveo ga dzabe u 40. godini da se oprosti na pravi nacin.

TRANSFERI
DOLAZE NA KRAJU SEZONE:
Geovanni
najveca zvijezda koja ce ikada zaigrati u BiH. nekadasnji igrac Barcelone, Man Citya... dolazi dzabe iz Brightona.

Sami Allagui
prekaljeni tuniski napadac sa iskustvom igranja u bundesligi. dolazi dzabe nakon sto mu je istekao ugovor sa Mainzom.

Jonas Ivens
covjek od kojeg ocekujem da zamijeni Sunjica. dolazi dzabe iz Groningena.

Branimir Kostadinov
bugarski napadac se nazabijao golova ko lud ove sezone, valjda se pokaze i u nasoj ligi. dolazi dzabe iz Boteva.

ODLAZE:
Adis Nurkovic (Rosenborg) 825.000 KM
Toni Sunjic (Utrecht) 3.100.000 KM
DOLAZE NA KRAJU SEZONE:
Geovanni
najveca zvijezda koja ce ikada zaigrati u BiH. nekadasnji igrac Barcelone, Man Citya... dolazi dzabe iz Brightona.

Sami Allagui
prekaljeni tuniski napadac sa iskustvom igranja u bundesligi. dolazi dzabe nakon sto mu je istekao ugovor sa Mainzom.

Jonas Ivens
covjek od kojeg ocekujem da zamijeni Sunjica. dolazi dzabe iz Groningena.

Branimir Kostadinov
bugarski napadac se nazabijao golova ko lud ove sezone, valjda se pokaze i u nasoj ligi. dolazi dzabe iz Boteva.

ODLAZE:
Adis Nurkovic (Rosenborg) 825.000 KM
Toni Sunjic (Utrecht) 3.100.000 KM
Dobra ti je ekipa,moram ti priznat' 

ma prave rezultate ocekujem za nekih 5 sezona kada ova djecica brazilska budu imala po 24-25 godina, to tada cu ih odgajati uz pokojeg starijeg igraca... najgore mi je sto mi premijer liga trpi zbog evrope pa mi sarajevo bjezi bod a imaju lagan raspored do kraja - zvijezda (11.), celik (8.), velez (14.) i leotar (13.)alacious je napisao/la:Dobra ti je ekipa,moram ti priznat'

Mogu rec' da mi je drago zbog Sarajeva 

- Vandelanoitte
- Kontakt:
Kad hoću da crackujem igru izbaci mi error:
The requested operation cannot be performed on a file with a user-mapped section.
Znal ko u čemu je problem ?
The requested operation cannot be performed on a file with a user-mapped section.
Znal ko u čemu je problem ?
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
@KK_Bosna
Samo mi nije jasno što mučiš ovoga gospodina iz Iraka.
Čovjek ima 38 godina, fizičke su mu ocjene naravno u klincu, a po ovome nije ni neki velemajstor ili radilica.Ne bi mi bilo čudno da nisam vidio ostatak ekipe, iako i ja volim igrače iz egzotičnih zemalja.
Inače, ja igram sa ovom ekipom.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ba_F.C" onclick="window.open(this.href);return false;.
Takmičarska godina na Fiji-u je dosta čudna.Možeš osvojiti nekih 6-7 trofeja.Inter-District championship A/B, FA Cup, Battle of Giants, Champion vs Champion, Fijian National league, Oceania CL...
Sve ekipe su amaterske, i kao takve imaju odlične stadione od 10-15k.Najveći je gdje igra reprezentacija 30k(10k sjedećih).
Igrači su strašni.Napadač od 37 godina sa finishing-om 11 i pace-om 10 je zvijer, bez obzira na ostale ocjene, a prošle sezone je prvi strijelac lige imao finishing 4 ili 2 nisam siguran.U jedne ekipe igra čiko(DC) od 47 godina, i nema namjeru da okači kopačke(ili u čemu već igraju na Fiji-u) o klin.
Ne možeš dovesti haman nikoga.Pored lokalnih transfera, skačeš po okolnim ostrvima i dovodiš sve što zna hodati, i zasad sam jedina ekipa sa 3-4 stranca.Nisam siguran da ću uskoro dobiti semi-pro status kluba, pa da napokon mogu ljudima ponuditi koju marku.
Ako ništa sad znam broj stanovništva, zastave i glavne gradove kanibalskih sila tipa: Vanuatu, Tonga, Samoa, A.Samoa(da, oni što su izgubili od Australije 31:0) , New Caledonia, Haiti, Kiribati, Cook Islands...Znanje koje će mi sigurno dobro doći u životu.
Samo mi nije jasno što mučiš ovoga gospodina iz Iraka.

Inače, ja igram sa ovom ekipom.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ba_F.C" onclick="window.open(this.href);return false;.

Takmičarska godina na Fiji-u je dosta čudna.Možeš osvojiti nekih 6-7 trofeja.Inter-District championship A/B, FA Cup, Battle of Giants, Champion vs Champion, Fijian National league, Oceania CL...

Sve ekipe su amaterske, i kao takve imaju odlične stadione od 10-15k.Najveći je gdje igra reprezentacija 30k(10k sjedećih).
Igrači su strašni.Napadač od 37 godina sa finishing-om 11 i pace-om 10 je zvijer, bez obzira na ostale ocjene, a prošle sezone je prvi strijelac lige imao finishing 4 ili 2 nisam siguran.U jedne ekipe igra čiko(DC) od 47 godina, i nema namjeru da okači kopačke(ili u čemu već igraju na Fiji-u) o klin.

Ne možeš dovesti haman nikoga.Pored lokalnih transfera, skačeš po okolnim ostrvima i dovodiš sve što zna hodati, i zasad sam jedina ekipa sa 3-4 stranca.Nisam siguran da ću uskoro dobiti semi-pro status kluba, pa da napokon mogu ljudima ponuditi koju marku.

Ako ništa sad znam broj stanovništva, zastave i glavne gradove kanibalskih sila tipa: Vanuatu, Tonga, Samoa, A.Samoa(da, oni što su izgubili od Australije 31:0) , New Caledonia, Haiti, Kiribati, Cook Islands...Znanje koje će mi sigurno dobro doći u životu.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj prva u Borisovu zavrsila 0:0, veceras nekad revans na Kosevu
Izgleda da sam fulio sa 2 najskuplja transfera
Jedan Argentinac desni/lijevi vezni placen oko 2.5 mil i jedan Brazilac placen 2.1 miliona napadac
Al haj valjda prorade u BH PL 
KK Bosna koje si lige ucitao?

KK Bosna koje si lige ucitao?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ima li ko kakav prijedlog za klub , da je otprilike sredina tabele, bez prevelikih ambicija, ali da ima 1-2 miliona za transfere i bonus bi bio da ima nekog dobrog mladog igraca, dakle da gradim tim bez prevelikog pritiska ali da imam neka sredstva, da nisu bas svorc, nesto kao Parma recimo...po mogucnosti da nije iz Premijer Lige Engleske ili BiH
vodio sam Bilbao, 4. na tabeli dobro ide, ali nije mi to to, u pocetku mi je ono non basque bilo furka al sad je vec bezze jer kupio sam Monreala, Azpilikuetu, R.Garsiju, Garida, Benata, Adurica..sve u prvoj sezone, sve Baska sto valja i sto moze bit dostupno sam doveo plus 2-3 mlada talenta ali dotuzilo mi nesto to hehehe

vodio sam Bilbao, 4. na tabeli dobro ide, ali nije mi to to, u pocetku mi je ono non basque bilo furka al sad je vec bezze jer kupio sam Monreala, Azpilikuetu, R.Garsiju, Garida, Benata, Adurica..sve u prvoj sezone, sve Baska sto valja i sto moze bit dostupno sam doveo plus 2-3 mlada talenta ali dotuzilo mi nesto to hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Marsal
- Kontakt:
Swanseaaaaaultrasstyle_tz je napisao/la:ima li ko kakav prijedlog za klub , da je otprilike sredina tabele, bez prevelikih ambicija, ali da ima 1-2 miliona za transfere i bonus bi bio da ima nekog dobrog mladog igraca, dakle da gradim tim bez prevelikog pritiska ali da imam neka sredstva, da nisu bas svorc, nesto kao Parma recimo...po mogucnosti da nije iz Premijer Lige Engleske ili BiH![]()
![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Newcastle. Jest da je iz premier lige ali zadatak top half finish i daju ti 10-12 miliona za transfereultrasstyle_tz je napisao/la:ima li ko kakav prijedlog za klub , da je otprilike sredina tabele, bez prevelikih ambicija, ali da ima 1-2 miliona za transfere i bonus bi bio da ima nekog dobrog mladog igraca, dakle da gradim tim bez prevelikog pritiska ali da imam neka sredstva, da nisu bas svorc, nesto kao Parma recimo...po mogucnosti da nije iz Premijer Lige Engleske ili BiH![]()
![]()
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
po mogucnosti da NIJE iz premijer lige hehehe zbog radnih dozvola a imam nekih svojih jeftinih igraca tipa Kara, Bressan, Cabalala itd itd:D
mada Svonsi cu uzet u razmatranje, sa Njukastlom sam igrao malo, nikad se rijesit onog otpada heheh
mada Svonsi cu uzet u razmatranje, sa Njukastlom sam igrao malo, nikad se rijesit onog otpada heheh
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Tog sam covjeka uvijek dovodio na FM2007,masina bio,u Heartsu cini mi se igraoKK_Bosna je napisao/la:
Branimir Kostadinov

ZELJEZNICAR 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.