SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
3. u ligi sjajno
Sinoć sa 5-4 do 8-1 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ja fakat ne kontam sta je sa ovim mojim igracima, pa nemoguce da su svi van forme i da sutiraju oko 40% a imam 5 visokih igraca, blokade naprave svake trece tekme hvala Bogu kad neko prodje kraj njih oni odma povredjeni

Anfernee "Penny" Hardaway #1
sta je ovo zatisje,ja bi neki trade da dam mo wiliamsa koji je povredjen i jos jednog za nekog boljeg igraca
ne ceka mi se oporavak vec cekam mathewsa, a i hilario igra ogranicen broj minuta
ne ceka mi se oporavak vec cekam mathewsa, a i hilario igra ogranicen broj minuta
vise ces dobiti za mirzu nego za williamsa.jer kako pisu mediji,out je do kraja sezone :S
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
ne znam dali je tako,ili ce se vratit al ne znaju tacno kad,nigdje nisam citao da je out do kraja sezoneMelo15 je napisao/la:vise ces dobiti za mirzu nego za williamsa.jer kako pisu mediji,out je do kraja sezone :S
citao sam ja mislim na njihovom forumu,nisam siguran bas,al kazu da je velika sansa da propusti sezonu..dema je napisao/la:ne znam dali je tako,ili ce se vratit al ne znaju tacno kad,nigdje nisam citao da je out do kraja sezoneMelo15 je napisao/la:vise ces dobiti za mirzu nego za williamsa.jer kako pisu mediji,out je do kraja sezone :S
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Poželjan trade Danny Greena za igrača slične statistike koji ne igra u Spursima.Ne valja ovo imam trojicu iz Spursa.Osim toga što donosi dosta trica zna imati i noći u kojim poludi 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Eric Gordon se sutra vraca, ako mi on ne pomogne nece niko 
moze nesto cemo smislitLBJ MVP je napisao/la:Poželjan trade Danny Greena za igrača slične statistike koji ne igra u Spursima.Ne valja ovo imam trojicu iz Spursa.Osim toga što donosi dosta trica zna imati i noći u kojim poludi
Ko ti bi ovaj Ayondema je napisao/la:moze nesto cemo smislitLBJ MVP je napisao/la:Poželjan trade Danny Greena za igrača slične statistike koji ne igra u Spursima.Ne valja ovo imam trojicu iz Spursa.Osim toga što donosi dosta trica zna imati i noći u kojim poludi
starter orlanda heheLBJ MVP je napisao/la:Ko ti bi ovaj Ayondema je napisao/la:moze nesto cemo smislitLBJ MVP je napisao/la:Poželjan trade Danny Greena za igrača slične statistike koji ne igra u Spursima.Ne valja ovo imam trojicu iz Spursa.Osim toga što donosi dosta trica zna imati i noći u kojim poludi
Pa čovjek traži igrača sličnih statistika, a ovaj Ayon je krilni centar. A znamo i zašto je starter trenutno.dema je napisao/la:starter orlanda heheLBJ MVP je napisao/la: Ko ti bi ovaj Ayon
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
bit ce starter jos mjesec i vise,pa eto ponudi mu ti igraca slicnih karakteristika,ne mogu ponudit boljeg nikakojose je napisao/la:Pa čovjek traži igrača sličnih statistika, a ovaj Ayon je krilni centar. A znamo i zašto je starter trenutno.dema je napisao/la:starter orlanda heheLBJ MVP je napisao/la: Ko ti bi ovaj Ayon
Jedino Bellinelija da mu proslijedim, kojeg si mi ti ranije poslao za Thorntona (ne mogu da vjerujem, lik je bio preloš čitavu sezonu i onda dođe kod tebe i zaigra pravo).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
godila mu promjena,ma dobar je on sam kazu malo cudan ,teska naravjose je napisao/la:Jedino Bellinelija da mu proslijedim, kojeg si mi ti ranije poslao za Thorntona (ne mogu da vjerujem, lik je bio preloš čitavu sezonu i onda dođe kod tebe i zaigra pravo).
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Hoce li ko Gordona prije nego s eponovo polomi na terenu i propusti cijelu slijedecu sezonu 
hocu jaTracy3McGrady je napisao/la:Hoce li ko Gordona prije nego s eponovo polomi na terenu i propusti cijelu slijedecu sezonu
sta trazis?
@dema ti bi dobio u ovom trade Thornton-Green 
ma i nebi bas,tu je toLBJ MVP je napisao/la:@dema ti bi dobio u ovom trade Thornton-Green
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Haman su me ovi tradeovi baš popravili.
Evo, sad imam visoko vodstvo (da, znam da nije kraj) protiv prvoplasiranog Heata. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.